folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Golden Retriever‘Ima Yeni Yuva Arıyorum

Golden Retriever‘Ima Yeni Yuva Arıyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JuMaN
    JuMaN's avatar
    Erkek
    utat bunu yazdı
    Citizen bunu yazdı

Komşu kadının menapozu gelmiştir saldırıcak yer arıyordur.

hocam bu karı direk menapoz dönemiyle birlikte doğmuş heralde kimse sevmiyo zaten daha 30 yaşında bile değil yaşlılığını düşünemiyom bunun kesin biri öldürür bu karıyı ben olmasam bari

Bu karıda bu yaşta ne sinir hocam kocası falan hapiste olmasın.

[URL=https://meettomy.site] Pretty Womans from your city[/URL]
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Köpeği biraz sevdir kadına gönlü ısınır belki.Zaten bu Golden cinsi eve giren hırsızla bile oyun oynar.Köpekliği unutmuş bir cins bu.Dişlerini sadece yemek, yemek için kullanıyor.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

petarkadas.com a ilan ver köpeğin kısırlaştırılmış olduğunuda yaz 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    utat
    utat's avatar
    Erkek
    JuMaN bunu yazdı
    utat bunu yazdı
    Citizen bunu yazdı

Komşu kadının menapozu gelmiştir saldırıcak yer arıyordur.

hocam bu karı direk menapoz dönemiyle birlikte doğmuş heralde kimse sevmiyo zaten daha 30 yaşında bile değil yaşlılığını düşünemiyom bunun kesin biri öldürür bu karıyı ben olmasam bari

Bu karıda bu yaşta ne sinir hocam kocası falan hapiste olmasın.

yok hocam biz karıyla tartışırken kocası yanında duruyodu hiç sesi çıkmıyo zaten adama höt desem ölcek bir durumu var

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    utat
    utat's avatar
    Erkek
    hipokondriyak bunu yazdı

petarkadas.com a ilan ver köpeğin kısırlaştırılmış olduğunuda yaz 

hocam forumdan canafar köpeği almak istiyor ondan haber bekliyorum olmazsa oraya yazarım

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

Hocam bende köpeğimi sahiplendiriyorum belirli şartlar altında ama benim durumum cok farklı.

O durum bende olsa bana deseki senin köpeğini zehirlicem kocasını sadece 1 kere uyarırım 1 kere.

2. dırdırında yemın edıyorum hastanelık ederım o adamı o karı her dırdır ettıgınde kocası hastanede ıkı uc yatar. ne demek lan zehırlerım amk 

karısına bak sen. apartman kuruldugu zaman yonetmelıkte kopek yasak dıye bırsey yoksa kıracıda olsan cıkartamazlar.

Bı orospu karı dırdır edıyor dıye kopek mı verılır 10 ay beraber olmussun ben gece gunduz ıcıyorum amk kopegımı verıcem dıye.

Gıt kocasına sole karına sahıp cıkde. Baktın olmuyor agzını burnunu kır sonra dekı karına bır daha sahıp cıkmazsan ıkınızı ust uste koyar sıkerım.

Kartal yakınındaysan ben gelım konusım sıkerım onların anasını amk evlatlarına bak ayar oldum.

www.kriptopedi.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tagext
    tagext's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Başarı Madalyası
    Erkek

hayırdır neden kopeğe kastı mı var? korkuyor mu? fobisi mi var?  hayvan çok mu gürültü yapıyor. sürekli havlıyorsa eğitimle filan o düzeltilir. evde tepiniyorsa iki halı serersin.neyi çözemediniz anlamadım.

ftw
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    utat
    utat's avatar
    Erkek
    Easx bunu yazdı

Hocam bende köpeğimi sahiplendiriyorum belirli şartlar altında ama benim durumum cok farklı.

O durum bende olsa bana deseki senin köpeğini zehirlicem kocasını sadece 1 kere uyarırım 1 kere.

2. dırdırında yemın edıyorum hastanelık ederım o adamı o karı her dırdır ettıgınde kocası hastanede ıkı uc yatar. ne demek lan zehırlerım amk 

karısına bak sen. apartman kuruldugu zaman yonetmelıkte kopek yasak dıye bırsey yoksa kıracıda olsan cıkartamazlar.

Bı orospu karı dırdır edıyor dıye kopek mı verılır 10 ay beraber olmussun ben gece gunduz ıcıyorum amk kopegımı verıcem dıye.

Gıt kocasına sole karına sahıp cıkde. Baktın olmuyor agzını burnunu kır sonra dekı karına bır daha sahıp cıkmazsan ıkınızı ust uste koyar sıkerım.

Kartal yakınındaysan ben gelım konusım sıkerım onların anasını amk evlatlarına bak ayar oldum.

hocam sağolasında şimdi ben kocasını bir kez hastanelik edicek şekilde dövsem kesin ölür çünkü adamda şeker hastalığı,tansiyon,böbrek hastalığı gibi birçok hastalık var zaten 2 kez komadan döndü yani anlıyacağın adam elimde kalır zaten. Kadın 1 kere diyebildi zaten kocası ittirdi falan eve götürdü. kendimi zor tuttum

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek
    Easx bunu yazdı

Adam balıkesirde hocam :D lan ne güldüm :D asddasdass 2 tane bigadiçli komançiyi saracan karının başına bak bakim bişi diyebiliyomu :D

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek
    yunusdogan bunu yazdı
    Easx bunu yazdı

Adam balıkesirde hocam :D lan ne güldüm :D asddasdass 2 tane bigadiçli komançiyi saracan karının başına bak bakim bişi diyebiliyomu :D

utat acıma hocam bole ınsanlara. karısına sahıp cıkamıcaksa evlenmıcek o adamda gram suc yok. Bir karı erkegının yanında ole carcar bı erkekle tartısıyorsa orda otorıte sorunu vardır. Hıc olmadı uyar de bak sana patlarım karını duzgun sık sıkemıyosan ben sıkeyım bu karı oraya buraya sarmasınde.

@yunus hocam ayar oldum ya harbı sıkıceksın ınsan gıbı degıl hayvan gıbı sıkıceksın hemde. La varya sınırden sıgara yaktım burda amk :D

www.kriptopedi.com
Toplam Hit: 3861 Toplam Mesaj: 36