folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Google Ekibinin Parçası Olun

Google Ekibinin Parçası Olun

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    🧿
    BlackApple
    BlackApple's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Web tarayıcısı konusunda arka arkaya ciddi adımlar atan Google, Chrome‘un güncelleme aralığını bir haftaya indirmesinin yanı sıra, bu aralıkta test edemediği çok daha “tehlikeli” deneyler üzerinde çalışmak için yeni bir sürüm daha yayınladı.

Google Chrome Canary Build adlı bu sürüm şaka değil; çok daha sık güncellenecek olan ve hiçbir şekilde uyumlu çalışacağı garanti olmayan özelliklerin deneneceği Canary Build’i kurmaya kalkarsanız, sık sık çökmeler yaşamaya hazır olmanızda fayda var.

Sadece Windows sürümü bulunan “Kanarya Sürümü”, varsayılan tarayıcı olarak da kullanılamıyor(ki böylesi herkes için daha iyi). Eğer siz de Canary Build ile zorluklara karşı durmak ve rapor göndererek Chrome’un gelişmesine yardımcı olmak istiyorsanız, indirme linki aşağıda.

İndirin: Google Chrome Canary Build

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek

eski ben olsaydım tam benlikti ama artık geçti benden...

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Allura
    Allura's avatar
    Erkek

askerden ne ara geldin ajan 

"
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Chrome u zaten sadece dev sürümlerini kullanıyordum bide bunu denemeye başlayalım nasıl olsa kapı gibi firefoxum var chrome da böle iyi macera oluyor

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

google linuxleri gözardı ederek beni çok ciddi hayalkırıklığına uğratıyor

süslü bi şekilde hizmet etme amacında olduklarını anlatırken vindoza çok önem vermeleri ama linuxü umursamamaları yalan söylediklerini gösteriyor

tamam şirketsin amacın kar etmek ama o zaman artizlik yapma open source falan diye

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BeYaZZZ
    BeYaZZZ's avatar
    Erkek

BlackApple bunu yazdı:
    -----------------------------

Web tarayıcısı konusunda arka arkaya ciddi adımlar atan Google, Chrome‘un güncelleme aralığını bir haftaya indirmesinin yanı sıra, bu aralıkta test edemediği çok daha “tehlikeli” deneyler üzerinde çalışmak için yeni bir sürüm daha yayınladı.

Google Chrome Canary Build adlı bu sürüm şaka değil; çok daha sık güncellenecek olan ve hiçbir şekilde uyumlu çalışacağı garanti olmayan özelliklerin deneneceği Canary Build’i kurmaya kalkarsanız, sık sık çökmeler yaşamaya hazır olmanızda fayda var.

Sadece Windows sürümü bulunan “Kanarya Sürümü”, varsayılan tarayıcı olarak da kullanılamıyor(ki böylesi herkes için daha iyi). Eğer siz de Canary Build ile zorluklara karşı durmak ve rapor göndererek Chrome’un gelişmesine yardımcı olmak istiyorsanız, indirme linki aşağıda.

hoca o googleye söle bız obay faresımıyız lan :D ben bılgısayarımı onlar prog denesın dıe cokerttırmem:D

THE BeYaZ
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek

BeYaZZZ bunu yazdı:

BlackApple bunu yazdı:

hoca o googleye söle bız obay faresımıyız lan :D ben bılgısayarımı onlar prog denesın dıe cokerttırmem:D

linux destekleseydi olabilirdi.ama virtualbox a şimdi xp kurar denerim :D

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

biz çökmeden nası daha werimli yaparız dioz adamlar ne dio :D

dewdim dewrildim geldim
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek

irwa bunu yazdı:

test için be.ya ne olacaktı

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

Stargazer bunu yazdı:

irwa bunu yazdı:

test için be.ya ne olacaktı

e gerek yok işte ,)

dewdim dewrildim geldim
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

Prometheus bunu yazdı:

google linuxleri gözardı ederek beni çok ciddi hayalkırıklığına uğratıyor

süslü bi şekilde hizmet etme amacında olduklarını anlatırken vindoza çok önem vermeleri ama linuxü umursamamaları yalan söylediklerini gösteriyor

tamam şirketsin amacın kar etmek ama o zaman artizlik yapma open source falan diye

google ın linux a önem vermediğini nasıl söylersin

chrome zaten chromium ile açık kaynak deilmi ?

chrome os ?

android ?

adamlar bir deneme sürümü üretmiş , şimdilik sadece windows için büyük kullanıcı hala orda zaten , ben mint imden memnunum

chromium herşeyime yetio daha da hiç çökmedi :D

Toplam Hit: 2735 Toplam Mesaj: 17