folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Googlede Aramak(Görmek) İstemeyeceginiz Seyler +21

Googlede Aramak(Görmek) İstemeyeceginiz Seyler +21

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Daniel-Koo
    Daniel-Koo's avatar
    Erkek

bunlar ne ki... 

ne diyon?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murdery
    murdery's avatar
    Erkek

konuya bak amk..girdim ya konuya aklımı sikeyim

BİR TIKLA BE https://www.youtube.com/watch?v=I5DOCwqBuzk
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lupin
    Lupin's avatar
    Erkek

okumak yetti bilader üstü kalsın :'0

Rus ile aldatmayanı etmeli takdir,tek biri ile uslanmayanın hakkı köçektir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spybreak
    spybreak's avatar
    Erkek

lan olm paylaşmayın şöyle şeyler amk

REMEMBER! RESPECT IS EVERYTHING
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tereke34
    tereke34's avatar
    Erkek

kaotik şeyler bunlar. kaotic.com da hepsi var, resimler bölümünden bütün iğrençlikler bakabilirsiniz :)

Nova Vida !
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bulusma Fatihi
    samato
    samato's avatar
    Erkek

adam kendi penisini mangalda kızartıyor lan kaotic.com da

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Draenei
    Draenei's avatar
    Erkek
    ExcaliburTBT bunu yazdı
    anubisx bunu yazdı

olm.

:D aynen amk

+ açacagin konuyu.. 

Her kim ki, göz perdesini bu dünyada sadece kendi çapı kadar aralayabilir ⚡ 🌑
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek

haha

Elemanin birine hotmail yazdiriyorum ayağına

hotmale yazdırmistim o geldi aklima.  Öyle de bir site varmış amk. 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

Okurken midem kalktı. 

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    erdibaba06 bunu yazdı

Muritiler böyle birsey buldum meraklisini duyurulur ^^  (Alintidir)

kardesinizin yaninda falan kesinlikle bakmanizi önermiyorum kucuklerin ciddi sorunlari olusabilir 

ELEFANTIASE bir hastalık, vücudun fil gibi oluyor.  (Biliyordum, Allah kimsenin başına vermesin.)

FACES OF DEATH anlayabileceğiniz gibi Ölümün yüzleri. (Gerçek görüntüler üzerine hazırlanmış belgesel tarzı bir şey.Ameliyat, idam, maymun beyni yeme gibi.İzlemiştim.)

GOATSE (Sanırım) Kıçı hayvan gibi aralama. (Öyle belli ki, iğrenç)

BLUE WAFFLE kadınlardaki erojen bölgenin çürümüşçesine mavi / yeşil olan iğrenç bir hastalık. (Görsellerde bir iki foto var ama yetti, kötü)

BROWN RECLUSE SPIDER BITE Sanırım örümcek ısırığından kaynaklanan iğrenç bir deride oluşan delik. Sanki derin erimiş gibi. (Baya bir resim var.İltihap ve çürümüşlük gibi.Korkunç)

BEE COCK (Sanırım) Bir işkence türü. İşkencede erkeklerin cinsel organını 2-3 arıyla birlikte kapalı bir alana kapatıyorlar. (Bakmam ben buna, okurken bile sızlama yaptı)

FELCHING ( AŞIRI İĞRENÇLİK İÇERİR.) 2 Erkek arasında geçen cinsel ilişkide erkeğin diğer erkeğinin anüsüne (kalça kısmındakine yani) spermlerini boşaltıp ondan sonra o spermleri ordan emmesi. (Bunada..)

TUBGIRL (Sitesine girmenizi kesinlikle önermem.) Sanırım ishal olmuş bir kadının şeysi. (Girdim sitesine bence photoshop)

2 GIRLS 1 CUP Birçoğunuz biliyordur aslında ama neyse. 2 Kızın arasında geçen dışkılı / iğrençlikli P*rno bile sayılamayacak derecede kötü bir cinsel video. (Aman yarabbi .. Allah ıslah etsin)

PUTRID SEX OBJECT (Sanırım) Ölü hayvan etleriyle (özellikle domuz eti) ile cinsel ilişkisi. (Görselde pek bir şey göremedim)

CALCANHAR DE MARACUJA
    Sanırım vücudunda kovanlarca hatta organların gözükmeyecek derece böcek olması. ( Kesin değildir bakmaya fazla fazla iğrendim.) .. (Kötü)

ROADKİLL
    Yolda araba tarafından ezilmiş hayvanlar. (Helikopter geyiğe nasıl çarpmış olabilir diye düşünüyorum.)

FİSTİNG
    Özellikle kadın kadına ilişkilerde kolu dirseğe kadar oraya buraya sokma cabası. (Olur öyle :)

GYPSY 100
    Tam araştıramasam da fotolarda yüzü paramparça olmuş köpek fotoğrafları çıktı. (Köpek yüzüne dikişte olabilir)

WTF TİT
    Söylemeyeceğim. :ı (Google bile çok alakasız sonuçlar gösterebiliyor.Bende kestiremedim)

Toplam Hit: 3608 Toplam Mesaj: 22