Google Keep Uygulması
-
s.a. arkadaşlar not almayla ilgili program arıyodum tamamen tesadüfen bu google keep uygulamasını buldum. programın eprisi şu; benim telefon ve bilgisayardaki chrome aynı mail adresine kayıtlı. mesela telefondan bu google keep uygulamasıyla bişey kayıt ediyom aynı anda bilgisayardanda görebiliyom, aynı şekilde bilgisayardan chrome uygulamalar sekmesinden bu google keep'i açıyom bişey kayıt ediyom aynı anda telefonda görebiliyom.
birinin işine yarar diye paylaşayım dedim.
-
Bende uzun süredir kullanıyorum hocam belki bilmeyen vardır eyv
-
tşk ederim hocam bilgilendirmen için
-
hımm evet güzelmiş teşekkürler hocam tamda aradığım uygulama bu
-
Güzel program da notu açıp yanlışlıkla birşey değiştirdiğinizde geri alma olayı yok geri tuşuyla çıkıyorsun kaydedeyim mi diye sormuyor üstüne yazıyor. Son güncellemede onu düzelttik demişler ama düzeltme falan yok.
-
Geçen sene kullandım. basit gibi görünsede çok işe yarayan bir uygulama. notunuzu kaydedin. heryerden ulaşın.
-
Peki Evernote'dan daha mi iyidir?
-
pek şifalıdır kendisi
-
en çok kullandığım özelliklerden birisi de paylaşımlı not ve yapılacaklar listesi tutabilmeniz bu şekilde ortak işlerde veya paylaşımlarda süreci takip etmek güzel oluyor.
-
can can
-
Ben de kullanıyorum, gayet iyi. Todoist programini da tavsiye ederim. Mobilde ve chrome eklentisi olarak senkron kullanabiliyorsunuz.