Godaddy 1.49$'A Domain
-
Kupon kodu: FLOWERS
(.com, .us, .mobi, .biz, .net, .org, .ca, .co.uk, .in)
Not: İndirim kodu sadece yeni domain kaydetmede geçerli. Yenileme ya da transfer etmede geçerli değil. Ayrıca .com uzantılı domain alana aynı domainin .info uzantılısı bedava... -
Bunlarada havaleyle odeme yapabiliyok mu ya :). Bide tabi ilk seneden sonrasi ne kadar :)
-
ne zamana kadar geçerli? birden fazla kullanabiliyor muyuz?
-
ben 1 yıl kiralayabilirim :D
-
kampaniyanın bitme süresi ne zaman acaba
-
1 yıl sonra ne olacak fiyat hocalar
-
DarkFall bunu yazdı:
-----------------------------1 yıl sonra ne olacak fiyat hocalar
-----------------------------hacı 5yıllık felan al rahat et
-
omerelili bunu yazdı:
-----------------------------hacı 5yıllık felan al rahat et
-----------------------------Yok hocam 1 yıldan uzun süreli ödeme yapmak isteyince normal tarifeye çeviriyor. Ben de kaydettim şimdi bir yıllık. Düşünüyorum işime yarar başka domainler var mı diye.
Edit: Kod'u bir defa kullandıktan sonra ikinci domain için kullanmanıza izin vermiyor.
"Limited to one order per customer, expiring after 10,000 discount redemptions or at 11:59 PM PST on 5/31/2012 (whichever comes first)"
Evet her müşteri için bir defalıkmış ve kod 10k defa kullanılınca bitecekiş o kadara ulaşamazsa da yukarıdaki tarihte bitişi yapılacakmış. -
Godaddy domainde her zaman ucuzdur, piyasada deli gibi kupon kodu değişiyor zaten, ortalama 8- 10$ arası senelik halledebilirsiniz...
1.50 den alın, mail adresine ayda bir süper indirim diye mail gelir zaten %20 %30 civarı oindirimle domaini 5 sene kapatırsınız biter gider...
15 den fazla domainim godaddyde, domain konusunda iyidir, ama sadece domain konusunda iyidir :)
Bu arada dns managerları harbiden güzel...
Ama, ingilizce ve teknik bilgi şart kullanmak için.
-
Hadi be şansıma daha dün gece 2 domain aldım 30 tl evlat acısı gibi koyuyor şu anda :))
Bu arada toplu lisans yapabiliyormuyuz...
İndirim kuponu geçerlimi
Edit : Malesef toplu alamıyoruz ama birden çok email ile birden çok alınabiliyor,
neden uğraştırıyorlarki amk :))
-
ulan şansa bak ilk sorguladığım domain boşmuş aldım gitti :D
yanlız amk aldığım domain geçmişi olan bi domainmiş. db si filan dağıltılmış her tarafta sitenin adı geçiyo.
domain alacaklar google da sorgulamadan almasın :D