Googlekazanclari Bu Site Nedir?
-
-
reklam
-
sözde google dan para kırma yöntemlerini satıyor....
gerçekten bir işten para kazanan kişiler en yakın arkadaşlarına bile söylemez ki su kurumasın.
yada iş gerçekten bir kaç kişiyi daha kaldıracak gibi büyükse yakınlarını işe sokar ki kendi işi büyüsün.
-
Atsın biri warezede cekelim seti :D
-
:) Gerçekten para kazanıyor dostum hemde amuduyla son 2 yıldır bir şekilde kendisini yakınen takip etmek zorunda kalıyorum ancak Türk marifetiyle dünya üzerinde cidden müthiş bir piyasası olan ve aslında para kazanmanın emek verildiği takdirde mümkün olduğu bir sistem olan affiliate nin Türkiye'de bu herif ve bu herif zihniyetindeki kişiler yüzünden ters tanındı tanınmaya devam ediyor. Velhasıl-ı bu adam bu sahte isim üzerinden 5 yıldızlı otellerde seminerler verecek kadar ileri gitmiş en ufak vergi vermeden günde 3-5 bin para kazanmış bir vatandaştır. Hayal tacirliği yapıyor bunuda kılıfına uydurmuş ne olursa olsun diyor ben oturdum bu konuda kitap yazdım (kitapta ne kitap) eme verdim emeğimin karşılığında kitabı satıyorum diyor.. Bir seferde 50 milyon spam mail atıyorlar günde 300-500 kitap sattıkları oluyor spamdan sonra..
-
aq googl adına çalışıyorsun bari mail adresini gmail falan kullanda inandırıcı olsun :)
-
Valla sen ben inanmasakta o kadar çok inanan var ki şaşırmamak elde değil. Düşünmedim değil yapmayıda beni aşan teknik sorunlar var. Yardım edin teknik kısmında onun kadar olmasa bile para kazanalım bizde:) 4-5 tane uyduruk site biraz kılıf nelere kadir inanamazsınız.
-
bu şey galiba, satış yapıyorsun, adwordsten reklam veriyorsun, satış yaptıkça kazanıyorsun :)
-
adamin mail adresinde bir kere hayir yok :
google-kazanclari@hotmail.com -
hacı düşürsün biri mareze de görelim neymiş ne değilmiş yahu
-
wrongly bunu yazdı:
-----------------------------
hacı düşürsün biri mareze de görelim neymiş ne değilmiş yahu
-----------------------------bir tane aynı şekil internete sızmışını okumuştum , bazı amerikan siteleri sizlere o tv reklamları ile satılan ürünleri %50 kâr oranıyla satıyor
mesela 20 dolarlık bir ürün satarsan 10 dolar ı senin , sana müşteriyi bul parayı kap diyorlar
işte burda sosyal mühendistliğini kullanarak potansiyel gördüğün sitelere reklam veriyorsun vb. yönltemler aranan ürünleri buluyorsun felan ve iyi satış yapanlar gerçekten çok iyi paralar kazanabiliyor
bu bi kitapda okudugumdan aklımda kalan özetti x)