Googleearth"De Bişii Buldum Neki Bu?
-
Hojalar, bizim ilçede gezerken(hatta bizim mahallede dolaşıp kendi evimi bulup mutlu olurken) rastladım buna, bu ne amk bööle?? haç gibi bişii ama orası mimar sinan sitesi apartmanının bahçesi, yatır mı var ki altında?? yarın gidip bakacam bakam ne var orda... at gibi eşek gibi de, anlayamadım bi türlü.
Ahanda bakınız, ftp://Tahribat.com/Diger/Bu_Ne_La.kmz
GugılÖrtü olmayanlar, http://www.flashearth.com/?lat=40.341462&lon=27.961693&z=18.7&r=0&src=ggl
-
o beyaz şeyimi diosun ? anlamadım o direk gibi bişe yaff
edit=biraz daha iyi baktımda öle direkmi olur çok büük be o
-
o beyaz bi araba haç gibi olmayan kısma gölge düşmüş tek başına bişiimiş gibi gözüküyo git bak orda hiç bişi yoktur kaç yıl önce çekilmil fotoğraf
-
gidip bakıver lan bnde merak ettik...hristiyan mezatımı var orda yoksa..
bu arada adamın biri bu gogılört sayesinde bahçesinde tarihi eserler bulmuş diye bi sölenti var belki bi tanede tahribattan biri çıkar böle :D
-
o ne amq haç işareti
-
kedidir kedi
bi video vardı ülenn neler var neler var neler
adamlar dağa mozillanın şeysini çizmişler
nükler silahların olduğu yere uçak koymuşlar gözükmesin diye peeeeeeeeeeeeeeee
-
mini trafolardandır bunlar karadeniz bolgesinde cok bulunur ayrıcana neden diyorasanzı parlıyor doğal olarak derim bakım yapılıyor gecen gordum ben kandırada bu tur trafolar ev gibi deil elekdrik direğğinin orada var sacmalamıs oalabilirim
-
one lan :|
-
amk azcık gerilipte bi bakın, uzaktan bile ne piçim parlıyom amkdum şeysi, araba olsa diğer arabalar neden o kadar parlamıyo :|, bu bence USO (Unidentified Staying Object) :P, parıl parıl parlıyo, bu gugılörtün amk,gece gece gidip bakacam, yatır matır varsa çarpılmayam :\
-
git bak bakam merak ettim ben kesin araba demiyorum ama öle ilginç bişi deil sen macera arıyosun kendini kandırıyosun
-
Para Cuvalı Gibi bir şey Var gibi:D Bi çuval Ama Ne Cuvali Cıkaramadım..:D