Gold Teknoloji Marketleri (Gold.Com.Tr) Sakın Alışveriş Yapmayın
-
Yav arkadaşlar bi flash disk aldım. 32GB philips. Akşamın köründe aldım ve başka marka yoktu. Lanet olsunki almışım.
Herhangi bi USB portuna takınca 40sn sonra algılıyo. Bende 25GB doyayı boot yapmak için almıştım. Makine açılırken algılamadığı için atlıyo ve görmüyo.
Adamlara tüketici haklarının çıktısını alıp göstermeme rağmen biz biliyoruz onu internet için geçerli diyo. Diyorum onunki farklı 14 gün içinde koşulsuz cayma var falan yok arkadaş adamlar laf anlamıyo.
Bizde böyle istediğiniz yere şikayet edin diyo. İlla servise göndercekmiş 10 günlük ürünü. Vaktim olmadığından 10 gün sonra götürdüm ama farketmez diyo zaten hemen getirsende değişim yok.
Birde bana bu ürünlerin bir kısmında sorun var zaten sürekli geliyor diyo arkadaş. Bu ne yüzsüzlük anlamadım. Siz siz olun uzak durun.
-
hocam yasaya göre koşulsuz cayma hakkın varsa ve süresi geçmemişse ihtarçek noterden felan sonra adamlar çirkefleştiğinde bize hiç getirmedi olmasın
-
Git hakem heyetine basvur izahat istesinler, ertesi gunu "yollayin degistirelim" derler. Mesafeli satis sozlesmesi bunun icin var zaten.
yawuz tarafından 21/Ara/15 16:03 tarihinde düzenlenmiştir -
medimarkt, vatan, teknosa dışında bir yerden birşey almıyorum
-
Mağazadan yaptım alışverişi ama ayıplı mal olduğunda değişim yapmak için önce servise falan gönderiyolar.
Abi ben aldığım ürünü kullanmak için alıyorum. Sen servise yollayıpta 10 gün sonra gelince ben işimi ona göremi ayarlayacam. Bu gibi şeyler için yasa çıkmış adamlar yasayı üretici firmaya yollayıp ordan okey alarak uyguluyor.
-
Hocam sikayetvar.com a yaz hemen arayıp yenisini yollarlar.
NewwarrioR tarafından 21/Ara/15 17:04 tarihinde düzenlenmiştir -
hocam web sitesinden aldıysan mesafeli satış olmasından dolayı tüketici haklarına göre 14 gün içerisinde koşulsuz iade değişim hakkın var. sonrasında servise gitmesi gerekir. Mağazadan aldığın ürünlerde ise iade değişim şansı tüketici haklarına göre yok. bunu veren firmalar var bimeks gibi.
-
Eskiden cep telefonları bile mağazadan alındığı halde 30 gün içinde birebir değişim yapılıyordu bizim halkımız bokunu çıkarınca firmaların isteği doğrultusunda kaldırıldı.
-
aga direkt genel müdürlüğü ara mağazalar s*klemiyo
-
NewwarrioR bunu yazdı
Hocam sikayetvar.com a yaz hemen arayıp yenisini yollarlar.
Yazdım fakat arayan kişi aptal aptal aynı şeyi tekrarlıyo. Üreticinin kontrol etmesi gerekiyomuş. Yok anasının nikahı ya.
-
%100 dogru hocam.birebir aldigin icin o dedigin olay yok :)