Goldmaster Uydu Alıcısı Kullananlar
-
Yaf bizim uydunun markası goldmaster A.q evde ne yaptıysam olmadı tüm kanalları sildim olmadı bilmem tp leri sildim uyduları sildim yükledim olmadı
1552 küfür kanal buldu ama 3kanal çekiyor. eğer bu marka kullanan varsa yardım ederse süper olur çünkü a3 uydusu başlığı altındaki yöntemleri yaptım
olmadı bizim menu daha farklı A.q evdekiler tv izlemeyince bana takıyorlar pc başında olmama onun için Yardım :)
-
suuny kullanan varsa webcamı varsa akşam yardım edebilirim:) ben rasgele yaptım ama olmuştu :)
-
yaf nasıl yaptınız anlamadım bi ara 260 kanal 78 radyo buldu oldu dedim ondan sonra bi baktım sadeec kanal d avrupa :D
-
Cr4zY bunu yazdı:
-----------------------------
yaf nasıl yaptınız anlamadım bi ara 260 kanal 78 radyo buldu oldu dedim ondan sonra bi baktım sadeec kanal d avrupa :D
-----------------------------bende goldmaster var ilk ok a bas kanal ekranında sil de uyduyu sil de sonra menu >> tp/ekleme/..... >> turksat 1 c yi seç FREKANS: 12731 SEMBOL: 3333 POLARITE: H DIKEY yap şebeke arama "EVET"de ok a bas arasın bulur...
-
XpertVision bunu yazdı:
-----------------------------Cr4zY bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------bende goldmaster var ilk ok a bas kanal ekranında sil de uyduyu sil de sonra menu >> tp/ekleme/..... >> turksat 1 c yi seç FREKANS: 12731 SEMBOL: 3333 POLARITE: H DIKEY yap şebeke arama "EVET"de ok a bas arasın bulur...
-----------------------------hocam olmsa msn Bana Pm'den yolla akşam 2dk yardım et yapalım olur mu ?
-
tmm yolluıyorum msn imi bu arada uydunun tam modelini söyle
-
eğer kanalları tarattığın zaman kanallar yine çekmiyorsa ya yazılım güncellemen gerek yada kanalları tek tek elle girmen gerek
-
modeli anca akşam söyleyebilirim işteyim şuan ama 3 yıllık felan bi model
-
gir özmenadan bak yap diycem ama orasıda iki gündür çökmüş durumda.
-
aynen bizimkiside goldmaster.. goldmastıra kafam girsin.. gittik komşuda aynısı tüm kanalları sildik bişiler yaptık biras geldi ama ibzimkisi hiç bi bk olmuyoo
bi kaç kanal buldu şifreli o kadar..
goldmaster tam çözebilen arkadaş varsa ve açık açık yazarsa çok makbule geçick ..
-
en son çare götür bi elektronikçiye yeni yazılım ve kanal listesi yüklettir rahat et kendin yapabiliyorsan kendin yap eğer bir bilgin yoksa hiç dokunma daha çok masraf etme tavsiye budur