folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Gold Teknoloji Marketleri (Gold.Com.Tr) Sakın Alışveriş Yapmayın

Gold Teknoloji Marketleri (Gold.Com.Tr) Sakın Alışveriş Yapmayın

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mustafa_unax
    mustafa_unax's avatar
    Erkek

Yav arkadaşlar bi flash disk aldım. 32GB philips. Akşamın köründe aldım ve başka marka yoktu. Lanet olsunki almışım.

Herhangi bi USB portuna takınca 40sn sonra algılıyo. Bende 25GB doyayı boot yapmak için almıştım. Makine açılırken algılamadığı için atlıyo ve görmüyo.

Adamlara tüketici haklarının çıktısını alıp göstermeme rağmen biz biliyoruz onu internet için geçerli diyo. Diyorum onunki farklı 14 gün içinde koşulsuz cayma var falan yok arkadaş adamlar laf anlamıyo.

Bizde böyle istediğiniz yere şikayet edin diyo. İlla servise göndercekmiş 10 günlük ürünü. Vaktim olmadığından 10 gün sonra götürdüm ama farketmez diyo zaten hemen getirsende değişim yok.

Birde bana bu ürünlerin bir kısmında sorun var zaten sürekli geliyor diyo arkadaş. Bu ne yüzsüzlük anlamadım. Siz siz olun uzak durun.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hocam yasaya göre koşulsuz cayma hakkın varsa ve süresi geçmemişse ihtarçek noterden felan sonra adamlar çirkefleştiğinde bize hiç getirmedi olmasın

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek

Git hakem heyetine basvur izahat istesinler, ertesi gunu "yollayin degistirelim" derler. Mesafeli satis sozlesmesi bunun icin var zaten. 

yawuz tarafından 21/Ara/15 16:03 tarihinde düzenlenmiştir

tahribat.com a can feda
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek

medimarkt, vatan, teknosa dışında bir yerden birşey almıyorum

destination@tahribat.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mustafa_unax
    mustafa_unax's avatar
    Erkek

Mağazadan yaptım alışverişi ama ayıplı mal olduğunda değişim yapmak için önce servise falan gönderiyolar.

Abi ben aldığım ürünü kullanmak için alıyorum. Sen servise yollayıpta 10 gün sonra gelince ben işimi ona göremi ayarlayacam. Bu gibi şeyler için yasa çıkmış adamlar yasayı üretici firmaya yollayıp ordan okey alarak uyguluyor. 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NewwarrioR
    NewwarrioR's avatar
    Erkek

Hocam sikayetvar.com a yaz hemen arayıp yenisini yollarlar.

NewwarrioR tarafından 21/Ara/15 17:04 tarihinde düzenlenmiştir
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spybreak
    spybreak's avatar
    Erkek

hocam web sitesinden aldıysan mesafeli satış olmasından dolayı tüketici haklarına göre 14 gün içerisinde koşulsuz iade değişim hakkın var. sonrasında servise gitmesi gerekir. Mağazadan aldığın ürünlerde ise iade değişim şansı tüketici haklarına göre yok. bunu veren firmalar var bimeks gibi. 

REMEMBER! RESPECT IS EVERYTHING
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Eskiden cep telefonları bile mağazadan alındığı halde 30 gün içinde birebir değişim yapılıyordu bizim halkımız bokunu çıkarınca firmaların isteği doğrultusunda kaldırıldı.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WolkieNator
    WolkieNator's avatar
    Erkek

aga direkt genel müdürlüğü ara mağazalar s*klemiyo

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mustafa_unax
    mustafa_unax's avatar
    Erkek
    NewwarrioR bunu yazdı

Hocam sikayetvar.com a yaz hemen arayıp yenisini yollarlar.

Yazdım fakat arayan kişi aptal aptal aynı şeyi tekrarlıyo. Üreticinin kontrol etmesi gerekiyomuş. Yok anasının nikahı ya.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WhatsApp
    WhatsApp's avatar
    Erkek

%100 dogru hocam.birebir aldigin icin o dedigin olay yok :)

Toplam Hit: 2630 Toplam Mesaj: 21
teknoloji flash goldpc gold teknoloji flash belllek flashdisk