Google Çalışanının Bir Günü (One Day Of A Googler)
-
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------Triumph bunu yazdı:
-----------------------------
kanka çok iddialısın demiyorum çok yüksekten uçuyorsun:)
-----------------------------kiimmm ben mi :S seni içeri almıycam bile olm , kapıdan sokmuycam bile görürsün hıh :|
önce okulu kazanmam lazım,sonra bitirmem lazım, sonra, iş için sermaye bulmam lazım, okadar sonra tbt yi topluycam işe ama seni almıycam işteee
-----------------------------senin önünde daha multi milyar ışık yılı var hele bir 10 yıl geçsin bizde 18e girceğimizde bir sürü hayal kurardık.okul,iş,gece hayatı vs...eh yaş dayandı 25'e 20'den sonrası nasıl geçti anlamadım.ama umutla yaşamak iyidir.hayat hiçbir zaman planladığın gibi olmuyor.yurtdışına çıkcam,şunu şunu yapıcam diye plan yaparken bir bakmışım ki 18'inde iğrendiğim o sabah9 akşam 8 çalışma hayatının erdemlerini yaşayan rutin hayatı olayan insanlara döndüm.tabii herkes gezmek,dünyayı keşfetmek vs..ister ama çark istemediğimiz şekilde dönüyor.
-
böyle bir işim olsun gece gunuduz calısmaya ragzıyım...
-
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------
üzülmeyin 5 sene sonra , türkiyeye gugıl dan daha iyi bi şirket açacam :D hepinizi işe alcam, tabi imzamda yazılı olanlara öncelik tanıycamn :C
-----------------------------has**tir be bir işi fırsatı daha kaçtı :)
-
vermesinler maaş felan istemiorm. gidiim deli gibi çalışiim orda başka bişe istemem :D:D