folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Google Adsense İle İlgili BH Ve WH Sorularınız Yanıtlanır

Google Adsense İle İlgili BH Ve WH Sorularınız Yanıtlanır

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

kuytul bunu yazdı:
    -----------------------------

Benim minik bir yazılımım var. Kullanışlı ve küçük çapta yayılmış günlü 10k hiti olan bir yazılım bu. Ben yazılım içinde teşvik yazısı bulundurmadan alt kısmında

reklam yayınlıyorum. Sayfa gösterimi/tıklama oranlarım %0.2 civarında. Adsense daha önce hesabım olmadığı için denemedim. Doğal olarak sadece reklam olan bir

sayfam olduğu için banlanma ihtimalim var. bunu nasıl engellyebilirim? Bana göre performans olarak reklam amacı olarak da beklentiyi karşılar bir davranışım var

ama yazılım için de reklam yayınlamak sorun çıkartabileceği için önlem almak istiyorum. Daha önce gittigidiyorla çalıştım. Problem yaşamdan düzenli bir gelirim

vardı. Şimdi de problem olmadan adsenseden düzenli bir gelir elde etmek istiyorum. önlem olarak reklamın olduğu sayfamı tanıtım sayfası gibi tasarladım en

üstüne de reklam ekledim. Ancak düz bir sayfa olduğu için dikkat çekebilir yine :|

Benimle benzer durumda olan arkadaşlar varsa onların da fikirlerini almak isterim.

aynı şekilde reklam kodları ekleyen programlar kullanmıştım ancak adsense mi başka birşeymi bilmiyorum şuan programıda hatırlamıyorum ama oldukça populer şeylerden biriydi 

demekki sorun çıkartmıyor gibi , facebook uygulaması yapanlarda adsense reklamları ekliyor uygulamalarına neredeyse aynı şey sayılabilir tabi mantıken banlanmamaman lazım hile hurda teşvik yok ortada 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek

teşekkür ederim, içimi rahatlatan bir açıklama oldu. eğer o kullandığın programı hatırlarsan da bana öm atabilirsen sevinirim.

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    habib_mx_tr
    habib_mx_tr's avatar
    Erkek
    kuytul bunu yazdı:

teşekkür ederim, içimi rahatlatan bir açıklama oldu. eğer o kullandığın programı hatırlarsan da bana öm atabilirsen sevinirim.

FarmVille oyunu için yazılan FarmHelper programı adsense kullanıyor. www.farmvillebot.org

!!!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mukan
    Mukan's avatar
    Erkek

Kusura bakmayın. Uzunca bir süre foruma girmedim. Sorularınızı tekrarlarsanız tek tek yanıt veririm. Bir de HİLESİZ kazanç ekranı koyayım şevke gelin. Boş konuşmadığımın örneği olsun.

Şöyle:

mukan

ek açıklamalar: Hile yok. r10 gibi dandik forumlarda yayınlanan, kitap diye satılan Facebook, iframe gibi çocukça ve hileli yöntemler kullanmayın. En çok 1-2 ay para alırsınız. İçimin rahat etmesi için sitelerimi İrlanda'da çalışan Adsense çalışanına sordum. Onayladı. Sorun yok dedi.Bir aksilik olmazsa 5-6 aya premium olur banlanma riskini en aza indiririm. Aylık kazanç da 5-6'ya katlar.

Hakkımda atıp tutan birine rastlarsanız pm gönderin log ve görüntü kazanın. İster atın ister tutun.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hermes
    hermesthecat
    hermesthecat's avatar
    Erkek

@mukan

hocam sana helal sut emmis kiz bulurum lakin beni evlatlik alman sartiyla :)

az insan çok huzur. | https://dnscheck.tr
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mukan
    Mukan's avatar
    Erkek

AbdullahAzad bunu yazdı:

@mukan

hocam sana helal sut emmis kiz bulurum lakin beni evlatlik alman sartiyla :)

:) est.

Hakkımda atıp tutan birine rastlarsanız pm gönderin log ve görüntü kazanın. İster atın ister tutun.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mukan
    Mukan's avatar
    Erkek

Bazı arkadaşlar program içinde kullanmaktan bahsetmiş. Bu kesinlikle yasak. Tabi ki normal kullanıcılar için. Premiumlar bunu anlaşmalı olarak yapabiliyordu. PRemium olmak için kaliteli bir siteniz ve aylık 20 milyon reklam gösteriminiz olmalı. Uygun görürlerse özel danışman atıyorlar.

Adsense Premium site örneği: gezginler.net

Toplam Hit: 6224 Toplam Mesaj: 28