Google Çalışanının Bir Günü (One Day Of A Googler)
-
Hayal gibi http://www.youtube.com/watch?v=6LDZHtHtOTo
-
napıo lan bunlar ben bi bok annamadım :)
-
ne diyomuş
-
iste bole atmosfer olursa amk basarida gelir adamlar eve gitmeyip is yerinde takilmak icin cabaliyorlar:)
-
jerry bunu yazdı:
-----------------------------
iste bole atmosfer olursa amk basarida gelir adamlar eve gitmeyip is yerinde takilmak icin cabaliyorlar:)
-----------------------------ne gitcekler eve böle işim olsun sandalyede yatarım be =)
-
dayı en çok mesai saatlerini merak ettim yaw
-
üzülmeyin 5 sene sonra , türkiyeye gugıl dan daha iyi bi şirket açacam :D hepinizi işe alcam, tabi imzamda yazılı olanlara öncelik tanıycamn :C
-
kanka çok iddialısın demiyorum çok yüksekten uçuyorsun:)
-
Triumph bunu yazdı:
-----------------------------
kanka çok iddialısın demiyorum çok yüksekten uçuyorsun:)
-----------------------------kiimmm ben mi :S seni içeri almıycam bile olm , kapıdan sokmuycam bile görürsün hıh :|
önce okulu kazanmam lazım,sonra bitirmem lazım, sonra, iş için sermaye bulmam lazım, okadar sonra tbt yi topluycam işe ama seni almıycam işteee
-
ne yani bizim tornacıda da aynı ortam war :D
şaka maka gerçekten süper. arkadaşın dediği gibi böyle ortamdan %100 verim alırsın çalışanından. ama adamın dediği bişey war. burada çalışanlar her istediklerini yapabiliyor ve sadece eğlence değil sağlık açısındanda her istedikleri war üstelik maaşlarından da kesilmiyor tamamen herşey açık ve bedava :)
-
hep hayalimdir amk
öss zedeler
tıp zedeler vb çalışma gereksinimi olan kişiler için böyle ferah binalar evler vb :)
belki zamanla ışık evlerinn pili biter zerval evleri piyasaya çıkar
ne dersiniz hoş olmazmı