Google Da Seo Çok Kötü , Yardım Lazım.
-
Hocalar , ne yapayım ne edeyim bilmiyorum.
Hankman ile fena şekilde kasıyoruz.
www.onikihaber.com tüm haberleri özgün şekilde giriyoruz , yandex google bing vs tüm arama motorlarına kayıt ettim , metrica analytcs hepsi var fakat bir türlü google da üst sıralarda çıkmıyoruz
mesela Alman Real’i Beğendik Aldı bu başlık ile google da aratınca çıkmıyor
TFF Kasımpaşa - Beşiktaş Maçının Tekrarlanacağını Açıkladı
böyle yazınca da googel da 5. sayfada çıkıyoruz , ama başlığı farklı olan siteler bizden önde çıkıyor.
Yokmudur bu seo için yapabileceklerimiz , sorun bloggerdan sa , seosu iyi bloggerlarda var , ha derseniz ki WP geç saglam bir seo eklentisi ile hallolur , kesinse geçeyim ?
-
hacı bitek özgün yazmayla bitmiyor bu iş tanıtım yazısı profil backlink falan alın r10'dan daha dünya kadar dalgası dümeni var kolay değil wordpress daha iyi olabilir tabi
-
Hocam Yandex.Haberlere kayıt yaptırdın mı ? Sitendeki haberleri Yandex anasayfasına ekliyor.
-
hocalar yandex den önce niye bir yanlislik var onu çözmek gerek , blogger da olması gerektiği gibi yazıyoruz haberleri ama ne o eksik bulamadım .S
-
hiç anlamayan biri olarak şunu söyleyebilirim, gördüğüm kadarıyla sitenle ilgili sosyal ağlarda aktiflik var ise google cömert davranıyor.
-
Site blogger diye Google ciddiye almıyor olabilir mi ?
-
Citizen bunu yazdı
tam tersi olması lazım degil mi ?
VBDream bunu yazdıhiç anlamayan biri olarak şunu söyleyebilirim, gördüğüm kadarıyla sitenle ilgili sosyal ağlarda aktiflik var ise google cömert davranıyor.
cömert derken :D , sosyal aglarda kasıoz hocam facebook , twitter , google plus , tumlr
-
PanxeR bunu yazdıCitizen bunu yazdı
tam tersi olması lazım degil mi ?
VBDream bunu yazdıhiç anlamayan biri olarak şunu söyleyebilirim, gördüğüm kadarıyla sitenle ilgili sosyal ağlarda aktiflik var ise google cömert davranıyor.
cömert derken :D , sosyal aglarda kasıoz hocam facebook , twitter , google plus , tumlr
cömert derken hiç seo bilmeyen biri olarak wp kurmamdan 20 gün sonra ilk sayfa da çıkıp gün içinde indexlenmek işte.
-
Ek olarak güzel bir tema hazırlattır hocam.Ben böyle bir haber sitesini ciddiye almam ziyaretçi olarak.
-
Citizen bunu yazdı
Ek olarak güzel bir tema hazırlattır hocam.Ben böyle bir haber sitesini ciddiye almam ziyaretçi olarak.
sadelik için ugrasıyordum hocam olmadı kapatır giderik
-
blog şeklinde haber sitesi pek hoş durmamış, ben bile haberleri okumak için aşağı kaydır kaydır sıkıldım kapattım siteyi.
şahsi görüşüm sitenin girişte en tepede bir -özet- slayt scripti (kayan resimli haberler), scriptin altında veya üstüne ince bir çubukta haber bölümleri (gündem, siyaset, spor, teknoloji), bunların altında ise şimdiki kullandığın sistem tek tek haber gösterimi güzel olur.
meta-taglerini oluşturup siteye girdiniz mi hocam ?