Gökbilge Hüseyin Nihal ATSIZ'ın Ölüm Yıldönümü
-
Enquinx35 bunu yazdı
Türk olmak kadar gurur verici bir şey yok!
Niye
-
marad10a bunu yazdıEnquinx35 bunu yazdı
Niye
Zerdüştler hissedemez o duyguyu. Boşuna kendini zorlama...
-
attackatak bunu yazdımarad10a bunu yazdıEnquinx35 bunu yazdı
Niye
Geri zekalı mısın?
Gerçekten sebebini merak ettiğim için sordum herhangi bir küçümseme ifadesi kullanmadım ama niye bu kadar saldırgansınız anlamıyorum.
-
marad10a bunu yazdıattackatak bunu yazdımarad10a bunu yazdıEnquinx35 bunu yazdı
Niye
Geri zekalı mısın?
Gerçekten sebebini merak ettiğim için sordum herhangi bir küçümseme ifadesi kullanmadım ama niye bu kadar saldırgansınız anlamıyorum.
Hayır değilim. Adam yerine koyup cevap verdim. Sende adam gibi ifadeler kullan.
Zerdüşt olduğun için sana uzak bu duygu. İran'lıları ya da Tacikistanlıları hissetmeye çalışırsan hiç zorlanmazsın. Gurur duyar mısın bilmem tabi...
-
attackatak bunu yazdımarad10a bunu yazdıattackatak bunu yazdımarad10a bunu yazdıEnquinx35 bunu yazdı
Niye
Geri zekalı mısın?
Zerdüşt olduğun için sana uzak bu duygu. İran'lıları ya da Tacikistanlıları hissetmeye çalışırsan hiç zorlanmazsın. Gurur duyar mısın bilmem tabi...
Zerdüşt diye keyfine imza koydum zerdüşt olduğumdan falan değil. Keşke cevap yazmasaydin çünkü merak ettiğim için sordum cevabin varsa yaz hem ben de faydalanayim ama sen direk anlayamazsin diye niye giriyorsun ki ne gerek var buna?
Biz de Türk'üz bu arada.
-
kut bunu yazdıatakartal bunu yazdı
Benimde bir sorum olucak. Turkculer neden kominizme karsidir? Hani sol sag olayi eyv ama bu catisma komunizmle milliyetciligin catismasi degildi bana gore cunku biri oldu mu digeri olamaz diye bir kaide yok alanlari farkli.
Hocam bir çok Turani kavim Rus komünizminden çok çekmiştir. Sürgünler, aç bırakılma, katliamlar ve diğer insanlık dışı davranışlar yüzünden Türkçülerde genel olarak komünizme karşı gelme refleksi doğmuş olabilir.
Anladım hocam bir bakıma ön yargı oluştu.
-
marad10a bunu yazdıattackatak bunu yazdımarad10a bunu yazdıattackatak bunu yazdımarad10a bunu yazdıEnquinx35 bunu yazdı
Niye
Geri zekalı mısın?
Zerdüşt diye keyfine imza koydum zerdüşt olduğumdan falan değil. Keşke cevap yazmasaydin çünkü merak ettiğim için sordum cevabin varsa yaz hem ben de faydalanayim ama sen direk anlayamazsin diye niye giriyorsun ki ne gerek var buna?
Biz de Türk'üz bu arada.
Bu yaşına kadar anlaman gereken konuyu şimdi mi anlayacaksın? Eğer provokasyon yapmıyorsan verdiğim cevaba bu kadar sert yanıt vermemelisin.
Türkler Gök Tengri inancına sahiptir. Eğer Zerdüşt isen zaten Türk değilsin. Bu nedenle uğraşma dedim. Zerdüşt değilsen başka tezler üretebilirim.
Yalnız sen önce "Zerdüşt" ün ne olduğunu bilinceye kadar Atatürk'ün neden "Ne mutlu Türk'üm diyene!" dediğini araştır.
-
Milliyetçiliğin doğuştan gelen bir şey olmayip bir ıdeoloji olduğunu ispatlar nitelikte bir konu olmuş.
Gökbilgenize ırkdaşı Göktanri'dan gittiği yer için akıl ve fikir dilerim.
-
müslamansa allah rahmet eylesin değilse toprağı bol olsun
-
attackatak bunu yazdımarad10a bunu yazdıattackatak bunu yazdımarad10a bunu yazdıattackatak bunu yazdımarad10a bunu yazdıEnquinx35 bunu yazdı
Niye
Geri zekalı mısın?
Biz de Türk'üz bu arada.
Bu yaşına kadar anlaman gereken konuyu şimdi mi anlayacaksın? Eğer provokasyon yapmıyorsan verdiğim cevaba bu kadar sert yanıt vermemelisin.
Türkler Gök Tengri inancına sahiptir. Eğer Zerdüşt isen zaten Türk değilsin. Bu nedenle uğraşma dedim. Zerdüşt değilsen başka tezler üretebilirim.
Yalnız sen önce "Zerdüşt" ün ne olduğunu bilinceye kadar Atatürk'ün neden "Ne mutlu Türk'üm diyene!" dediğini araştır.
Provokasyon yapmıyorum sadece bir muridin niye gurur duyduğunu merak ettim konu nerelere geldi :) kusura bakma yanıtım için.