Google Play Store Sorunu
-
moustache bunu yazdı
ayarlar-uygulamalar -google play store a tıkla verileri sil gibi bişi var onu yapıp telefonu kapat aç düzeldi bil
Dediğinizi denedim lakin işe yaramadı
-
moustache bunu yazdı
ayarlar-uygulamalar -google play store a tıkla verileri sil gibi bişi var onu yapıp telefonu kapat aç düzeldi bil
Yaptim haci oda ise yaramadi sonuc yine ayni
-
sorun bende sanıyordum demekki genel bir şeymiş.
artı olarak bende facebook'a da girmiyordu.
baktım baska wifiden giriyor, demekki benımkinde bir şey var dedim. ve modemi resetledim her ne alakaysa DÜZELDİ.
deneyin isterseniz sizde.
-
Hocam eğer telefonunuz herhangi bir internet sitesine/servisine şebeke interneti ile girip de kablosuz ağ ile girmiyorsa sorunu telefonunuzda aramayın derim. Şebeke interneti ile girip de kablosuz ağdan girince uyarı vermesi bence modemden ya da kablosuz internet sağlayıcısından kaynaklanabilecek bir sorundur. Benim telefonumda (modemimin sıkıntılı olmasına rağmen) bu tip herhangi bir sorun olmadı, en azından henüz :)
Modeminizin elektriğini kesip 15-20 saniye bekledikten sonra yeniden çalıştırmayı deneyebilirsiniz. Bu da işe yaramazsa telefonunuzdaki kablosuz ağ bağlantısı ayarlarında sıkıntı olabilir, en kolayı kayıtlı kablosuz ağı telefonunuza unutturup sıfırdan kaydediyormuş gibi ayarlamak.
Denemenizi tavsiye ederim.
-
Modemi fabrika ayarlarına çevirdim artık google ve play store'a sorunsuz bağlanabiliyorum fakat hala flash player pro isminde virüs sanırım setup.exe indiriyor hem bilgisayarda hem telefonda