folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Googlekazanclari Bu Site Nedir?

Googlekazanclari Bu Site Nedir?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sansar55
    sansar55's avatar
    Erkek

http://www.googlekazanclari.com/

bu site nedir pek incelemedim

- ahmet abi sen hala ölmedin mi ya? - yok yok ölmedim - e öldü demişlerdi? - yok ölmedim
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EcHoLL
    EcHoLL's avatar
    Erkek

reklam

"Hayat zor olabilir ama ben de kolay sayılmam." insanları Silahsızlandırmak onları köleleştirmek için En iyi Yoldur.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

sözde google dan para kırma  yöntemlerini satıyor....

gerçekten bir işten para kazanan kişiler en yakın arkadaşlarına bile söylemez ki su kurumasın.

yada iş gerçekten bir kaç kişiyi daha kaldıracak gibi büyükse yakınlarını işe sokar ki kendi işi büyüsün. 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Atsın biri warezede cekelim seti :D

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeyrekli
    zeyrekli's avatar
    Erkek

:) Gerçekten para kazanıyor dostum hemde amuduyla son 2 yıldır bir şekilde kendisini yakınen takip etmek zorunda kalıyorum ancak Türk marifetiyle dünya üzerinde cidden müthiş bir piyasası olan ve aslında para kazanmanın emek verildiği takdirde mümkün olduğu bir sistem olan affiliate nin Türkiye'de bu herif ve bu herif zihniyetindeki kişiler yüzünden ters tanındı tanınmaya devam ediyor. Velhasıl-ı bu adam bu sahte isim üzerinden 5 yıldızlı otellerde seminerler verecek kadar ileri gitmiş en ufak vergi vermeden günde 3-5 bin para kazanmış bir vatandaştır. Hayal tacirliği yapıyor bunuda kılıfına uydurmuş ne olursa olsun diyor ben oturdum bu konuda kitap yazdım (kitapta ne kitap) eme verdim emeğimin karşılığında kitabı satıyorum diyor.. Bir seferde 50 milyon spam mail atıyorlar günde 300-500 kitap sattıkları oluyor spamdan sonra..

Bilmem kaç bin (artık bilmiyorum) özgün makale referansı ile makale yazarlığı.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivirus
    antivirus's avatar
    Erkek

aq   googl adına çalışıyorsun bari     mail adresini   gmail   falan kullanda  inandırıcı olsun :)

Nev-i Şahsına Münhasır.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeyrekli
    zeyrekli's avatar
    Erkek

Valla sen ben inanmasakta o kadar çok inanan var ki şaşırmamak elde değil. Düşünmedim değil yapmayıda beni aşan teknik sorunlar var. Yardım edin teknik kısmında onun kadar olmasa bile para kazanalım bizde:) 4-5 tane uyduruk site biraz kılıf nelere kadir inanamazsınız.

Bilmem kaç bin (artık bilmiyorum) özgün makale referansı ile makale yazarlığı.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nolanded
    nolanded's avatar
    Erkek

bu şey galiba, satış yapıyorsun, adwordsten reklam veriyorsun, satış yaptıkça kazanıyorsun :)

msne beklerim: nolanded[at]tahribat.com
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

adamin mail adresinde bir kere hayir yok : google-kazanclari@hotmail.com

"Yer yuzunde hic bir pislik yoktur ki; altindan bir yahudi cikmasin" Adolf Hitler... "Turkiye de hicbir pislik yokturki altindan cemaat cikmasin" SniperScope "Nerede yavşak, hırsız varsa hepsi Allahçı" Fazil Say
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wrongly
    wrongly's avatar
    Erkek

hacı düşürsün biri mareze de görelim neymiş ne değilmiş yahu

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

wrongly bunu yazdı:
    -----------------------------

hacı düşürsün biri mareze de görelim neymiş ne değilmiş yahu

-----------------------------

bir tane aynı şekil internete sızmışını okumuştum , bazı amerikan siteleri sizlere o tv reklamları ile satılan ürünleri %50 kâr oranıyla satıyor

mesela 20 dolarlık bir ürün satarsan 10 dolar ı senin , sana müşteriyi bul parayı kap diyorlar

işte burda sosyal mühendistliğini kullanarak potansiyel gördüğün sitelere reklam veriyorsun vb. yönltemler aranan ürünleri buluyorsun felan ve iyi satış yapanlar gerçekten çok iyi paralar kazanabiliyor

bu bi kitapda okudugumdan aklımda kalan özetti x)

Toplam Hit: 3016 Toplam Mesaj: 22