folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Google De Uçan Araba

Google De Uçan Araba

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nautilus
    Nautilus's avatar
    Erkek

http://img146.imageshack.us/img146/1852/ads305zjy7qe2.png

arkadaşlar bu araba hakkında dünya forumlarında bir çok yorum yapılmış bazıları ufo demiş bazılarıda yanındaki göl yüzünden havada görünüo demiş ama resimde görüdüğü gibi uçan bi araba kaza anında çekilmiş şansa bak tüm dünya bu fotoları konuşuor bakalım sizin fikirleriniz neler evet arkadaşlar yorumları alalım.....

şizofren olabilirsiniz yardım alın!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KGD
    KGD's avatar
    Erkek

enteresan bişey

wallaha nereye çeksen oraya gidicek bişey  

kgd
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bella_ciaa
    bella_ciaa's avatar
    Erkek
    Kim çekmiş bu fotyu. kim çekmişseyalan çöekmiş. hegeryalan değilse tüm Türkiye onun götündeparmak koysun :)

Rüyamda Ben Ve hazreti Fethullah hoca abey efendi aynı Keranedeydik. İkimizde Aynı Kaşarı Zükmek İstedik. Ben Qarıyı Ona Vermeyince Fışfışla Fışfışlaya Ağlamaya Ve Vaaz vermeye Başladı. "Evladım Dünya Geçicidir (fışfışpırrt) Paylaşamadığınız bişey Varsa; Önce Arkadaşına İkram Et. Sonra Sen Yap... :D
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    italyan
    italyan's avatar
    Erkek

Orada bir tabela var.Yere düşen tabelanın gölgesi.Arabanın gölgesi gibi duruyor ama dikkatli bakılırsa görülebilir.

Belkide bu işte harry Potter ve saz arkadaşlarının işi olabilir :D . Ron'un arabayla hermione denen hatunu dağa kaldırıyolar şerefsizler.

Gerçek yoktur.Herşey yorumdur. - KKK - Düşünürseniz, acı çekersiniz. Şüphe ederseniz, delirirsiniz. Hissederseniz, yalnız kalırsınız. O yüzden koy goethe
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

sanki siyah bi araba varmış gibi görünüo...

oraya gidip bakmak lazım :)

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    otobus duragi veya camekanli bi reklam panosu ucan arabaya benziyormu hic :)

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    e-toLqa
    e-toLqa's avatar
    Erkek
    gardolap

Böyle bir imza yok yada siz görüntüleyene kadar adminler tarafindan silindi.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fmk
    fmk's avatar
    Erkek
    dikkatli bakarsanız gölge sol tarafta yani buda güneş sağ tarafta  olmsı gerekli resmin açısından ve bu kadar kuvetli bir gölge oluşturuyorsa güneşin 45 civarında açıyla kuvetli bir şekilde sağ taraftan vurması gerekliki gölge bu şekilde olsun ama dikkate edersinizki araba diye adlandırılan nesleden başkasının böyle belirgin bir gölgesi yok bence o büyük bir reklam panosu dik açıyla güneşi karşılıyor ve arkası karanlık kalıyor

Eğer İnsanlar benimle aynı şeyleri düşünüyorsa bir yerlerde yanlış yaptım demektir
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kaanabak
    kaanabak's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

Reklam tabelasını golgesi desek  o boyutta birşey için kalın bi direk gerekebilir rüzgar gibi bnezeri olaylardan korumak için, onunda gölgesi, olurdu.

Otobüs durağını salakacsına yamuk monte eden bir personel olacağınıda sanmıyorum...

Resmin tam yerini bilsek :D 

"Less is More"
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek
    Kedidir kedi

Memento Mori...Blossom Geri Döndün:C Mitozla çoğalan milletleri sevmiyorum:|
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

sağ tarafa bakarsanız otobarp benzeri birşey olduğunu göreceksiniz.

belki bir araba galerisidir yada araba kiralayan bir yerdir.

o araba!nın da reklam amaçlı koyulan bişi olma ihtimali çok yüksek.

ne ufosu ne gölü amk?= 

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
Toplam Hit: 3128 Toplam Mesaj: 24