Google Önbellekten Site Kurtarma?
-
arkadaşlar biliyorsunuz HAYVANYASAR bu gün vefat etmişti kendisinin bir blog sayfası vardı
hayvanyasar.blogspot.com diye
kendisi blogunu kapatmış şifrelerinide bulamadık o yazıları kurtarmak istiyoruz google da arama yaptığımda bazı yazıların önbellek yaptığımda ulaşılabilir olduğunu gördüm fakat başka yok.
sittededki tüm yazıları nasıl kurtarabilrim?
burdan reneye sesleniyorum rene hoca sezer.soycan@hotmail.com
eklersen bi bir konuşursak iyi olur
-
Öz kardeşin olduğuna emin misin ?
-
seslensen adam nerden duysun bu saatte destek mailini kullansana yahut pm at onu bu gibi durumlar için koymuşlar bence oraya
-
seadog bunu yazdı:
-----------------------------
inandırmam için ne yapmam gerekiyo senin tatmin etmek için paşam -
patates bunu yazdı:
seadog bunu yazdı:
inandırmam için ne yapmam gerekiyo senin tatmin etmek için paşam
-----------------------------Ne biliyim hocam 3 5 gün forumda görünme acını yaşa bi.
Sürekli konu açma, sanki hiç umrunda değilmiş gibi.
SAnki mirasa konmuş gibisin sürekli birşeylerini istiyor arıyorsun.
Ya bunlar doğru ya ben paranoyayım.
-
site:siteismi.com
tüm indexlenmiş sayfaları görürsün. Umarım bu bi se girişimi değil dir
-
birşey girişimi olmadığını ispatlamak için ne gerekiyorsa söyleyinde yapayım.
adam vefat etti diyorum öz kardeşim diyorum tırıvırı hala
adam birde acını yaşa bilmemne diyor ne mirasından bahsediyorsun sen biz sitesini kapattığını bilmiyordum öldü adam işte ve bize bırakabileceği en güzel şey yazılarıdır. tek isteğim o yazıları kurtarmak anlatabildimii
-
patates bunu yazdı:
birşey girişimi olmadığını ispatlamak için ne gerekiyorsa söyleyinde yapayım.
adam vefat etti diyorum öz kardeşim diyorum tırıvırı hala
adam birde acını yaşa bilmemne diyor ne mirasından bahsediyorsun sen biz sitesini kapattığını bilmiyordum öldü adam işte ve bize bırakabileceği en güzel şey yazılarıdır. tek isteğim o yazıları kurtarmak anlatabildimii
öz kardeşin ölmüş ve sen bu kadar vurdum duymaz tavırlar sergiliyebiliyorsun birincisi insanlar 1nci dereceden akrabaları icin öldü kelimesini kullanmazlar vefat etti demek dururken ikincisi seadog 'un söyledigi gibi hiçmi üzülmedin hiçmi harab olmadın anasını satayım kardeşim öldü diyorsun ve forumda cirit atıyorsun şahsen bu durum Allah gecinden versin benım basıma gelse bırak tahribatı yanımdakı ınsanlarla bile bir kac ay dogru düzgün konusamam. -
ya dayı afedersin ama sen ya hastasın,
ya da kardeşinin vefatından dolayı travma yaşıyosun.
yaptığın abikliklerin başka bi izahı yok yani.
bi silkelen kendine gel..
aradan 1-2 hafta geçer böyle bi konu açarsın hak veririm gayet de mantıklı olur ama bu yaptığın başka bişe şu an.
-
Sayfanın önbelleği güncellenmeden kurtarabilirsin.
-
işte kusura bakmayın ama en gerizekalı adamlarsınız
salk salak konuşmuşsunuz sizemi kaldı kime ne diyeceğim kardeşim ve benim o o beni bağlar.
şimdi anlamıyorsunuz siteyi kapatmış ne zaman kapattığını bilmioruz ve site kapandığından itibaren 90 gün içinde kurtulamazsa yazılarına ulaşamayacağız.
şimdi size uyup acı yaşayalım nete girmeyelim olursa yazıları kaçırırsam ne olucak belkide son 1 haftam yazıları kurtarmak için ölen kardeşinizden size kalabilecek son şeyleri güçsüz tavırlar sergileiğiniz için ertelediğiniz için elde edemeseniz nasıl bir pişmanlık duyardınız?
bunları anlamadan bilmeden konuşmayın.
aile yapısını kim ne duurmdadır çevresinde başka hasta varmı kendini koymak istiyormu koyarsa n eolur komuyormuş gibi niye davranıyo bilmeden böle hassaas konularda salak yorumlar yaparsanız salak duruma düşersiniz
geyik konusu değil bu ok düşünmeden konuşmayın