Golden Retriever‘Ima Yeni Yuva Arıyorum
-
sLeymN bunu yazdıutat bunu yazdıEasx bunu yazdı
Hocam bende köpeğimi sahiplendiriyorum belirli şartlar altında ama benim durumum cok farklı.
O durum bende olsa bana deseki senin köpeğini zehirlicem kocasını sadece 1 kere uyarırım 1 kere.
2. dırdırında yemın edıyorum hastanelık ederım o adamı o karı her dırdır ettıgınde kocası hastanede ıkı uc yatar. ne demek lan zehırlerım amk
karısına bak sen. apartman kuruldugu zaman yonetmelıkte kopek yasak dıye bırsey yoksa kıracıda olsan cıkartamazlar.
Bı orospu karı dırdır edıyor dıye kopek mı verılır 10 ay beraber olmussun ben gece gunduz ıcıyorum amk kopegımı verıcem dıye.
Gıt kocasına sole karına sahıp cıkde. Baktın olmuyor agzını burnunu kır sonra dekı karına bır daha sahıp cıkmazsan ıkınızı ust uste koyar sıkerım.
Kartal yakınındaysan ben gelım konusım sıkerım onların anasını amk evlatlarına bak ayar oldum.
hocam sağolasında şimdi ben kocasını bir kez hastanelik edicek şekilde dövsem kesin ölür çünkü adamda şeker hastalığı,tansiyon,böbrek hastalığı gibi birçok hastalık var zaten 2 kez komadan döndü yani anlıyacağın adam elimde kalır zaten. Kadın 1 kere diyebildi zaten kocası ittirdi falan eve götürdü. kendimi zor tuttum
abi adam bu söylediğin hastalıkların hepsine sahipse kadının sinirli olması normal (:
sana çözümü söylüyorum. Adamın gösteremediği ilgiyi göstereceksin. 2 3 güne bir domaltıp çatır çatır (: bak bakalım nasıl yumuşuyor o kadın.
Alemsin hocam ya bende hapisde mi dedim de değilmiş :D
-
Anladığım kadarı ile tasmasızda gezdirilebilen bir hayvan. Kimseye saldırmayan, koşmayı hoplayıp zıplamayı seven bir köpek. Tam benlik.
Ah be bakabileceğime inansam alırım ama daha kendime bakamıyorum. Alıpta pişman etmenin anlamı yok. -
utat bunu yazdıCitizen bunu yazdı
Komşu kadının menapozu gelmiştir saldırıcak yer arıyordur.
hocam bu karı direk menapoz dönemiyle birlikte doğmuş heralde kimse sevmiyo zaten daha 30 yaşında bile değil yaşlılığını düşünemiyom bunun kesin biri öldürür bu karıyı ben olmasam bari
dostum kadın evli değilse,hafifçe yarın sakinleş, kadının yanına git, sizinle köpeğim hakkında konuşmak istiyorum bir kahve içebilirmiyiz de, götür.
ama bbunu etkileyici ve sakin bir biçimde yapacaksın, sonra kadınla otur, bir kaç kadeh şarap ikram et, eve at, kadını tatmin et.
sabahleyin köpeğine bir şey yapmmamakla birllikte kıçından ayrılmaz :D
bir de, kadının çıplak fotoğraflarını çekip tehdit etmek var tabii
-
kadının götüne kuru mama sok
-
hocam bence konunun başlığı değiştir köpeğimi sevmeyen kadından nasıl kurturabilirim diye siktir et kadını bence besle köpeği kimseye zararı yoksa yiyosa zehirlesin bakalım.