Gopro Yurtdışı Fiyatları
-
h2run bunu yazdı
Baskan asyada napıyosun sen malzememı alıyorsun dukkan ıcın oradan ? Sureklı gıdıp gelıyorsunda.
hem iş hem seyehat hacı abi
-
swordfish bunu yazdıPanxeR bunu yazdı
bende buna bakarken ucuz su altı kameralarına baktım bok gibi çekiyor
hero 3 black edition gibisi yok oda tr de 1400 tl mi 1300 tl mi neydi ama cam gibi çekiyor aga.
black edition yerine white ya da silver alsak çok fakreder mi ki
black 13 mp silver 12 mp white 5 mp
optik kalitesi olarak 3 üründe de fark var black tabiki en iyisine sahip
black edition 1 sn de 30 foto çekebiliyo ( 30 fps video demiyorum hızlı resim )
silver 10 white 3
black edition da 4k video çekme özelliği var , silver ve white da yok.
black edition da 2.7K Cinema vidoe çekim formatı var diğerlerinde yok
black edition full hd de 60 fps dediğimiz slow motion çekim yapma olanağına sahip ( diğerlerinde yok )
black edition 720p de 140 fps yani ultra slow motion özelliğine sahip diğerleri 60 fps
WVGA (16:9) modunda black edition 240 fps çekebiliyor silver 140 white 60 fps
High Video Bitrate Capture (H.264) *mode dependent, highest Bitrates supported in Protune
yüksek çekim kalitesi black edition Up to 45/Mbs silver Up to 35/Mbs white Up to 15/Mbs
diğer 1-2 ıvır zıvır harici kalanlar aynı bataryası vs.
PanxeR tarafından 14/Ağu/14 23:46 tarihinde düzenlenmiştir -
Baltalamak gibi olmasın, Bende bunlardan alıp kiralasam diyorum piyasası var mı acep?
-
heza bunu yazdı
Baltalamak gibi olmasın, Bende bunlardan alıp kiralasam diyorum piyasası var mı acep?
tüm aksesuarları ile 3 günlük 60 70 tl ye versen mesela ben kiralarım , tekne gezisi veya biryere gideeğimde zaten aleti alsam da aynı içeriği üretmeyecekmiyim ? film çekecek halim yok olsa bu sefer 1 haftalik kiralarım.
kiralama işi iyi gibi , istanbulda vardır zaten bunları kiralayan yerler.
fakat su geçirmez ve darbe emici aksesuarları ile birlikte olması gerek tabiki.
PanxeR tarafından 14/Ağu/14 23:55 tarihinde düzenlenmiştir -
PanxeR bunu yazdıheza bunu yazdı
tüm aksesuarları ile 3 günlük 60 70 tl ye versen mesela ben kiralarım , tekne gezisi veya biryere gideeğimde zaten aleti alsam da aynı içeriği üretmeyecekmiyim ? film çekecek halim yok olsa bu sefer 1 haftalik kiralarım.
kiralama işi iyi gibi , istanbulda vardır zaten bunları kiralayan yerler.
fakat su geçirmez ve darbe emici aksesuarları ile birlikte olması gerek tabiki.
Istanbulda tabi ki var
http://filmekipmanlari.com/kiralik-gopro-hd-hero-3/
http://www.kiralikkameracim.com/kiralik-ekipman/kameralar/gopro-hero3-black-edition
gibi gibi
Piyasası nasıl onu merak ediyorum. Talep olur mu? 75 ten versem sadece yazın parasını çıkartır gibi.
-
199$
http://www.amazon.com/GoPro-Hero3-Edition-Waterproof-Housing/dp/B00GXKTEUI/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1408050505&sr=8-3&keywords=gopro+hero+3+black+edition
-
hocam eger kullanıp kenara atıcaksan bı sure sonra o kadar para vermenın pek anlamı yok gıbı
ben bı suredır çin işi olanını ıncelıyorum fıyat performans olarak yorumları gayet ıyı
yazın su altında 2-3 vıdeo cekıcem dıye go proya o kadar para vermek ıcımden gelmıyo. bı ıncelemenı tavsıye ederım.
ayrıca go pro almak ısteyen pahalı gelen arkadaslara da bır alternatıf olsun :)
https://eksisozluk.com/sj4000--4222008
-
bu ürünü aldım geçen hafta bana ulaştı ve izlenimlerim şöyle:
süper! goproda olmayan önizleme bu üründe mevcut. almadan testlerini izlemiştim fakat çekip görünce daha iyi anladım ki hiçbi fark yok kalite anlamında. ayrıca ürünün tasarımı goproyla aynı olduğundan orijinal aksesuarlarını alıp kullanabilirsin. tavsiye ederim.
-
burakbet bunu yazdı
bu ürünü aldım geçen hafta bana ulaştı ve izlenimlerim şöyle:
süper! goproda olmayan önizleme bu üründe mevcut. almadan testlerini izlemiştim fakat çekip görünce daha iyi anladım ki hiçbi fark yok kalite anlamında. ayrıca ürünün tasarımı goproyla aynı olduğundan orijinal aksesuarlarını alıp kullanabilirsin. tavsiye ederim.
pentax optio wg-2 almıştım onu kullanıyorum çok taşaklı makina 33 feet su altı çekim özelliği var, gps vs vs vs Türkiye satışı yok on numara beş yıldız ama sabitleme muhabbeti yok compact makinalar ile aynı tasarıma sahip bende trekking ve offroad turları için gopro düşünüyorum.
Hocam şu aldığın ürünle 1-2 video çekip bizimle paylaşabilir misin? Fiyat gayet makul eğer görüntü, ses iyiyse alalım hemen :)
-
çinden 72$ sipariş ettiğim makine ile denemelerim
bunları videodan aldım

bunlarda fotoğraf

imageshack yeninen boyutlandırmayaydı iyiydi