Google Haritalar Nasıl Çizildi ?
-
NmC bunu yazdı
Google yakın zamanda otomatize edecek herşeyi muhtemelen. Son zamanlarda recaptcha kullananlar varsa farketmiş olmaları lazım artık bina no'ları captcha olarak çıkmaya başladı. Muhtemelen streetview verilerini işlemeye başladılar :)
tespit guzel hocam, hic dikkat etmemistim. -
birçok navigasyona da bu firma veri sağlıyor igo gibi, ayrıca gittiğiniz bölgelerdeki eksikleri, değişiklikleri, haritada olmayan cadde sokak isimlerini sitelerinden maille bildirdiğinizde teyit edip sonraki güncel haritaya ekleme yapıyorlar o kadar da ilgili bir firma bu nedenle navigasyon vs. satın alacağınız zaman mutlaka başarsoft haritası kullandığına dikkat ediniz.
Örn: igo primo + başarsoft
garmin + başarsoft
-
Binlerce $ kazanmanın böyle zahmetli projelerle olduğunu gördüğümüzden bir kez daha anlıyoruz ki ekmek aslanın ağzında değil midesinde.
-
Ya deli oluyorum uyku uyuyamıyorum. Bıseyler yapan uretim yapan sureklı calısan ınsanlara hastayım. Bende hep buyuk bıseyler yapmak ıstıyorum ama ne yapacagımı bulamıyorum.
-
Bir uygulamayı kullanırken ortadaki verilerden çok kenardaki veriler her zaman önemlidir :D
Geçen seneki tüyap fuarına katılmıştı bir firma(Türk) onlarda da street wiev alternatifi daha kapsamlı fakat şimdilik hantal bi sistem geliştirmişler. Baya deli bir şeydi.
Ama şimdilik Yandex'in istanbul için sokak görünümünü kullanabilirsiniz. Baya iş görüyor:

-
Şu da deminki görselin direk linki. Bu özellik çok hoşuma gidiyor :D
-
asa42 bunu yazdı
Şu da deminki görselin direk linki. Bu özellik çok hoşuma gidiyor :D
resimler pek güncel değil sanırım :) taksimde artık araç trafiği yok hocam :) havanında güneşli olduğunu düşünürsek bu fotolar sanırım geçen yazdan :)
-
Bunlar samsungun telefonlarını da tamir ediyor