Google Keep Uygulması
-
2 yıla yakındır kullanıyorum. canavardır kendisi
-
Telefondaki notlarım, telefonun bozulmasından sonra silindi. Hemen ardından bunu keşfetmiştim. Adamlar artık notlarımızı bile saklıyor.
-
MacOS ve iOS dünyasında bu özellik handoff şeklinde kullanılır.
-
iki buçuk sene sonra konumu hortlatayım dedim. çünkü baya bi işe yarar bi bilgiyi bilgisayardan telefonuma kopyalamam gerekti, böyle bişeyi yaptırdığımı hatırladım neydi neydi diye google babada bakınırken bi anda aklıma geldi. bu sayede kolayca kopyalamış oldum. görmeyen arkadaşlar yada benim gibi unutan arkadaşlar vardır (;
-
Microsoft un "OneNote" 'uda öyle. Ayrıca tarayıcı eklentisi filan da var.
-
Aklıma takıldı.
rahmandaburda bunu yazdıMicrosoft un "OneNote" 'uda öyle. Ayrıca tarayıcı eklentisi filan da var.
Yukarıdaki Koyu(bold) olan kısmın Doğru yazılışı şunlardan hangisidir? ;
1 ..osoft un "OneNote'u" da öyl..
yada
2 ..osoft un "OneNote'u da" öyl..
yada
3 ..osoft un "OneNote"u da öyl..
Sanki 1ncisi, dâhâ doğru gibi.
RitmFarbRacourci tarafından 24/Oca/20 22:24 tarihinde düzenlenmiştir -
RitmFarbRacourci bunu yazdı
Aklıma takıldı.
rahmandaburda bunu yazdıMicrosoft un "OneNote" 'uda öyle. Ayrıca tarayıcı eklentisi filan da var.
yada
yada

Sözüm meclisten dışarı.. ben bu arkadaşa katılıyorum.
-
rahmandaburda bunu yazdıRitmFarbRacourci bunu yazdı
Aklıma takıldı.
..
..
Sözüm meclisten dışarı.. ben bu arkadaşa katılıyorum.
Ben "cidden" merak ettim. Rencide etmek için, alıntılayıp yazmadım. Sen de cevaplayabilirsin, diğer üyeler de.
Meselâ, sondaki yazılışı (3ncüsünü), Ekşi'de çok sık görüyorum.
OguzGrayİron'a da ayrı güldüm. ^^`
-0-
Gündem konusunda yeni gördüm; Elazığ'da 6.8 şiddetinde Deprem de olmuş. Ona da ayrı canım sıkıldı. Kezâ @LaNCeLOt'un ekşi alıntısı ve @Manyaki'nin mesajına da.
-0-
Tekrâren, Konunun yeri burası değil, ama merakım hâlen devam ediyor.
Doğrusu hangisi?
RitmFarbRacourci tarafından 24/Oca/20 23:27 tarihinde düzenlenmiştir -
RitmFarbRacourci bunu yazdı
Aklıma takıldı.
yada
yada
bence ikincisi. çünkü "de" , "da" eki ayrı yazılır kelimeye "dahi" anlamı katar.
atıyorum; "gelecek de" yazarsak burdaki "de" - "dahi" anlamı katar yani ayrı yazılır. daha iyi bi örnek vereyim; "ajan1111 gelecek de" dersek ajan1111 bile; yani ajan1111 "dahi" gelecek olur, "ajan1111 gelecekde" dersek ajan1111 kesin geliyor gibi bi anlamı olur. yani; "ajan1111 gelecekde başlayacaz" gibi (;
-
ajan1111 bunu yazdıRitmFarbRacourci bunu yazdı
Aklıma takıldı.
yada
yada
bence ikincisi. çünkü "de" , "da" eki(sanırım bağlaç'ı olacak. Çünkü "ek" ayrı yazılmıyor, okuduğum kadarıyla...) ayrı yazılır,kelimeye "dahi" anlamı katar.
atıyorum; "gelecek de" yazarsak burdaki "de", "dahi" anlamı katar, yani ayrı yazılır.(anlamda bir genişleme var gibi. Sanki toplulukdaki herkes gelecek, ayrıca dışarıdan +1 olarak ajan1111 de gelecek,gibi.)
daha iyi bi örnek vereyim;
"ajan1111 gelecek de" dersek; ajan1111 bile, yani ajan1111 "dahi" gelecek olur,
"ajan1111 gelecekde" dersek ajan1111 kesin geliyor gibi bi anlamı olur. yani; "ajan1111 gelecekde başlayacaz" gibi (;
Orada, ismin hali olan "de" eki, bağlaç olan "de" , ve De'mek fiilinin haricinde, bir de "tek tırnak(')" ve "çift tırnak(")" kullanımıyla ilgili yanlış bir kullanım da var gibi.
Vurgu'yu artırmak için kullanıyorlar, yada kullanmaya çalışıyorlar, gibi.
çok da emin değilim.
de, üzerine ne sohbet ettik be. ^^7` dostum Ajan1111, tşkler. yau bu film'de Smith'in ayriyeten 2 adet yardımcısı da vardı, adları neydi? √ (GetİtLined )
Bi de "dahi" ney yahu. dâhi. (kafa gitti)
Not; Contagion adlı film'e de bir bakayım.(bre LaNCeLoT )√(geTiTlineD )
RitmFarbRacourci tarafından 25/Oca/20 06:30 tarihinde düzenlenmiştir