Google Earth Haritalarını Tümüyle İndirmek Mümkün Mü?
-
Google Earth canavarlarına sorularım var (:
Google Earth haritalarını bilgisayara tamamen indirebiliyor muyuz?
Önceden açtığımız haritaların dataları nerede tutuluyor?
Dataları başka pc ye aktarabilir miyiz?
Windows sürümünün dataları pocket pc symbian sürümünde kullanılabilir mi?
Dataların hepsi kaç gb tutar?
Sadece 1-2 ülkenin haritasını tümüyle indirebilir miyiz?
Google Earth kadar detaylı başka harita programları var mı?
-
one kardesim mahkemede sucluyu bile bole yargilamiyolar :))))
-
gugıl öört kadar etkili diğer programda http://worldwind.arc.nasa.gov/download.html
-
googel nin çalışma mantığı şu
pc ye sadece haritaları gösterecek o dosyaları okuyacak bi prgram yüklersin
sonra internete bağlanırsın ve programı acarsın pro. acılınca pc ne haritalar gelmeye başlar ve prog. sana haritaları gösterir böylece bakabilrsin haritalara
indire bilirmisin evet bi yolu olabilir mantıklı geliyoo interneten bütün dosyalırı bulursun inndire bilirsin
-
yunusemre bunu yazdı:
-----------------------------googel nin çalışma mantığı şu
pc ye sadece haritaları gösterecek o dosyaları okuyacak bi prgram yüklersin
sonra internete bağlanırsın ve programı acarsın pro. acılınca pc ne haritalar gelmeye başlar ve prog. sana haritaları gösterir böylece bakabilrsin haritalara
indire bilirmisin evet bi yolu olabilir mantıklı geliyoo interneten bütün dosyalırı bulursun inndire bilirsin
-----------------------------
Senin anlattığın şekilde olsaydı daha önce görüntülediğim yerleri internete bağlanmadan görüntüleyemezdim, baktığımız lokasyonlar bir şekide bilgisayarda saklanıyor, amacım google earth'ü internete bağlanmadan kullanabilmek. Nasanın programını beğenmedim.
-
hoca ne saklanması internetten geliyo işte dosyalar
-
yunusemre bunu yazdı:
-----------------------------
hoca ne saklanması internetten geliyo işte dosyalar
-----------------------------Google Earth kuruyorsun ilkkez istanbulu evini görüntülüyorsun, programı kapatıyorsun internet bağlantısını kesiyorsun programı açıyorsun her yer bulanık, evinin olduğu yere gidiyorsun daha önce görüntülediğin için net olarak görünüyor. Daha önce görüntülediğin yerlerin Resimlerini saklıyor nokta.
-
sen böyle bir program mı arıyorsun?
MapInfo Pro ver. 8.5
600.000'den fazla kullanıcısı olan,
24 dile çevrilmiş,
1000'in üzerinde çözüm ortağı olan
MapInfo Professional yazılımı ile kompleks data ve coğrafi analizi, kolay öğrenilebilir, hızlı ve çok düşük maliyetle masaüstünüze getiriyoruz.
MapInfo Professional yazılımını genel olarak kullanabileceğiniz alanlar:
Yüksek kaliteli haritalar ve/veya harita sunumları ile karar destek sistemlerinde
Kompleks data ve coğrafi analiz ile normalde göremeyeceklerinizi görmek içi
Müşteri ve satış noktası demografik analizlerinde
Lojistik ve acil destek servislerinde
ve daha birçok özellik ......ivesa..... -
Uzaydan görünümlü, en geç 1 yıl güncellemeli, binalara 15mt kadar inecek, Irakın tümünün haritası lazım offline sağlam dijital haritaya ihtiyacım var yazılımı palme yüklemek istiyorum, olmazsa 11"-12" dizüstü alacağım. Bunu da indiriyorum işimi görürse yazarım.
-
hoja vall adresler içinse al bi n95 dünyanını neresinde olursan ol adresini bulursun ama bunu yükyemezsin palme felan yai kanmca hafıza yetmez n95 de 100 ülkenin haritası var
-
Map Info Pro Ver işimi görmüyor, N-95'in yazılımı yetersiz cadde sokak tamam da coğrafi olarak olmuyor. 11" diz üstü alıp google earth kullanacağım, ama haritayı nasıl offline indireceğimi bulamadım.