folder Tahribat.com Forumları
linefolder Google / Yandex / Bing ve Servisleri
linefolder Google Da Seo Çok Kötü , Yardım Lazım.

Google Da Seo Çok Kötü , Yardım Lazım.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

Hocalar , ne yapayım ne edeyim bilmiyorum. 

Hankman ile fena şekilde kasıyoruz. 

www.onikihaber.com tüm haberleri özgün şekilde giriyoruz , yandex google bing vs tüm arama motorlarına kayıt ettim , metrica analytcs hepsi var fakat bir türlü google da üst sıralarda çıkmıyoruz

mesela Alman Real’i Beğendik Aldı bu başlık ile google da aratınca çıkmıyor 

TFF Kasımpaşa - Beşiktaş Maçının Tekrarlanacağını Açıkladı

böyle yazınca da googel da 5. sayfada çıkıyoruz , ama başlığı farklı olan siteler bizden önde çıkıyor.

Yokmudur bu seo için yapabileceklerimiz , sorun bloggerdan sa , seosu iyi bloggerlarda var , ha derseniz ki WP geç saglam bir seo eklentisi ile hallolur  , kesinse geçeyim ?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Realist
    Realist's avatar
    Erkek

hacı bitek özgün yazmayla bitmiyor bu iş tanıtım yazısı profil backlink falan alın r10'dan daha dünya kadar dalgası dümeni var kolay değil wordpress daha iyi olabilir tabi

..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Hocam Yandex.Haberlere kayıt yaptırdın mı ? Sitendeki haberleri Yandex anasayfasına ekliyor.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

hocalar yandex den önce niye bir yanlislik var onu çözmek gerek , blogger da olması gerektiği gibi yazıyoruz haberleri ama ne o eksik bulamadım .S

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek

hiç anlamayan biri olarak şunu söyleyebilirim, gördüğüm kadarıyla sitenle ilgili sosyal ağlarda aktiflik var ise google cömert davranıyor.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Site blogger diye Google ciddiye almıyor olabilir mi ?

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    Citizen bunu yazdı

tam tersi olması lazım degil mi ?

VBDream bunu yazdı

hiç anlamayan biri olarak şunu söyleyebilirim, gördüğüm kadarıyla sitenle ilgili sosyal ağlarda aktiflik var ise google cömert davranıyor.

cömert derken :D , sosyal aglarda kasıoz hocam facebook , twitter , google plus , tumlr 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı
    Citizen bunu yazdı

tam tersi olması lazım degil mi ?

VBDream bunu yazdı

cömert derken :D , sosyal aglarda kasıoz hocam facebook , twitter , google plus , tumlr 

cömert derken hiç seo bilmeyen biri olarak wp kurmamdan 20 gün sonra ilk sayfa da çıkıp gün içinde indexlenmek işte.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Ek olarak güzel bir tema hazırlattır hocam.Ben böyle bir haber sitesini ciddiye almam ziyaretçi olarak.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    Citizen bunu yazdı

Ek olarak güzel bir tema hazırlattır hocam.Ben böyle bir haber sitesini ciddiye almam ziyaretçi olarak.

sadelik için ugrasıyordum hocam olmadı kapatır giderik

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek

blog şeklinde haber sitesi pek hoş durmamış, ben bile haberleri okumak için aşağı kaydır kaydır sıkıldım kapattım siteyi.

şahsi görüşüm sitenin girişte en tepede bir -özet- slayt scripti (kayan resimli haberler), scriptin altında veya üstüne ince bir çubukta haber bölümleri (gündem, siyaset, spor, teknoloji), bunların altında ise şimdiki kullandığın sistem tek tek haber gösterimi güzel olur.

meta-taglerini oluşturup siteye girdiniz mi hocam ?

Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
Toplam Hit: 2236 Toplam Mesaj: 15