Gopro Yurtdışı Fiyatları
-
sRcN bunu yazdıburakbet bunu yazdı
bu ürünü aldım geçen hafta bana ulaştı ve izlenimlerim şöyle:
süper! goproda olmayan önizleme bu üründe mevcut. almadan testlerini izlemiştim fakat çekip görünce daha iyi anladım ki hiçbi fark yok kalite anlamında. ayrıca ürünün tasarımı goproyla aynı olduğundan orijinal aksesuarlarını alıp kullanabilirsin. tavsiye ederim.
pentax optio wg-2 almıştım onu kullanıyorum çok taşaklı makina 33 feet su altı çekim özelliği var, gps vs vs vs Türkiye satışı yok on numara beş yıldız ama sabitleme muhabbeti yok compact makinalar ile aynı tasarıma sahip bende trekking ve offroad turları için gopro düşünüyorum.
Hocam şu aldığın ürünle 1-2 video çekip bizimle paylaşabilir misin? Fiyat gayet makul eğer görüntü, ses iyiyse alalım hemen :)
en yakın zamanda paylaşıcam hocam
-
Ben daha önce Hero2 kullanmıştım, 1 ay önce hero 3 + B.Edition aldım, havadan çekim için kullanıyorum, ara ara su altında da kullanıyorum, çekim kalitesi mükemmel, fakat 1440p den sonra pek bi fark yok gibi yani 2.7k , 4k gereksiz gibi geldi, o yüzden hero 3 white değilde silver alınabilir, yurt dışında daha uygun. Ben Türkiye'den 1399 tl ye aldım taksitle, 60 tl ye de class 10 32Gb kart aldım. 2.7k videodan screenshot.

-
Az konuyu takip edeyim bende alıcam bunlardan.
-
wert bunu yazdı
çinden 72$ sipariş ettiğim makine ile denemelerim
bunları videodan aldım

bunlarda fotoğraf

imageshack yeninen boyutlandırmayaydı iyiydi
hacı linkini versene kameranın birde sana zahmet kısa da olsa bi video uplasana
-
sj4000 dx'de 75 dolar üstü kargoda sıkıntı çıkar mı ?
-
http://www.miniinthebox.com/tr/spor-kameralari_c7516
Siteden alışveriş yaptım. Güvenilir diyebilirim.
-
youtube da gopro ve sj4000 lerin karşılaştırma videolari var, sj4000 ler gündüz vakti bile hafif karanlik ortamlarda örneğin köprü altindan gecerken felan görüntü cok karanlik kalıyor, piksellesme oluyo ama gopro her turlu isikta daha net görüntü veriyor
-
LynXMaSTeR bunu yazdı
youtube da gopro ve sj4000 lerin karşılaştırma videolari var, sj4000 ler gündüz vakti bile hafif karanlik ortamlarda örneğin köprü altindan gecerken felan görüntü cok karanlik kalıyor, piksellesme oluyo ama gopro her turlu isikta daha net görüntü veriyor
gopro profesyonel bir makina
sj4000 kişisel eğlence için
1 gopro parasına 10 tane sj4000 alabilion
-
ayrıca gopro nun yardımcı ekipmanları da ayrı alınıyor sanırım ama sj4000 de bir cok aparat birlikte geliyor