Googleyin Hackleyen Pagbugs Sitesinin Kullanıcıları Ve Hashleri
-
bu kadin kokusu herseyi pic ediyo arkadas iste
-
break bunu yazdı:
-----------------------------
Bence bidaha yazma siteye. Dunden beridir bakiyorum hep gereksiz, Turkceyi tam kullanamayan, laf sokmaya calisan uslubun var. Tamam bayansin diye birsey de demiyorum ama gercekten arkadasin dedigi gibi 0-12 yas grubuna donmus burasi.
Saygilar
-----------------------------
Katılıyorum. Bu kızın burada bu kadar şımarması birazda tbt deki bazı abaza arkadaşlar yüzünden başka birşey değil -
yapcanız muhabbetin amk. Hack ile gerekli bilgiyic nic.ma nın nasıl işledini üst postalarda arkdaşlarımız anlatmış saolsun.
Bu tür konularda bilgisi olmayan arkdaşların merak edip sormaları hoş.
ama bazı arkadaşlar hem bilgisiz hemde konuya 2 karı kız post attı die bende bi post atıyım mantıyla çalışıyo.
Bu arada nic.tr gibi sitere bu izni veren yada adamların bunu nasıl sağladını bilen warmı. başka bi özel kuruluş bunların haricinde tr uzantılı domain satamaz m ?
-
baska bir kurulus ulke uzantisi satisi yapamaz.
orn: nic.br nic.gr nic.ma nic.mx nic.bh vs vs vs -
peki black hocam nic lerin sahip oldu sistemler her ülkede aynımı yoksa ülkesine göre değişiyormu. nie sordun dicen nedense 3. dünya ülkerlerinin google uzantıları deface ediliyo. büyük ülkerde çok nadir yada pek gözükmüyor.Bu ülkeye göre muamele gibi geldi bana
-
hepsinin sistemi farklidir mesela turkiye icin bu islemi odtu yapmaktadir. seninde bahsettigin gibi genelde 3. dunya ulkelerinin hedef olmasinin sebebi sistemlerinden sorumlu kisilerden kaynaklanmaktadir. onemli ulkeler internete onem verip her turlu guvenlige ozen gosterirken diger ulkeler buna dikkat etmezler. buna turkiyeyide katabilirisn bir donem internetle fazla hasir nesir olmayan ulkemizde sadece biraz photoshop hilesi ve faks cekerek bir .tr uzantisini diledigin yere yonlendirebiliyordun. ama artik internete onem veriyoruz e-devlet gibi bir sisteme geciyoruz onun icin guvenlige onem gosteriyoruz. ama ne kadar guvenlidir orasini bilemeyecegim :) sonucta her sistemde kafaya takarlarsa birileri bir acik bulabilir.
duzenleme:
http://www.iana.org/domains/root/db/index.html
bu sitede hangi ulke icin hangi kurumun calistigini gorebilirsin. -
Oda doru sahte faxla adamın mynete neler yaptınıda gördük.Bu arada hocam e-devletin bir kısmını kullandım cidden çok büyük sorunları var. ( özellikle yargı organlarının kullandı uyap ). o yüzden türkiyede e devletin kurulması yada tam faliyete geçmesi bence baya bi zaman alıcak.yani düşün sıradan bi vatandaş bile hakimin savcının ulaştığı portala çok basit bi hileyle ulaşabiliyor. gerçi bi bokuna yaramaz ama öter sağ solda en fazla.benim anlamadım bu gibi basit şeleri zeki oldumu sanmıyom ben bile fark edip görebiliyosam bunları kodlayanlar nasıl fark etmiyo :S salla başı al maaşı çoğu . kişisel olarka yazdım en ufak bi uygulamayı bile iyicene dürtüklüyom başkalarına kurcuklattırıyom açık yada hesaplama hatası warmı die.Nese hocam konu sapmasın .
-
way m.k burda benim adresimde var. Bende diyordum bu spam mailler nerden geliyor.
-
Adresi olan var mı listede