Google Adsense İle İlgili BH Ve WH Sorularınız Yanıtlanır
-
kuytul bunu yazdı:
-----------------------------
Benim minik bir yazılımım var. Kullanışlı ve küçük çapta yayılmış günlü 10k hiti olan bir yazılım bu. Ben yazılım içinde teşvik yazısı bulundurmadan alt kısmında
reklam yayınlıyorum. Sayfa gösterimi/tıklama oranlarım %0.2 civarında. Adsense daha önce hesabım olmadığı için denemedim. Doğal olarak sadece reklam olan bir
sayfam olduğu için banlanma ihtimalim var. bunu nasıl engellyebilirim? Bana göre performans olarak reklam amacı olarak da beklentiyi karşılar bir davranışım var
ama yazılım için de reklam yayınlamak sorun çıkartabileceği için önlem almak istiyorum. Daha önce gittigidiyorla çalıştım. Problem yaşamdan düzenli bir gelirim
vardı. Şimdi de problem olmadan adsenseden düzenli bir gelir elde etmek istiyorum. önlem olarak reklamın olduğu sayfamı tanıtım sayfası gibi tasarladım en
üstüne de reklam ekledim. Ancak düz bir sayfa olduğu için dikkat çekebilir yine :|Benimle benzer durumda olan arkadaşlar varsa onların da fikirlerini almak isterim.
-----------------------------aynı şekilde reklam kodları ekleyen programlar kullanmıştım ancak adsense mi başka birşeymi bilmiyorum şuan programıda hatırlamıyorum ama oldukça populer şeylerden biriydi
demekki sorun çıkartmıyor gibi , facebook uygulaması yapanlarda adsense reklamları ekliyor uygulamalarına neredeyse aynı şey sayılabilir tabi mantıken banlanmamaman lazım hile hurda teşvik yok ortada
-
teşekkür ederim, içimi rahatlatan bir açıklama oldu. eğer o kullandığın programı hatırlarsan da bana öm atabilirsen sevinirim.
-
kuytul bunu yazdı:
-----------------------------teşekkür ederim, içimi rahatlatan bir açıklama oldu. eğer o kullandığın programı hatırlarsan da bana öm atabilirsen sevinirim.
FarmVille oyunu için yazılan FarmHelper programı adsense kullanıyor. www.farmvillebot.org -
Kusura bakmayın. Uzunca bir süre foruma girmedim. Sorularınızı tekrarlarsanız tek tek yanıt veririm. Bir de HİLESİZ kazanç ekranı koyayım şevke gelin. Boş konuşmadığımın örneği olsun.
Şöyle:
ek açıklamalar: Hile yok. r10 gibi dandik forumlarda yayınlanan, kitap diye satılan Facebook, iframe gibi çocukça ve hileli yöntemler kullanmayın. En çok 1-2 ay para alırsınız. İçimin rahat etmesi için sitelerimi İrlanda'da çalışan Adsense çalışanına sordum. Onayladı. Sorun yok dedi.Bir aksilik olmazsa 5-6 aya premium olur banlanma riskini en aza indiririm. Aylık kazanç da 5-6'ya katlar. -
@mukan
hocam sana helal sut emmis kiz bulurum lakin beni evlatlik alman sartiyla :)
-
AbdullahAzad bunu yazdı:
@mukan
hocam sana helal sut emmis kiz bulurum lakin beni evlatlik alman sartiyla :)
-----------------------------:) est.
-
Bazı arkadaşlar program içinde kullanmaktan bahsetmiş. Bu kesinlikle yasak. Tabi ki normal kullanıcılar için. Premiumlar bunu anlaşmalı olarak yapabiliyordu. PRemium olmak için kaliteli bir siteniz ve aylık 20 milyon reklam gösteriminiz olmalı. Uygun görürlerse özel danışman atıyorlar.
Adsense Premium site örneği: gezginler.net