Godaddy Domainimi Yedi
-
Seminerist bunu yazdı
0 850 766 14 90 bu numarayımı aradın
evet
-
Ihs zimba gibi
-
name.com kullanıyorum çok başarılı, tavsiye ederim ..
-
Natroya devam aleme selam sıfır sıkıntı ha sıkıntımı var ara gece 3 te
-
scarletbeard bunu yazdıPanxeR bunu yazdı
yıllara godady den birşey almayın diye anlatmaya çalıştık illa eşofman mı giyelim :)
Tavsiyen nedir hocam tr disi amerikali sirket olacak sekilde
neden tr dışı?
-
enom da iyidir
-
SeRDaR bunu yazdı
enom da iyidir
zaten namecheap büyük ihtimal enom bayisiydi.Öyle hatırlıyorum. Ama sağlam çalışıyolar.Ve güvenilirler.
-
Zamanımda benimde 3 adet domainimi yedi. Abimin kartından geçmiştim kimlik kredi kartı fotoğrafı falan göndermeme rağmen inanmayıp domainimi yediler.
-
ulen bende gittim isimsoyisim.com a bakiyorum
dedim daha dusmemis ustelik godaddy degil diyecektim.
sonra uyandim.
pm atsana bi bakayim neymis ne olmus
-
isimtescilden alıyordum birim fiyat gösterip son anda +KDV ekleyip itelemelerinden yıllar önce isimtescilden vazgeçtim ayrıca birde kadriye mevzuusu vardı ofislerine çay içmeye bile gitmiştim.
Ardından İHS' den aldım yüzlerce domain çok memnundum ta ki ara ara NSler kaymaya başladı ondan da yavaşça uzaklaştım ama Türk fimaları arasında kaliteli hizmet verir alternatif olarak kenarda dursun.
Godaddy' den de yüzlerce domain regledim ve hala regliyorum hiç bir problem yaşamıyorum. Regten hemen sonra alastyr hesabıma transfer ediyorum yenilemede kol gibi fatura çıkmıyor ki godaddy kurulduğu günden beri ilk yıl çok ucuza ikinci yıl kol gibi faturasıyal bilinir. Hiç bir problem yaşamadım godaddy ile sadece DNS Yönetimini kullanmak için dili UK-English olarak değiştirmeniz gerekiyor. Tüm uzantılarda regleme yapmasıbenm için bulunmaz güzellik çoğunlukla com dışında .de .be .nl regliyorum.
Alastyr hem son kulanıcı müşterilerime host almak hemde com.tr, av.tr gibi domainleri almak için kullanıyorum hiç bir problem yaşamadım bir sıkıntı olursa da hafta sonuda dahil olmak üzere 1 saat içinde sorunu çözüyorlar. Şöyle ki yaşadığım bri olay haftasonu kredikartı ile 2 adet host yeniledim son kullancılar için almıştım. Neyse bankaden 3D geri dönüşü olmadı sayfaya ve fatura ödenmedi göründü, kredi kartı hareketlerinde de paranın çekildiği bilgisini gördüm neyse ticket açtım hafta sonu muhasebe depaertmanlarının çalışmamasına rağmen 1 haftalık hostlar açıldı ve bana Pazartesi günü departman açıldığında ilgileneceklerini belirttiler Pazartes saat 09:00 da işlem onaylanmıştır ticketi aldım.
Veridyen UFuk GEDİK tarafından kurulmuş yıllar öncesinden tanırım Ufuk GEDİK' i host konusunda teknik bilgisi muazzamdır ayrıca Ufuk adamdır, insandır domain alıp denemedim ama deneyeceğim firmalar arasında :)
Kısacası godaddy ve alastyr' dan vazgeçmedim şu ana kadar sadece kullanmayı bilmek :)