Google Aramalarında Üste Çıkmak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    orheyn
    orheyn's avatar
    Erkek
    PhYtOn bunu yazdı

Engin arkadaşımıza katılıyorum. Yemeksepeti yanlış hatırlamıyorsam en azından X cafe sahibiyle konuştuğumuzda bana dediği şey, her verilen siparişten 1 tl i kendilerine alıyorlar diye söylemişti Yani Pide - ayran - sütlaç sipariş verdin diyelim bu 3 siparişten de ayrı ayrı 1 tl kesiyor toplamda 3 tl yani. Bize böyle anlatmıştı artık ne kadar doğru bilmiyorum.

Artık 2tl oldu hocam

Ek olarak: Yemeksepeti ve Google Maps 'den sonra diğer küçük yemek ve firma rehberler siteleri var, (Örnek; Zomato, Gurme Rehberi,Yemek.com gibi) Bir de instada yemek nerede yenir diye sayfa var baya etkileşimi iyi kesinlikle reklam vermeni tavsiye ediyorum. 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amatör Üye
    veysel152
    veysel152's avatar
    Erkek

bir anahtar kelime grubu aylık 300 defa aranıyor olmalı ki google için ticari bir değeri olsun, ama söz konusu adwords ise, paranızı seve seve alır... biraz sosyal medya tanıtımı yapsanız, bir şey kaybetmezsiniz.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Florenzi
    Florenzi's avatar
    Erkek

Bence o arkadasin kendine online siparis sitesi de yapmali. Ne bileyim belki isleri daha da acilir.

Tek Yol Atatürk 1881 - ∞
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PhYtOn
    PhYtOn's avatar
    Erkek
    orheyn bunu yazdı
    PhYtOn bunu yazdı

Engin arkadaşımıza katılıyorum. Yemeksepeti yanlış hatırlamıyorsam en azından X cafe sahibiyle konuştuğumuzda bana dediği şey, her verilen siparişten 1 tl i kendilerine alıyorlar diye söylemişti Yani Pide - ayran - sütlaç sipariş verdin diyelim bu 3 siparişten de ayrı ayrı 1 tl kesiyor toplamda 3 tl yani. Bize böyle anlatmıştı artık ne kadar doğru bilmiyorum.

Artık 2tl oldu hocam

Ek olarak: Yemeksepeti ve Google Maps 'den sonra diğer küçük yemek ve firma rehberler siteleri var, (Örnek; Zomato, Gurme Rehberi,Yemek.com gibi) Bir de instada yemek nerede yenir diye sayfa var baya etkileşimi iyi kesinlikle reklam vermeni tavsiye ediyorum. 

Şaşırmışlar yahu.

Toplam Hit: 2907 Toplam Mesaj: 15
google reklam verme çiğköfteci aramalar