Googlekazanclari Bu Site Nedir?
-
fena dolandırırlar.
-
3-5 gün bekle bulurum ben. Google addwords üzerinden clickbank ve benzeri karortaklığı firmalarının ürünleri satmaya dayalı bir sistem Türkiye'dede xticaret firmasını yine bu vatandaşlar kurdular Türkiye'nin clickbank'ı şeklinde lanse ediyorlar. Kitapta anlatılanlar adwords ün reklam amaçlı nasıl kullanılacağı clickbank ve xticaret teferruatlarıreklamların dizinde nasıl yeralacağı filan tabii bilgileri ölçüsünde.
-
okuyan birisinin yazısınız okumuştum çok önce.kitabı aldım kitapta denilen eğer bi konu hakkında bilginiz varsa kitap yazın :D
-
SUPERBICO bunu yazdı:
-----------------------------
okuyan birisinin yazısınız okumuştum çok önce.kitabı aldım kitapta denilen eğer bi konu hakkında bilginiz varsa kitap yazın :D
-----------------------------Kitabi aldigina gore para kazanabildinmi bari ?
-
SUPERBICO bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------ahahuahua eğer anladığım şeyse süpermiş :D
-
-----------------------
Aynen mantık bu kendinize bir müşteri kitlesi oluşturun herşeyi satarsınız onlara diyor kitap özünde.Madem kazanıyorsunuz niye paylaşıyorsunuz sorusunun yanıtıda bu resmen siz benim müşteri portföyümsünüz benim gibi yapın diyor adam:)
-
Kimse dikmice horozu öttürmez vardır bişi
-
- Bilmiyorsun çünki araştırmadın...
- Bilmiyorsun çünki benim gibi aylarca netten nasıl para kazanırım kaykısıyla internetteki pekçok ingilizce dökumanı okumadın...
- Bilmiyorsun çünki araştırdın ancak karşına çıkan başka boş ve gereksiz yöntemlere kapılıp zaman harcadın.
çünki diyemi yazılır yoksa çünkü diyemi:D yanlıs yazmıs sanırım mal :D oda arastırmadan yazmıs :D
ediy büdüt ewet mal yanlıs yazmıs :D dolandırıcı hem mal bu :D Tdk ya baktım çünki diye bı kelıme yok :D
-
Kel in merhemi olsa kafasina Sürermiş Madem Googleden okadar kazanmasını biliyorda Neden Googlede Kazanmak Yerine Sitesinde Millete ip ucu veriyor :) 3 5 kurus karsiliginda bilgi sunuyor :) Tamamen Yanıltıcı birsey :)
-
elbette öyle dostum bu sitenin haricinde benzeri isimler altında 7-8 site daha bu vatandaşa ait bir ton forumda farklı isimlerle üye bu tip konuları forumlarda açıyor destekçisi arkadaşlar çıkıyor vs. gerçi artık forumlar yemiyor bunu ama amca hatırı sayılır bir müşteri kitlesi edindi çeşit çeşit başka oyunlarla bu kitleyide peşinden sürüklüyor..