Göbekden Kurtulmak İcin Ne Yapabiliriz ( Agırlık Mi Alsak Ve Nasil Calişsak )
-
arkadaş göbekten kurtulmak istiyor yağ yakımı istiyor sen kas yapımı veriyorsun mekik ile göbeği eritemez sadece ordaki kaslarının geliştirip o yağ dokusunu daha iyi taşımasını biraz yukarıda tutmasını sağlayabilirsin
-
patates komplex karbonhidralar dedigin neler?
-
hoca açıklayacağım biraz bekle yakında süper bir diyetle geliyorum.
1 ayda 10 kiloya yakın verdim şimdi crazy de uygulluyoruz hacılar yazın zayıf bir alper olacak
beni bekleyin... :)
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------hoca açıklayacağım biraz bekle yakında süper bir diyetle geliyorum.
1 ayda 10 kiloya yakın verdim şimdi crazy de uygulluyoruz hacılar yazın zayıf bir alper olacak
-----------------------------Sibel Can diyetine alternatif geliyor :D.1 ekmek diyeti yapın olm en temizi
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------hoca açıklayacağım biraz bekle yakında süper bir diyetle geliyorum.
-----------------------------şş gaza geldim spora başlıyorum yazın beraber takılırız :)
-
CrAzY bunu yazdı:
-----------------------------DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------şş gaza geldim spora başlıyorum yazın beraber takılırız :)
-----------------------------
Yazın crazyle sahillere akacaz :)=
-
DJ_Alper bunu yazdı:
CrAzY bunu yazdı:
-----------------------------DJ_Alper bunu yazdı:
Yazın crazyle sahillere akacaz :)=
-----------------------------la inş. olur lan benden aldığın dualarla tek cennet garanti :)
-
bi kısmını ben alabilirim
-
mekik göbeğin düşmanıdır.mekikle yat mekikle kalk. düzelir...yada isteyene ver gitsin. :)
-
Bende spora bugün başladım. Hiç tavsiye etmem kollarım zikildi :| Kafamı kaşımaya dermanım kalmadı. Ama ben kilo alabilmek için başladım :)