Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
Google Play'in İçler Acısı Hali
Google Play'in İçler Acısı Hali
-
google play in mi içler acısı bizimmi tartışılır.
-
HeYeT bunu yazdı
google play in mi içler acısı bizimmi tartışılır.
+1
-
Cahilli ayıp değildir ama cahil olup da biliyor gibi herşeye kesin bir yargı ile karışmak ayıptır. Mide bulandırıcı olaylar bunlar. Bazen bizim TBT de bile oluyor bu saçma küfür yarışı :)
Whatsapp internet yokken çalışmıyor diye boyuna küfür eden yorumlar gördüm ben.
Bunu geçtim haklı olduğu bir konuda bile boyuna küfür. Bu ap ayrı bir cahillik.
-
icler acisi hali olan, bos gezen Turk populasyonu sanirim.
HeYeT bunu yazdıgoogle play in mi içler acısı bizimmi tartışılır.
+1milyon
garga tarafından 20/Eki/13 15:59 tarihinde düzenlenmiştir -
youtube'a çevirmişler orayı da :d
-
bende ing. yorumları gösteriyo kafam raad
-
Citizen bunu yazdızeybekustasi bunu yazdı
ayfonun mu var ?
10-15 yaşında çocukların androidi var herkes terbiyesi neticesinde küfrü basıyor işte ne yapılabilir.
Yani bunun tüm play store ile alakası nedir ?
Alakası yok Sony Xperia telefon kullanıyorum.Başlıktada belirttiğim gibi Google Play'in Türkiye marketi çöplük.Gereksiz uygulamalar vs.Sizin adınıza mesaj atıp paralı servislere abone eden uygulamaları saymıyorum bile.O yüzden telefondan Google Play'i sildim.Forumlardan apk bulup yüklüyorum artık.
Forumlarda uğraşma https://thepiratebay.sx/browse/306 şuradan rahat rahat indir.
-
rezillik valla her yerde kendimizi belli ediyoruz
youtube yorumlarında sonra geçen yavşağın birir işte vevo daki bir video 100 milyon izleycisi var herkes ülkesinin adının yazmş yukardan ayağıya ibenin birirde Yarak yazmış beğenin ülke sansınlar deöiş 56 kişi beğenmiş düşün kepazeliği heryerde endimizi belli ediyoruz -
YouTube ve play içler acısı.
teknoloji geliştikçe insanlar aptallaşıyor mu yoksa zaten aptaldı da yeni mi kuluçka dönemine girdi anlamak zor.
-
imlegend bunu yazdı
YouTube ve play içler acısı.
teknoloji geliştikçe insanlar aptallaşıyor mu yoksa zaten aptaldı da yeni mi kuluçka dönemine girdi anlamak zor.
Bir tek bizimkilerden böyle hamleler görüyorum, ayak uyduramıyorlar herhalde.