folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Google Adsense İle İlgili BH Ve WH Sorularınız Yanıtlanır

Google Adsense İle İlgili BH Ve WH Sorularınız Yanıtlanır

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lepusmorris
    lepusmorris's avatar
    Erkek

1- örneğin hile hurdayla kazanç elde ettik. google parayı gönderdi ve hileli olduğum ortaya çıktı. parayı geri alabilir mi? her hangi bir suç durumu söz konusu mu? durum nerelere varabilir?

2- a sitesi ile aldığım adsense kodunu b, c, d, e... sitelerime de eklediğimde kazanç sağlar mı?

3- sitemdeki koda, bana kıl olan birisi programla veya eliyle saniyede bilmem kaç defa hızlı hızlı tıklaması ban yememe neden olabilir mi? olursa nasıl önlem alabilirim?

..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lepusmorris
    lepusmorris's avatar
    Erkek

cevap gelmemiş:D up

..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hocam bende bir site var. Seyahat sitesi yaklasik 3 hafta once yayina girdi. Simdi ben kablosuz modem ile internete baglanip reklamalara tikliyorum. Baglantiyi her kestigimde ip adresi sifirlaniyor. Bu dudurmda google in anlama olasiligi nedir?

"Yer yuzunde hic bir pislik yoktur ki; altindan bir yahudi cikmasin" Adolf Hitler... "Turkiye de hicbir pislik yokturki altindan cemaat cikmasin" SniperScope "Nerede yavşak, hırsız varsa hepsi Allahçı" Fazil Say
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bir gun icinde cevap yazarim dedin haci, bir gun doldu...

"Yer yuzunde hic bir pislik yoktur ki; altindan bir yahudi cikmasin" Adolf Hitler... "Turkiye de hicbir pislik yokturki altindan cemaat cikmasin" SniperScope "Nerede yavşak, hırsız varsa hepsi Allahçı" Fazil Say
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wrongly
    wrongly's avatar
    Erkek

usta arazi olmuş sanırım ben bildiğim kadarıyla yardım etmeye çalışiym

lepusmorris bunu yazdı:
    -----------------------------

1- örneğin hile hurdayla kazanç elde ettik. google parayı gönderdi ve hileli olduğum ortaya çıktı. parayı geri alabilir mi? her hangi bir suç durumu söz konusu mu? durum nerelere varabilir?

2- a sitesi ile aldığım adsense kodunu b, c, d, e... sitelerime de eklediğimde kazanç sağlar mı?

3- sitemdeki koda, bana kıl olan birisi programla veya eliyle saniyede bilmem kaç defa hızlı hızlı tıklaması ban yememe neden olabilir mi? olursa nasıl önlem alabilirim?

1. sanmıyorum öyle birşey olacağını. google zaten parayı göndermeden hileli olup olmadığını test eder, hileli değilse parayı yatırır. hileyi fark ederse sonraki kazancını alamazsın.

2. elbette sağlar

3. buna ben de çok kafa yordum. kimisi banlanır çözümü yok diyor, kimisi google saymaz diyor, kimisi de şikayet maili atarsın geri açarlar diyor. kesin bir bilgim yok.

sniperscope bunu yazdı:

hocam bende bir site var. Seyahat sitesi yaklasik 3 hafta once yayina girdi. Simdi ben kablosuz modem ile internete baglanip reklamalara tikliyorum. Baglantiyi her kestigimde ip adresi sifirlaniyor. Bu dudurmda google in anlama olasiligi nedir?

google gibi bir şirketten bahsediyoruz (: modem resetlediğinde sadece ip'n değişiyor. mac adresin, bağlantı adresin, şehrin, sitenin hit sayısı aynı. bırak modem resetlemeyi, msn listendeki herkese tıklatsan falan dahi banlanırsın.

google bu. internet kelimesi geçtiğinde neredeyse ilk akla gelen şirketten bahsediyoruz (:

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JohnD
    JohnD's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

adsense'de hileyi unutun.

DOM..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kriptontr
    kriptontr's avatar
    Erkek

lepusmorris bunu yazdı:

1- google sana parayı göndermeden önce tıklama verilerini analiz edip kesinleştirir. bu yüzden "tahmini kazançlar" yazar.
    2-pek tabii
    3- googleın geçersiz tıklamaları bildirebileceğin bir formu var. eğer sayfada yapılan değişikliklerden dolayı değilse ve ayıkırlarsa bildiğim kadarıyla google sadece kazançları vermiyor bi raddeye kadar. 

****Randomizasyon ve gerçek kullanıcıları kullanmak demişsin. ne gibi yöntemler önerirsin ? 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek

Benim minik bir yazılımım var. Kullanışlı ve küçük çapta yayılmış günlü 10k hiti olan bir yazılım bu. Ben yazılım içinde teşvik yazısı bulundurmadan alt kısmında

reklam yayınlıyorum. Sayfa gösterimi/tıklama oranlarım %0.2 civarında. Adsense daha önce hesabım olmadığı için denemedim. Doğal olarak sadece reklam olan bir

sayfam olduğu için banlanma ihtimalim var. bunu nasıl engellyebilirim? Bana göre performans olarak reklam amacı olarak da beklentiyi karşılar bir davranışım var

ama yazılım için de reklam yayınlamak sorun çıkartabileceği için önlem almak istiyorum. Daha önce gittigidiyorla çalıştım. Problem yaşamdan düzenli bir gelirim

vardı. Şimdi de problem olmadan adsenseden düzenli bir gelir elde etmek istiyorum. önlem olarak reklamın olduğu sayfamı tanıtım sayfası gibi tasarladım en

üstüne de reklam ekledim. Ancak düz bir sayfa olduğu için dikkat çekebilir yine :|

Benimle benzer durumda olan arkadaşlar varsa onların da fikirlerini almak isterim.

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek

kuytul bunu yazdı:

Benim minik bir yazılımım var. Kullanışlı ve küçük çapta yayılmış günlü 10k hiti olan bir yazılım bu. Ben yazılım içinde teşvik yazısı bulundurmadan alt kısmında

reklam yayınlıyorum. Sayfa gösterimi/tıklama oranlarım %0.2 civarında. Adsense daha önce hesabım olmadığı için denemedim. Doğal olarak sadece reklam olan bir

sayfam olduğu için banlanma ihtimalim var. bunu nasıl engellyebilirim? Bana göre performans olarak reklam amacı olarak da beklentiyi karşılar bir davranışım var

ama yazılım için de reklam yayınlamak sorun çıkartabileceği için önlem almak istiyorum. Daha önce gittigidiyorla çalıştım. Problem yaşamdan düzenli bir gelirim

vardı. Şimdi de problem olmadan adsenseden düzenli bir gelir elde etmek istiyorum. önlem olarak reklamın olduğu sayfamı tanıtım sayfası gibi tasarladım en

üstüne de reklam ekledim. Ancak düz bir sayfa olduğu için dikkat çekebilir yine :|

Benimle benzer durumda olan arkadaşlar varsa onların da fikirlerini almak isterim.

bi cevap yazan olsa ne güzel olurdu :|

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek

kuytul bunu yazdı:

kuytul bunu yazdı:

bi cevap yazan olsa ne güzel olurdu :|

Son giriş yaptığı Tarih : 28 Eylül 2010 (Sali) 20:29

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
Toplam Hit: 6225 Toplam Mesaj: 28