Googlede Aramak(Görmek) İstemeyeceginiz Seyler +21
-
bunlar ne ki...
-
konuya bak amk..girdim ya konuya aklımı sikeyim
-
okumak yetti bilader üstü kalsın :'0
-
lan olm paylaşmayın şöyle şeyler amk
-
kaotik şeyler bunlar. kaotic.com da hepsi var, resimler bölümünden bütün iğrençlikler bakabilirsiniz :)
-
adam kendi penisini mangalda kızartıyor lan kaotic.com da
-
ExcaliburTBT bunu yazdıanubisx bunu yazdı
olm.
:D aynen amk
+ açacagin konuyu..
-
haha
Elemanin birine hotmail yazdiriyorum ayağına
hotmale yazdırmistim o geldi aklima. Öyle de bir site varmış amk.
-
Okurken midem kalktı.
-
erdibaba06 bunu yazdı
Muritiler böyle birsey buldum meraklisini duyurulur ^^ (Alintidir)
kardesinizin yaninda falan kesinlikle bakmanizi önermiyorum kucuklerin ciddi sorunlari olusabilir
ELEFANTIASE bir hastalık, vücudun fil gibi oluyor. (Biliyordum, Allah kimsenin başına vermesin.)
FACES OF DEATH anlayabileceğiniz gibi Ölümün yüzleri. (Gerçek görüntüler üzerine hazırlanmış belgesel tarzı bir şey.Ameliyat, idam, maymun beyni yeme gibi.İzlemiştim.)
GOATSE (Sanırım) Kıçı hayvan gibi aralama. (Öyle belli ki, iğrenç)
BLUE WAFFLE kadınlardaki erojen bölgenin çürümüşçesine mavi / yeşil olan iğrenç bir hastalık. (Görsellerde bir iki foto var ama yetti, kötü)
BROWN RECLUSE SPIDER BITE Sanırım örümcek ısırığından kaynaklanan iğrenç bir deride oluşan delik. Sanki derin erimiş gibi. (Baya bir resim var.İltihap ve çürümüşlük gibi.Korkunç)
BEE COCK (Sanırım) Bir işkence türü. İşkencede erkeklerin cinsel organını 2-3 arıyla birlikte kapalı bir alana kapatıyorlar. (Bakmam ben buna, okurken bile sızlama yaptı)
FELCHING ( AŞIRI İĞRENÇLİK İÇERİR.) 2 Erkek arasında geçen cinsel ilişkide erkeğin diğer erkeğinin anüsüne (kalça kısmındakine yani) spermlerini boşaltıp ondan sonra o spermleri ordan emmesi. (Bunada..)
TUBGIRL (Sitesine girmenizi kesinlikle önermem.) Sanırım ishal olmuş bir kadının şeysi. (Girdim sitesine bence photoshop)
2 GIRLS 1 CUP Birçoğunuz biliyordur aslında ama neyse. 2 Kızın arasında geçen dışkılı / iğrençlikli P*rno bile sayılamayacak derecede kötü bir cinsel video. (Aman yarabbi .. Allah ıslah etsin)
PUTRID SEX OBJECT (Sanırım) Ölü hayvan etleriyle (özellikle domuz eti) ile cinsel ilişkisi. (Görselde pek bir şey göremedim)
CALCANHAR DE MARACUJA
Sanırım vücudunda kovanlarca hatta organların gözükmeyecek derece böcek olması. ( Kesin değildir bakmaya fazla fazla iğrendim.) .. (Kötü)
ROADKİLL
Yolda araba tarafından ezilmiş hayvanlar. (Helikopter geyiğe nasıl çarpmış olabilir diye düşünüyorum.)
FİSTİNG
Özellikle kadın kadına ilişkilerde kolu dirseğe kadar oraya buraya sokma cabası. (Olur öyle :)
GYPSY 100Tam araştıramasam da fotolarda yüzü paramparça olmuş köpek fotoğrafları çıktı. (Köpek yüzüne dikişte olabilir)WTF TİT
Söylemeyeceğim. :ı (Google bile çok alakasız sonuçlar gösterebiliyor.Bende kestiremedim)