Golden Retriever (PAŞA)
-
Hocalar bir tane oğlum var :) varmı golden besleyen yada sahiplenmek isteyen yada almak nasıl bakılır ne yapılır bilgi sahibiyim ama paylaşmakta yarar var teşekkürler.Not:Hayvan satılık değil yada verilmeyecektir arkadaşlar paylaşmak için konulmuştur.

-
http://www.mucurum.com/index.php?topic=2359.0
Hayırlı Olsun , Tüyleri Kadar Ömrü Olsun...
-
Hoş köpek =D
-
çok tatlı yaa :D rotvaydır yavrusu çok tatlı oluyor bide :D hocam bu köpek şaşı
-
Ya baba bişey soracam evde beslemek istiyoruz diyelim goldeni. Bu meret çok tüy döküyor diyolar alacam eve ama böyle çok tüy dökerse valide arıza yapar varmı onun bi çaresi falan? Köpeği 3 numara traşda etmek istemiyorum uzun tüylü güzel duruyor elemanlar :D
-
:) erkek bu :) şaşılık konusuna gelince fotoyu fazla sevmiyor gizli çekecem bir zaman :)
-
EpheSuS bunu yazdı:
-----------------------------
Ya baba bişey soracam evde beslemek istiyoruz diyelim goldeni. Bu meret çok tüy döküyor diyolar alacam eve ama böyle çok tüy dökerse valide arıza yapar varmı onun bi çaresi falan? Köpeği 3 numara traşda etmek istemiyorum uzun tüylü güzel duruyor elemanlar :D
tüğ dökmemesi için aşıları var kaliteli mama kullanıyoruz şerefsize kokması ve tüğleri için -
EpheSuS bunu yazdı:
-----------------------------hoca tüylerine yapıcak bişey yok. valide kesin arıza çıkarır . bende evde beslicem diye aldım ama şimdi kapıda besliyorum mecburen :)
-
DevilKingtr bunu yazdı:
EpheSuS bunu yazdı:
tüğ dökmemesi için aşıları var kaliteli mama kullanıyoruz şerefsize kokması ve tüğleri için
-----------------------------Peki yavru bi köpek aldığımız zaman ( hadi tanıdıktan bedavaya bulduk diyelim yada bağışlayan birinden ) aşısı cartı curtu ne kadar tutuyor bir köpeğin
-
hOCAM TALİBİM HER YERDE BUNU ARIYORUM VALLA
yoksa ben mi yanlıs anlıyorum gerçekten yuvamı arıyosun
-
EpheSuS bunu yazdı:
DevilKingtr bunu yazdı:
EpheSuS bunu yazdı:
tüğ dökmemesi için aşıları var kaliteli mama kullanıyoruz şerefsize kokması ve tüğleri için
-----------------------------Peki yavru bi köpek aldığımız zaman ( hadi tanıdıktan bedavaya bulduk diyelim yada bağışlayan birinden ) aşısı cartı curtu ne kadar tutuyor bir köpeğin
-----------------------------65 lira karne ve tüm aşılar parazitler falan köpek beslemek meşakatli para isteyen iş hoca bende bir tanede dogo var annelik ypaıyor buna :) tarikat sapı eywalla hocam seninde rot vardı sanırım aynı duyguları besliyorum