Google Haritalar Nasıl Çizildi ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    telekom
    telekom's avatar
    Erkek
    NmC bunu yazdı

Google yakın zamanda otomatize edecek herşeyi muhtemelen. Son zamanlarda recaptcha kullananlar varsa farketmiş olmaları lazım artık bina no'ları captcha olarak çıkmaya başladı. Muhtemelen streetview verilerini işlemeye başladılar :)

tespit guzel hocam, hic dikkat etmemistim.

vatandaşa kafam girsin!..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nolanded
    nolanded's avatar
    Erkek

birçok navigasyona da bu firma veri sağlıyor igo gibi, ayrıca gittiğiniz bölgelerdeki eksikleri, değişiklikleri, haritada olmayan cadde sokak isimlerini sitelerinden maille bildirdiğinizde teyit edip sonraki güncel haritaya ekleme yapıyorlar o kadar da ilgili bir firma bu nedenle navigasyon vs. satın alacağınız zaman mutlaka başarsoft haritası kullandığına dikkat ediniz.

Örn: igo primo + başarsoft

garmin + başarsoft

msne beklerim: nolanded[at]tahribat.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rajooonn
    rajooonn's avatar
    Erkek

Binlerce $ kazanmanın böyle zahmetli projelerle olduğunu gördüğümüzden bir kez daha anlıyoruz ki ekmek aslanın ağzında değil midesinde. 

Gece! Vampir değilim ama geceyi çok severim. Yalnızsın, oyun oynuyorsun monitörün ışığı ve kendin.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

Ya deli oluyorum uyku uyuyamıyorum. Bıseyler yapan uretim yapan sureklı calısan ınsanlara hastayım. Bende hep buyuk bıseyler yapmak ıstıyorum ama ne yapacagımı bulamıyorum. 

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asa42
    asa42's avatar
    Erkek

Bir uygulamayı kullanırken ortadaki verilerden çok kenardaki veriler her zaman önemlidir :D

Geçen seneki tüyap fuarına katılmıştı bir firma(Türk) onlarda da street wiev alternatifi daha kapsamlı fakat şimdilik hantal bi sistem geliştirmişler. Baya deli bir şeydi. 

Ama şimdilik Yandex'in istanbul için sokak görünümünü kullanabilirsiniz. Baya iş görüyor: 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek

resimler pek güncel değil sanırım :) taksimde artık araç trafiği yok hocam :) havanında güneşli olduğunu düşünürsek bu fotolar sanırım geçen yazdan :)

Paslanmış bir uygulama geliştirici.. ##
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

Bunlar samsungun telefonlarını da tamir ediyor

Toplam Hit: 2622 Toplam Mesaj: 19