Google Da Seo Çok Kötü , Yardım Lazım.
-
hocam evvela şu tasarımını değiştir. kazara googledan girsem haberi okumadan çıkarım.
-
index almamış konuların ki :)
öncelikle bloger haber sitesi olurmu orası tartışılır bu noktada yapman gereken sistem değişikliği ise link yapısına dikkat ederek yapman lazım yoksa tüm indexler silinir.
1- index alma sorununu google gibi getir ile ilk etapta çözersin sonrası için imleme kullan ama az az
2- backlinten uzak dur bulaşma aman deyim haa
3-sosyal medyayı aktif kullanmaya çalış eklediği konuları sosyal medya hesaplarında paylaş bu sayede index hızında artar
4- sistemi değiştirip düzgün bi hale getirdikten sonra google ve yandex news kayıtlarına başvur
5-paravan bloglar aç siteni besle diyeceğim son güncellemeden sonra herkesin yaptığı yanlışı sende yapacaksın patlayacak sitelerin bu yüzden bunu iyice araştır öğren sonra yapmayı dene
6-haftalık 1 adet ilk etapta düzgün kaliteli sitelerden tanıtım yazısı al.
vs vs vs diye konu uzarrrrrr giderrr
-
dayfunum sen hıyarsın 40 defa dedim sana bir seo çalışması yapalım :) daha ne yapıyım ula :)
-
Hocam kısa kısa tavsiyelerde bulunayım.
1- Wp geçme kal böyle. Şimdi wp geçince link yapın değişecek vs vs bir sürü iş var. Kal böyle.
2- Sitenin bir face sayfası olsun. Koftiden de olsa beğeni kas. Bunu yapabileceğin siteler mevcut. Addmefast vs.3- Sitenin rss linkini rss dizinlerine ekle.
4- Sitemapi google amcaya gönder. Hızlı index için yararlı olacaktır.
5- Sosyal imleme yap. Ufak bir forum tanıtım yazısı hazırla. Yüksek ziyaretçisi olan forumların tanıtım bölümleri var düzgünce konu aç.
6- R10 da haber sitesinde tanıtım yazısı veren adamlar var uygun fiyata ayda 1-2 tane tanıtım yazısı al.
7- Baktın olmuyor hiçbirisi ile kapat siteyi kafan rahatlasın :D Ortalık zaten haber sitesi dolu siz seo bilmeden nasıl bu işe girdiniz hayret ediyorum size valla :D