Google Önbellekten Site Kurtarma?
-
bunlar kardeş formu sıkı takip edenler bilirler bazen hayvan yaşar onun accountu ile yazıp sonradan özür diliyordu hatta bikerede patates onun bir yazısını sitede yaynlayıp kardeşimin yazısı beğendiniz mi filan diip o bloğun adresini vermişti..
ama en büyük hatan hocam şu senin muhattabın rene en başından boyle konu altında bana ulaşın bana yardım edin yerine üyelerden rene yi bulup ona bir özetle durumu anlatsan sana yardımcı olabilir ama sen hala inatla konu içinde yazı yazıp bana şöyle ulaş boyle ulaş yardım et diyorsun..bugun senin için yapılan güzelliik yarın bir başkası için zarar verici olabilir bakınız(sosyal mühendislik)bu yüzden hala fomdan bu şekilde ulaşmak yerine adama bi pm at yada zaten destek@tahribat.com 'a da o bakıyor oraya mail at..hiç birşey yapamasa senin için burdaki kullnıcı adı şifresini sitede deneyip sana yazıları kopyalayıp verir.tabi bu tamamen ona kalmış..
saygılar,allah sabır versin
-
patates bunu yazdı:
-----------------------------
işte kusura bakmayın ama en gerizekalı adamlarsınız
salk salak konuşmuşsunuz sizemi kaldı kime ne diyeceğim kardeşim ve benim o o beni bağlar.
şimdi anlamıyorsunuz siteyi kapatmış ne zaman kapattığını bilmioruz ve site kapandığından itibaren 90 gün içinde kurtulamazsa yazılarına ulaşamayacağız.
şimdi size uyup acı yaşayalım nete girmeyelim olursa yazıları kaçırırsam ne olucak belkide son 1 haftam yazıları kurtarmak için ölen kardeşinizden size kalabilecek son şeyleri güçsüz tavırlar sergileiğiniz için ertelediğiniz için elde edemeseniz nasıl bir pişmanlık duyardınız?
bunları anlamadan bilmeden konuşmayın.
aile yapısını kim ne duurmdadır çevresinde başka hasta varmı kendini koymak istiyormu koyarsa n eolur komuyormuş gibi niye davranıyo bilmeden böle hassaas konularda salak yorumlar yaparsanız salak duruma düşersiniz
geyik konusu değil bu ok düşünmeden konuşmayın
-----------------------------site:siteadresi.com diye indexlenmiş sayfaları görür önbellekten alırsın indexlenenleri. indexlenmeyenleri google.com un patronu alabilir anca
-
Abicim devamlı şifre istiyorsun,
ben nerden bileyim senin onun kardeşin olduğunu, yada ona bişey olup olmadığını?
Tamam haklısın kötü bir durum ve yardım istiyorsun ama bunun prosedürü böle...
Kimsenin bilgilerini başkalarıyla paylaşamayız...
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------Abicim devamlı şifre istiyorsun,
ben nerden bileyim senin onun kardeşin olduğunu, yada ona bişey olup olmadığını?
-----------------------------anladım seni sana hak veriyorum
pm dede belirtiğim gibi herkese açık olanın şeylerin haricinde birşey istemiyorum.
yani ona saygım var mesela şöylede yapabiliriz rene ben sana özelden kullandığı şifreleri söylerim 5 adet şifre işte sen ip ucu filan ver şunun üzerinde dur diye. ben o şifre ile diğer adresindeki yazıları kurtarıcam. başkada olay yok
-
patates bunu yazdı:
-----------------------------
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------Abicim devamlı şifre istiyorsun,
-----------------------------anladım seni sana hak veriyorum
pm dede belirtiğim gibi herkese açık olanın şeylerin haricinde birşey istemiyorum.
yani ona saygım var mesela şöylede yapabiliriz rene ben sana özelden kullandığı şifreleri söylerim 5 adet şifre işte sen ip ucu filan ver şunun üzerinde dur diye. ben o şifre ile diğer adresindeki yazıları kurtarıcam. başkada olay yok
-----------------------------aklındaki şifreleri giricegin yerde deneme yanılma yapsan ?
-
zaten onu yapıyorum.
aldım elime kağıt kalem yazıp duruyorum şimdilik olmadı birde işte blogspot adresine üyelik olarak hangi mail adresini koydu onuda bi,şlmmiyorum işte uğraşıyorum eğer beceremezsem dediklerim olucak.bu gün avukatı arıcam onlardan 2 gün önce bilgi almıştım zaten de şimdide renenin dediği kafamı kurcalıyo kardeşim hiçbir net ortamında kendi gerçek kişisel bilgilerini kolay kolay vermezdi. yani ok öldü de onun o olduğunu nasıl ispat ederiz bilmiyorum.
birde onun kullandığı kişisel pc sinden şifrelere ulaşmamız mümkün olurmu
beni hatırla tarzında şeyleri yapmıyordu ama her seferinde kendi giriyordu şifreyi?