folder Tahribat.com Forumları
linefolder Google / Yandex / Bing ve Servisleri
linefolder Google Da Seo Çok Kötü , Yardım Lazım.

Google Da Seo Çok Kötü , Yardım Lazım.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Huerfanos
    Huerfanos's avatar
    Erkek

hocam evvela şu tasarımını değiştir. kazara googledan girsem haberi okumadan çıkarım.

Anarsistherif...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trooper
    trooper's avatar
    Erkek

index almamış konuların ki :)

öncelikle bloger haber sitesi olurmu orası tartışılır bu noktada yapman gereken sistem değişikliği ise link yapısına dikkat ederek yapman lazım yoksa tüm indexler silinir.

1- index alma sorununu google gibi getir ile ilk etapta çözersin sonrası için imleme kullan ama az az 

2- backlinten uzak dur bulaşma aman deyim haa

3-sosyal medyayı aktif kullanmaya çalış eklediği konuları sosyal medya hesaplarında paylaş bu sayede index hızında artar

4- sistemi değiştirip düzgün bi hale getirdikten sonra google ve yandex news kayıtlarına başvur

5-paravan bloglar aç siteni besle diyeceğim son güncellemeden sonra herkesin yaptığı yanlışı sende yapacaksın patlayacak sitelerin bu yüzden bunu iyice araştır öğren sonra yapmayı dene

6-haftalık 1 adet ilk etapta düzgün kaliteli sitelerden tanıtım yazısı al.

vs vs vs diye konu uzarrrrrr giderrr

ZzZzZzZ...!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emuxa
    emuxa's avatar
    Erkek

dayfunum sen hıyarsın 40 defa dedim sana bir seo çalışması yapalım :) daha ne yapıyım ula :)

01100101 01101101 01110101 01111000 01100001
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo

Hocam kısa kısa tavsiyelerde bulunayım.

1- Wp geçme kal böyle. Şimdi wp geçince link yapın değişecek vs vs bir sürü iş var. Kal böyle.

2- Sitenin bir face sayfası olsun. Koftiden de olsa beğeni kas. Bunu yapabileceğin siteler mevcut. Addmefast vs.

3- Sitenin rss linkini rss dizinlerine ekle.

4- Sitemapi google amcaya gönder. Hızlı index için yararlı olacaktır.

5- Sosyal imleme yap. Ufak bir forum tanıtım yazısı hazırla. Yüksek ziyaretçisi olan forumların tanıtım bölümleri var düzgünce konu aç.

6- R10 da haber sitesinde tanıtım yazısı veren adamlar var uygun fiyata ayda 1-2 tane tanıtım yazısı al.

7- Baktın olmuyor hiçbirisi ile kapat siteyi kafan rahatlasın :D Ortalık zaten haber sitesi dolu siz seo bilmeden nasıl bu işe girdiniz hayret ediyorum size valla :D

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
Toplam Hit: 2231 Toplam Mesaj: 15