folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Google"Daki Lamerler

Google"Daki Lamerler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meliksah
    Meliksah's avatar
    Erkek

aslında haklısınız lamerlik biraz fazla kaçtı :) ne biliyim ilk görünce şok oldum...

ben de uninstall ile install arasında şaşırıyodum :)

aa iyi olmuş lan. güncelleme yapayım imzaya bi ara :W
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CaNNi
    CaNNi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    bi gogılda lamer yoktu demekki varmış :W vay alçak :W

sitem hep âşinâlardan gelir bîgâneden gelmez!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dangerover
    dangerover's avatar
    Erkek

Başlığa uygun olmasa için böyle bir tabloyla karşılaşman gerekir ama kimbilir belkide reeldede vardır böyle birşey :D

Bu aralar Pek net..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek
    evet ben lamerdim :) herkezin agsına lamer kelimesi girmiş oyle akıp gidiyor Anlamını sorsalar abuk subuk bisiler soylerler :)

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meliksah
    Meliksah's avatar
    Erkek
    kanser bunu yazdı:
    -----------------------------

Başlığa uygun olmasa için böyle bir tabloyla karşılaşman gerekir ama kimbilir belkide reeldede vardır böyle birşey :D

ajsdgvljagwldjgywadıugalwydg

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mirliva
    mirliva's avatar
    Erkek
    en güzelide "google ana sayfa yapamyorum"  garibim cok uğraşmış çıldırma seviyesine gelmiş heralde öle bi içi yanık aramış. gene en son çare google a sormakta bulmuş :):)

Bir insanın sana neler verebileceği değil, senin için nelerden vazgeçebileceği önemlidir.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek

Lamer nedir?

Kod yazımı, site çökertmek ya da hack etmek konularında bilgileri olmayan ancak hacker’lığa özenen Lamer’lar (Acemi Hacker), internetten öğrendikleri şifre kırma yöntemleriyle, bireysel kullanıcılar için tehlike oluşturuyor…
    İSTANBUL - Hitit Bilgisayar Genel Müdürü Nur Gökman, “Lamer”in İngilizce’de argoda kullanılan ve bir miktar hakaret içeren bir kelime olduğunu ifade ederek, bu kelimenin en basit ve nazik olarak bilgisayar konusunda gereksiz tartışmalar içine giren, çok bilmiş gibi görünüp bilmediği konular üzerine yorum yapan ve programlama bilgisi yok denecek kadar az olanlara verilen aşağılayıcı bir unvan’ şeklinde açıklanabileceğini belirtti.

Lamer’ların en önemli özelliğinin, bir mekanizmanın çalışmasını kasıtlı olarak anlama konusundaki isteksizlikleri ve bunu gereksiz görmeleri olduğunu vurgulayan Gökman, bu kelimenin bilgisayar dünyasına girişi ve orijininin 1980’lere, Commodore 64’lere kadar gittiğini anlattı.

Gökman, internet çağı ile birlikte Lamer gruplamasının, Hacker’ların anti-tezi olarak özetlenebileceğini, hacker ve cracker kültüründe Lamerların, “aşağılık” olarak nitelendiğini belirterek, bilgilerinin çok kısıtlı olması, anlama ve öğrenmeye yanaşmamalarının, Hacker’lerin felsefesiyle tam bir karşıtlık oluşturduğunu söyledi.
    Hacker’ların bilgisayar uzmanlığının çok ileri düzeyde olan kişiler, Lamer’ların ise genelde genç yaşlarda (lise çağları) olduklarını ifade eden Gökman, lamerların yaptıkları tek şeyin internette çeşitli forumlarda anlatılan ve belli başlı bilindik güvenlik açıklarından yararlanarak bir sistemin nasıl ele geçirileceğini anlatan yazılardaki işlemleri uygulamak olduğunu söyledi.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meliksah
    Meliksah's avatar
    Erkek
    tamam kabul ediyorum konu başlığı yanlış olmuş. yanlış bir ifade kullandım. değiştirme imkânım yok işte...

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek
    as3programmer bunu yazdı:

bakın bu Türkiye'de hep aynıdır, açılış sayfasında mutlaka hızlı açılan bir sayfa vardır.

Neden?

Şöyle bir 7-8 sene öncesine giderseniz acayip net kesilmeleri, çevirmeli internetler vs vs. İnsanlar ilk açınca sürprizle karşılaşmamak için o zamanlar(benim hatırladığım kadarıyla) mynet.com u ana sayfası yapıyordu. İlk tıklayınca exploler e o açılıyordu insan oradan devam ediyordu nereye gidecekse.

Şimdi ise google yapıyorlar ve adam gireceği siteyi direk googleye yazıp onun aracılığı ile gidiyor.

Ya insan facebook a girecek açılış sayfası ya google oraya yazıp aratıp oradan tıklıyor. Eee be salak adam adres çubuğuna bas oradan git. Yok anlamaz angutluk paraylamı a.q

Neyse şöyle yapanlarda var; (azımsanmayacak kadar sayıları fazla)

Adam yine facebook a girecektir. Açar herhangi bir internet tarayıcısını bakar hiç bir şey yok. Hemen yukarıya yazar google.com googleye girer sonra google arama alanına da facebook yazar oradan gider siteye. NE akla hizmettir hiç bir zaman çözemedim, çözebilecekte varsa alnından öperim. Bilim bu kişiler için yetersiz kalıyor :)

birde bu tipler var

google girer arama kısmına

www.facebook.com

girer :S 

birde ilk kullanmayla alakası yokki diğer arkadaşlar bişiler demiş

dangalalık farklı şeyyyy  bilmemek farklı :s

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zachariah
    Zachariah's avatar
    Erkek

mirliva bunu yazdı:
    en güzelide "google ana sayfa yapamyorum"  garibim cok uğraşmış çıldırma seviyesine gelmiş heralde öle bi içi yanık aramış. gene en son çare google a sormakta bulmuş :):)

:D:D:D:D 

Anime - Manga
Toplam Hit: 2733 Toplam Mesaj: 22