Google Ekibinin Parçası Olun
-
Web tarayıcısı konusunda arka arkaya ciddi adımlar atan Google, Chrome‘un güncelleme aralığını bir haftaya indirmesinin yanı sıra, bu aralıkta test edemediği çok daha “tehlikeli” deneyler üzerinde çalışmak için yeni bir sürüm daha yayınladı.
Google Chrome Canary Build adlı bu sürüm şaka değil; çok daha sık güncellenecek olan ve hiçbir şekilde uyumlu çalışacağı garanti olmayan özelliklerin deneneceği Canary Build’i kurmaya kalkarsanız, sık sık çökmeler yaşamaya hazır olmanızda fayda var.
Sadece Windows sürümü bulunan “Kanarya Sürümü”, varsayılan tarayıcı olarak da kullanılamıyor(ki böylesi herkes için daha iyi). Eğer siz de Canary Build ile zorluklara karşı durmak ve rapor göndererek Chrome’un gelişmesine yardımcı olmak istiyorsanız, indirme linki aşağıda.
İndirin: Google Chrome Canary Build
-
eski ben olsaydım tam benlikti ama artık geçti benden...
-
askerden ne ara geldin ajan
-
Chrome u zaten sadece dev sürümlerini kullanıyordum bide bunu denemeye başlayalım nasıl olsa kapı gibi firefoxum var chrome da böle iyi macera oluyor
-
google linuxleri gözardı ederek beni çok ciddi hayalkırıklığına uğratıyor
süslü bi şekilde hizmet etme amacında olduklarını anlatırken vindoza çok önem vermeleri ama linuxü umursamamaları yalan söylediklerini gösteriyor
tamam şirketsin amacın kar etmek ama o zaman artizlik yapma open source falan diye
-
BlackApple bunu yazdı:
-----------------------------
Web tarayıcısı konusunda arka arkaya ciddi adımlar atan Google, Chrome‘un güncelleme aralığını bir haftaya indirmesinin yanı sıra, bu aralıkta test edemediği çok daha “tehlikeli” deneyler üzerinde çalışmak için yeni bir sürüm daha yayınladı.
Google Chrome Canary Build adlı bu sürüm şaka değil; çok daha sık güncellenecek olan ve hiçbir şekilde uyumlu çalışacağı garanti olmayan özelliklerin deneneceği Canary Build’i kurmaya kalkarsanız, sık sık çökmeler yaşamaya hazır olmanızda fayda var.
Sadece Windows sürümü bulunan “Kanarya Sürümü”, varsayılan tarayıcı olarak da kullanılamıyor(ki böylesi herkes için daha iyi). Eğer siz de Canary Build ile zorluklara karşı durmak ve rapor göndererek Chrome’un gelişmesine yardımcı olmak istiyorsanız, indirme linki aşağıda.
hoca o googleye söle bız obay faresımıyız lan :D ben bılgısayarımı onlar prog denesın dıe cokerttırmem:D -
BeYaZZZ bunu yazdı:
BlackApple bunu yazdı:
hoca o googleye söle bız obay faresımıyız lan :D ben bılgısayarımı onlar prog denesın dıe cokerttırmem:D
-----------------------------linux destekleseydi olabilirdi.ama virtualbox a şimdi xp kurar denerim :D
-
biz çökmeden nası daha werimli yaparız dioz adamlar ne dio :D
-
irwa bunu yazdı:
-----------------------------test için be.ya ne olacaktı
-
Stargazer bunu yazdı:
irwa bunu yazdı:
-----------------------------test için be.ya ne olacaktı
-----------------------------e gerek yok işte ,)
-
Prometheus bunu yazdı:
google linuxleri gözardı ederek beni çok ciddi hayalkırıklığına uğratıyor
süslü bi şekilde hizmet etme amacında olduklarını anlatırken vindoza çok önem vermeleri ama linuxü umursamamaları yalan söylediklerini gösteriyor
tamam şirketsin amacın kar etmek ama o zaman artizlik yapma open source falan diye
-----------------------------google ın linux a önem vermediğini nasıl söylersin
chrome zaten chromium ile açık kaynak deilmi ?
chrome os ?
android ?
adamlar bir deneme sürümü üretmiş , şimdilik sadece windows için büyük kullanıcı hala orda zaten , ben mint imden memnunum
chromium herşeyime yetio daha da hiç çökmedi :D