Gogıl Kırom Os Garipliği
-
daha çok erken gencolar
-
gnome olmasın da ne olursa olsun kullanırım
-
tamam artık tanıyor...
-
cok cix oldu ?D
zumsuk1 Dakika
Mozilla/5.0 (X11; U; CrOS i686 9.10.0; en-US) AppleWebKit/532.5 (KHTML, like Gecko) Chrome/4.0.253.0 Safari/532.5
Google Chrome OS -
7-19 bunu yazdı:
-----------------------------
internetim var, virtualbox internet'ide ayarladi, bagli gosteriyor fakat girmiyor internete chrome ekraninda internet yok yaziyor, kopru yaptim kendi agimdan onunla paylastirdim, yine ayni, internet yok diyor
-----------------------------aynen bende de öyle. ben köprü möprü yapmadım yalnız.
bi de denen orda opera dışındaki tarayıcıların motoru mozilla olarak gözüküyor. ie bile mozilla motorunu mu kullanıyor.
-
7-19 bunu yazdı:
-----------------------------internetim var, virtualbox internet'ide ayarladi, bagli gosteriyor fakat girmiyor internete chrome ekraninda internet yok yaziyor, kopru yaptim kendi agimdan onunla paylastirdim, yine ayni, internet yok diyor
-----------------------------abi virtualbox ta sağ altta internet şekli olur.Bilgisayar monitörü gibi o yanıp söner gibi birşey olur.Onun durumu sende ne ?
-
alla alla
http://img52.imageshack.us/img52/7671/screenshotve.png
hiç bir problem olmaması lazım ama :-/
-
7-19 bunu yazdı:
zumsuk bunu yazdı:
7-19 bunu yazdı:
-----------------------------internetim var, virtualbox internet'ide ayarladi, bagli gosteriyor fakat girmiyor internete chrome ekraninda internet yok yaziyor, kopru yaptim kendi agimdan onunla paylastirdim, yine ayni, internet yok diyor
-----------------------------abi virtualbox ta sağ altta internet şekli olur.Bilgisayar monitörü gibi o yanıp söner gibi birşey olur.Onun durumu sende ne ?
----------------------------Notebook da Kullanıyorsan veya Kablosuz Ağ kullanıyorsan baglantı sorunu oluyor dün bende bu sorunlarla karşılaştım ama Masaüstünde Bilgisayarda sorunsuz calışıyor. Eger kullandıgın MasaÜstü ise biryerde bir hata yapıyorsundur.
-
evet benimki de kablosuz ben de onunla ilgili bir osrun olabileceğini düşündüm.
-
VmWare rulz...
virtualbox neymiş