folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Googlekazanclari Bu Site Nedir?

Googlekazanclari Bu Site Nedir?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JohnD
    JohnD's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

fena dolandırırlar.

DOM..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeyrekli
    zeyrekli's avatar
    Erkek

3-5 gün bekle bulurum ben. Google addwords üzerinden clickbank ve benzeri karortaklığı firmalarının ürünleri satmaya dayalı bir sistem Türkiye'dede xticaret firmasını yine bu vatandaşlar kurdular Türkiye'nin clickbank'ı şeklinde lanse ediyorlar. Kitapta anlatılanlar adwords ün reklam amaçlı nasıl kullanılacağı clickbank ve xticaret teferruatlarıreklamların dizinde nasıl yeralacağı filan tabii bilgileri ölçüsünde.

Bilmem kaç bin (artık bilmiyorum) özgün makale referansı ile makale yazarlığı.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SUPERBICO
    SUPERBICO's avatar
    Erkek
    okuyan birisinin yazısınız okumuştum çok önce.kitabı aldım kitapta denilen eğer bi konu hakkında bilginiz varsa kitap yazın :D
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

SUPERBICO bunu yazdı:
    -----------------------------
    okuyan birisinin yazısınız okumuştum çok önce.kitabı aldım kitapta denilen eğer bi konu hakkında bilginiz varsa kitap yazın :D

Kitabi aldigina gore para kazanabildinmi bari ?

"Yer yuzunde hic bir pislik yoktur ki; altindan bir yahudi cikmasin" Adolf Hitler... "Turkiye de hicbir pislik yokturki altindan cemaat cikmasin" SniperScope "Nerede yavşak, hırsız varsa hepsi Allahçı" Fazil Say
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fatX
    fatX's avatar
    Erkek

SUPERBICO bunu yazdı:

ahahuahua eğer anladığım şeyse süpermiş :D

Altan naptın oğlum :|
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeyrekli
    zeyrekli's avatar
    Erkek

-----------------------

Aynen mantık bu kendinize bir müşteri kitlesi oluşturun herşeyi satarsınız onlara diyor kitap özünde.Madem kazanıyorsunuz niye paylaşıyorsunuz sorusunun yanıtıda bu resmen siz benim müşteri portföyümsünüz benim gibi yapın diyor adam:)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zamazingo
    zamazingo's avatar
    Erkek

Kimse dikmice horozu öttürmez vardır bişi

Yol Güzeldir.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ILKER06
    ILKER06's avatar
    Erkek
    • Bilmiyorsun çünki araştırmadın...
    • Bilmiyorsun çünki benim gibi aylarca netten nasıl para kazanırım kaykısıyla internetteki pekçok ingilizce dökumanı okumadın...
    • Bilmiyorsun çünki araştırdın ancak karşına çıkan başka boş ve gereksiz yöntemlere kapılıp zaman harcadın.

çünki diyemi yazılır yoksa çünkü  diyemi:D yanlıs yazmıs sanırım mal :D oda arastırmadan yazmıs :D

ediy büdüt ewet mal yanlıs yazmıs :D dolandırıcı hem mal bu :D Tdk ya baktım çünki diye bı kelıme yok :D

Hayattaki en güzel şeyler : Ya kanun dışı, ya ahlak dışı ya da şişmanlatıcıdır.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

Kel in merhemi olsa kafasina Sürermiş Madem Googleden okadar kazanmasını biliyorda Neden Googlede Kazanmak Yerine Sitesinde Millete ip ucu veriyor :) 3 5 kurus karsiliginda bilgi sunuyor :) Tamamen Yanıltıcı birsey :)

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeyrekli
    zeyrekli's avatar
    Erkek

elbette öyle dostum bu sitenin haricinde benzeri isimler altında 7-8 site daha bu vatandaşa ait bir ton forumda farklı isimlerle üye bu tip konuları forumlarda açıyor destekçisi arkadaşlar çıkıyor vs. gerçi artık forumlar yemiyor bunu ama amca hatırı sayılır bir müşteri kitlesi edindi çeşit çeşit başka oyunlarla bu kitleyide peşinden sürüklüyor..

Toplam Hit: 3017 Toplam Mesaj: 22