Google"A Bedduam (Ya Tutarsa)
-
Oturdugunuz yerden parami kazanacaksiniz sandiniz agalar.
-
e heralde oturduğumuz yerden para kazancaz.
arkadaş büyük bir şanssızlık yaşamış o kadar. ben hala kazanıyorum mesela :)
sanada geçmiş olsun arkadaşım üzüldüm walla
-
manglerman bunu yazdı:
-----------------------------e heralde oturduğumuz yerden para kazancaz.
-----------------------------teşekkürler :(
-
manglerman bunu yazdı:
-----------------------------e heralde oturduğumuz yerden para kazancaz.
-----------------------------Nasil kazaniyorsun? Googlemu yoksa Web tasarim gibi islerlemi?
Cogu kisi kendi reklamlarina tikliyor, arkadaslarina tiklattiriyor. Google bunlari anliyor. Tekil yüksek olmasi lagzim.
-
hocam biz öyle birşey yapmamıştık 10ayda 180dolar toplamıştık yani ayda 18 dolar günde 1 dolar bile değil,buna rağmen kapattılar hesabı :(
-
G-Turk bunu yazdı:
-----------------------------
Oturdugunuz yerden parami kazanacaksiniz sandiniz agalar.
-----------------------------
kim oturduğu yerden para kazanıyor? hit cekmek reklamlara tıklatmak emek harcamak değilmidir? çekemiyorsun bari sus da kendini küçültme hacım.--
karatahta hacım geçmiş olsun bu ibneliği herzaman yapıyor google, benim ödev sitem vardı mail geldi reklamlarınızı kaldırın diye sebebi ise ödev siteleri vs sitelerde reklam uygulaması olmayacakmış. ki site ayda en az 20 30 dolar kazandırıyordu.. inşallah bedduan en kısa zamanda tutar.
-
abi beddua süper ya okurken yaş geldi gözümden :D amin diyorum hepsine :D
-
Ben Zaten Taaaaa baştan beridir inanmamıştım bu adsene meselesine, O zamanlar demiştim arkadaşlara bu hiledir, vermez ibneler diye, ne kendini yormuşsun heder ediyorsun, Siktir et Allah verecektir cezalarını. Sen bi daha böyle saf olma yeter. ;)
-
tıklama basına kaç doar veriyo bunlar? benim bildigim baya bi düşük senin 180 $ yapman gerçekten şüphe çkici ama. buna ragmen arkandayız. destekliyoruz seni.
-
BU şerefsizler 28 doları çok gördüler bana.