folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Gökbilge Hüseyin Nihal ATSIZ'ın Ölüm Yıldönümü

Gökbilge Hüseyin Nihal ATSIZ'ın Ölüm Yıldönümü

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    marad10a
    marad10a's avatar
    Erkek
    Enquinx35 bunu yazdı

Türk olmak kadar gurur verici bir şey yok!

Niye

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    attackatak
    attackatak's avatar
    Erkek
    marad10a bunu yazdı
    Enquinx35 bunu yazdı

Niye

Zerdüştler hissedemez o duyguyu. Boşuna kendini zorlama...

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    marad10a
    marad10a's avatar
    Erkek
    attackatak bunu yazdı
    marad10a bunu yazdı
    Enquinx35 bunu yazdı

Niye

Geri zekalı mısın?

Gerçekten sebebini merak ettiğim için sordum herhangi bir küçümseme ifadesi kullanmadım ama niye bu kadar saldırgansınız anlamıyorum.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    attackatak
    attackatak's avatar
    Erkek
    marad10a bunu yazdı
    attackatak bunu yazdı
    marad10a bunu yazdı
    Enquinx35 bunu yazdı

Niye

Geri zekalı mısın?

Gerçekten sebebini merak ettiğim için sordum herhangi bir küçümseme ifadesi kullanmadım ama niye bu kadar saldırgansınız anlamıyorum.

Hayır değilim. Adam yerine koyup cevap verdim. Sende adam gibi ifadeler kullan.

Zerdüşt olduğun için sana uzak bu duygu. İran'lıları ya da Tacikistanlıları hissetmeye çalışırsan hiç zorlanmazsın. Gurur duyar mısın bilmem tabi...

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    marad10a
    marad10a's avatar
    Erkek
    attackatak bunu yazdı
    marad10a bunu yazdı
    attackatak bunu yazdı
    marad10a bunu yazdı
    Enquinx35 bunu yazdı

Niye

Geri zekalı mısın?

Zerdüşt olduğun için sana uzak bu duygu. İran'lıları ya da Tacikistanlıları hissetmeye çalışırsan hiç zorlanmazsın. Gurur duyar mısın bilmem tabi...

Zerdüşt diye keyfine imza koydum zerdüşt olduğumdan falan değil. Keşke cevap yazmasaydin çünkü merak ettiğim için sordum cevabin varsa yaz hem ben de faydalanayim ama sen direk anlayamazsin diye niye giriyorsun ki ne gerek var buna?

Biz de Türk'üz bu arada. 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amatör Üye
    atakartal
    atakartal's avatar
    Erkek
    kut bunu yazdı
    atakartal bunu yazdı

Benimde bir sorum olucak. Turkculer neden kominizme karsidir? Hani sol sag olayi eyv ama bu catisma komunizmle milliyetciligin catismasi degildi bana gore cunku biri oldu mu digeri olamaz diye bir kaide yok alanlari farkli.

Hocam bir çok Turani kavim Rus komünizminden çok çekmiştir. Sürgünler, aç bırakılma, katliamlar ve diğer insanlık dışı davranışlar yüzünden Türkçülerde genel olarak komünizme karşı gelme refleksi doğmuş olabilir.

Anladım hocam bir bakıma ön yargı oluştu.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    attackatak
    attackatak's avatar
    Erkek
    marad10a bunu yazdı
    attackatak bunu yazdı
    marad10a bunu yazdı
    attackatak bunu yazdı
    marad10a bunu yazdı
    Enquinx35 bunu yazdı

Niye

Geri zekalı mısın?

Zerdüşt diye keyfine imza koydum zerdüşt olduğumdan falan değil. Keşke cevap yazmasaydin çünkü merak ettiğim için sordum cevabin varsa yaz hem ben de faydalanayim ama sen direk anlayamazsin diye niye giriyorsun ki ne gerek var buna?

Biz de Türk'üz bu arada. 

Bu yaşına kadar anlaman gereken konuyu şimdi mi anlayacaksın? Eğer provokasyon yapmıyorsan verdiğim cevaba bu kadar sert yanıt vermemelisin.

Türkler Gök Tengri inancına sahiptir. Eğer Zerdüşt isen zaten Türk değilsin. Bu nedenle uğraşma dedim. Zerdüşt değilsen başka tezler üretebilirim.

Yalnız sen önce "Zerdüşt" ün ne olduğunu bilinceye kadar Atatürk'ün neden "Ne mutlu Türk'üm diyene!" dediğini araştır.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek

Milliyetçiliğin doğuştan gelen bir şey olmayip bir ıdeoloji olduğunu ispatlar nitelikte bir konu olmuş.

Gökbilgenize ırkdaşı Göktanri'dan gittiği yer için akıl ve fikir dilerim.

Troubles'll come & they'll pass
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    satrekarte
    satrekarte's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

müslamansa allah rahmet eylesin değilse toprağı bol olsun

havada durdum,şahitlerim var
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    marad10a
    marad10a's avatar
    Erkek
    attackatak bunu yazdı
    marad10a bunu yazdı
    attackatak bunu yazdı
    marad10a bunu yazdı
    attackatak bunu yazdı
    marad10a bunu yazdı
    Enquinx35 bunu yazdı

Niye

Geri zekalı mısın?

Biz de Türk'üz bu arada. 

Bu yaşına kadar anlaman gereken konuyu şimdi mi anlayacaksın? Eğer provokasyon yapmıyorsan verdiğim cevaba bu kadar sert yanıt vermemelisin.

Türkler Gök Tengri inancına sahiptir. Eğer Zerdüşt isen zaten Türk değilsin. Bu nedenle uğraşma dedim. Zerdüşt değilsen başka tezler üretebilirim.

Yalnız sen önce "Zerdüşt" ün ne olduğunu bilinceye kadar Atatürk'ün neden "Ne mutlu Türk'üm diyene!" dediğini araştır.

Provokasyon yapmıyorum sadece bir muridin niye gurur duyduğunu merak ettim konu nerelere geldi :) kusura bakma yanıtım için.

Toplam Hit: 10001 Toplam Mesaj: 91
türkçülük hüseyin nihal atsız 11 aralık