Goldmaster Uydu Alıcısı Kullananlar
-
TxT bunu yazdı:
-----------------------------aynen bizimkiside goldmaster.. goldmastıra kafam girsin.. gittik komşuda aynısı tüm kanalları sildik bişiler yaptık biras geldi ama ibzimkisi hiç bi bk olmuyoo
bi kaç kanal buldu şifreli o kadar..
goldmaster tam çözebilen arkadaş varsa ve açık açık yazarsa çok makbule geçick ..
-----------------------------bekle Akşam Xpertvisionla yapcaz olursa sana da pm atarım
-
http://www.ozmena.com/goldmaster/%2A%2A%2Agoldmaster-27-10-2008-guncel-kanal-listeleri%2A%2A%2A-351307.html
bu linkten istediğin goldmaster cotomatik kanal yükleme listesini bulabilirsin. açıklamalı yapmış adamlar.
reklama giriyorsa editlerim
-
bortecine357 bunu yazdı:
-----------------------------
en son çare götür bi elektronikçiye yeni yazılım ve kanal listesi yüklettir rahat et kendin yapabiliyorsan kendin yap eğer bir bilgin yoksa hiç dokunma daha çok masraf etme tavsiye budur
-----------------------------yaf götürecektim adamdan uyuz oldum öle havalı konuştu elimizde çok iş var beklersin felan dedim akşam 6:30 da kadar çıkar iş çıkışı alıp gidem dio o saatte biz yapamayız başka yere götür Onun a.q. illa evde yapcam kimseye götürmeyecem :)
-
Beyler doğru dürüst okumuyorsunuz yazılanları bazı arkadaşlarda genel konuşuyorlar ama goldmasterda tpler silinmiyor ayrı yeni uydu açılıp arkadaşların verdiği tp yi kayıtrlıyorsun ve hiçbir zaman türksat 1c/2a uydusunuda silmiyorsun kanalları sadaece bu verilen tpden bulmuyor çünkü sildiysende fabrika ayarlarına getir ve tekrar dediklerimi yap benide dün bu farklı farklı yazılanlar baya uraştırdı...
-
oh be sonunda oldu bitti kurtuldum eğer sorun yaşayan varsa wooper'in dediklerini yapsın Oluo