Google"Daki Lamerler
-
Google Analytics'e gircektim fakat aranan kelimeleri görünce şok oldum

-
Herkez senin gibi doğuştan bilmiyor bu işleri kusuruna bakma arkadaşların :)
-
catlax bunu yazdı:
-----------------------------
Herkez senin gibi doğuştan bilmiyor bu işleri kusuruna bakma arkadaşların :)
-
Onu aratmaları ayrı da ben başlangıç sayfası olarak bile herhangi bir sayfa kullananlara gıcık oluyorum. Hem boşuna trafik yiyorlar hem de site adresi yazarken yavaşlıyor başlangıç sayfasının yüklenmesini bekliyorsun. Tarayıcıyı açtın mı kalbin kadar temiz bir sayfa olacak karşında :)
-
DarkSkull bunu yazdı:
Tarayıcıyı açtın mı kalbin kadar temiz bir sayfa olacak karşında :)
bak işte bu cümlene katılıyorum =)
-
bu google un yada kullanıcıların salaklığı değil ki :S
çoğu sitede ana sayfan yap benzeri şeyler var kaldıki buradada var sol tarafta. google bunları indexliyor. o çıkan şeylerde senin benzer sonuçların
demekki ne kadar çok sitede ana sayfam, sayfan , ana sayfa, gibi şey varki googleda sonuçları çok olduğu için orada çıkarmış.
üstelik bunun adı lamerlik değil. ÖĞRENME. lamerlik farklı bir kavramdır. önce lamer ne demektir onu öğrenin.
-
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------bu google un yada kullanıcıların salaklığı değil ki :S
çoğu sitede ana sayfan yap benzeri şeyler var kaldıki buradada var sol tarafta. google bunları indexliyor. o çıkan şeylerde senin benzer sonuçların
demekki ne kadar çok sitede ana sayfam, sayfan , ana sayfa, gibi şey varki googleda sonuçları çok olduğu için orada çıkarmış.
üstelik bunun adı lamerlik değil. ÖĞRENME. lamerlik farklı bir kavramdır. önce lamer ne demektir onu öğrenin.
hocam peki ordaki "google anasayfa yapamıyorum" a ne diyeceksin :|
-
FOXXLY
Orada çıkan öneriler kullanıcıların daha önceki yaptığı aramalardan çıkıyor. Google'ın indexlemesiyle alakası yok.
-
bakın bu Türkiye'de hep aynıdır, açılış sayfasında mutlaka hızlı açılan bir sayfa vardır.
Neden?
Şöyle bir 7-8 sene öncesine giderseniz acayip net kesilmeleri, çevirmeli internetler vs vs. İnsanlar ilk açınca sürprizle karşılaşmamak için o zamanlar(benim hatırladığım kadarıyla) mynet.com u ana sayfası yapıyordu. İlk tıklayınca exploler e o açılıyordu insan oradan devam ediyordu nereye gidecekse.
Şimdi ise google yapıyorlar ve adam gireceği siteyi direk googleye yazıp onun aracılığı ile gidiyor.
Ya insan facebook a girecek açılış sayfası ya google oraya yazıp aratıp oradan tıklıyor. Eee be salak adam adres çubuğuna bas oradan git. Yok anlamaz angutluk paraylamı a.q
Neyse şöyle yapanlarda var; (azımsanmayacak kadar sayıları fazla)
Adam yine facebook a girecektir. Açar herhangi bir internet tarayıcısını bakar hiç bir şey yok. Hemen yukarıya yazar google.com googleye girer sonra google arama alanına da facebook yazar oradan gider siteye. NE akla hizmettir hiç bir zaman çözemedim, çözebilecekte varsa alnından öperim. Bilim bu kişiler için yetersiz kalıyor :)
-
Arkadaşım önce lamer kelimesinin anlamını öğrenmeni tavsiye ederim, ve hala bilgisayar kullanmaya yeni başlayan insanlar olduğunu hatırlatırım. Ben bilgisayarı ilk aldığımda uninstal-install kelimelerini hep karıştırır yanlışlıkla programları kaldırırdım sistemden :D, hepimiz geçtik bu aşamalardan.
-
arkadaşa da katılıyorum, ulan bunun lamerlikle ne alakası var be? Dolaylı tümleçle mi bağlantı kurdun, pamuk ipliğiyle bağlı bu bağ demedi deme :)