folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Görmek İsteyene Güzel Şeyler De Var

Görmek İsteyene Güzel Şeyler De Var

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    mndlna bunu yazdı:
    -----------------------------

darbe isteyen arkadaslar gordum...merak edıyorum kendılerını nasıl degerlendırıyorlar: saygılı? sosyal demokrat? hangısı?

hala mılletın secımlerını hazmedememıs,demokratık yollarla basa gelemeycek zıhnıyetlere sahıp ınsanlar gordum ve uzuldum...

kac yasına gelmıs ınsanların bu kadar mıllet ıradesıne saygısız, bu kadar antıdemokratık bı durumu desteklemıs ve bu kadar korkak olmasına sasırdım...

eger gercekten basarabılıyorsanız,kendı zıhnıyetınızdekı ınsanları secımlerle basa getırrsınız bız de sızın yaptıgınızdan farklı olarak saygı gostermek ve hakaret etmemek duser...

Korkaklık yada Saygısızlık olarak nitelendirmende Senin yargıda yarattığın hatadır, Benim Zihniyetim Senin Zihniyetin değil Sorun, Aslında Kimsenin Zihniyeti yok orada Sorun burada, Bilmem anlatabildimmi, Başka Ülkelerin Etkisi altında Çalışmaya çalışıyormuş Rolü ile Çalışanları Görüyor Tiskiniyorum, Esasen Tiskintidir Konunun Özü, Bu Tiskinti verici Durumuda Ancak Darbe Temizler Ortam tertemiz Olur.

İster Anla Değerli Kardeşim Ama İsterde Kulaklarını Tıka, Saygı Duyarım, Sevgili Bacım ama Korkaklık diyemezsin Duruma, Ülkenin Refahı için bir darbe şart oldu Söylemimde diretiyorum.

Nasıl Kimsenin Zihniyeti olamaz orada Siz Seçmedinizmi onları Diyeceğini tahminen şunu belirtiyimki, Oyun içinde Oyun hatta Oyunlar Olduğunu Görmeyen Sensin Biz Görenler, Acil olarak Darbeden yanaysak Darbenin hoş bir şey olmadığınıda Bilerek bunu istiyorsak Bilki Vahimdir Durum. 

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    portakal
    portakal's avatar
    Erkek
    shockman bunu yazdı:

Korkaklık yada Saygısızlık olarak nitelendirmende Senin yargıda yarattığın hatadır, Benim Zihniyetim Senin Zihniyetin değil Sorun, Aslında Kimsenin Zihniyeti yok orada Sorun burada, Bilmem anlatabildimmi, Başka Ülkelerin Etkisi altında Çalışmaya çalışıyormuş Rolü ile Çalışanları Görüyor Tiskiniyorum, Esasen Tiskintidir Konunun Özü, Bu Tiskinti verici Durumuda Ancak Darbe Temizler Ortam tertemiz Olur.

İster Anla Değerli Kardeşim Ama İsterde Kulaklarını Tıka, Saygı Duyarım, Sevgili Bacım ama Korkaklık diyemezsin Duruma, Ülkenin Refahı için bir darbe şart oldu Söylemimde diretiyorum.

Nasıl Kimsenin Zihniyeti olamaz orada Siz Seçmedinizmi onları Diyeceğini tahminen şunu belirtiyimki, Oyun içinde Oyun hatta Oyunlar Olduğunu Görmeyen Sensin Biz Görenler, Acil olarak Darbeden yanaysak Darbenin hoş bir şey olmadığınıda Bilerek bunu istiyorsak Bilki Vahimdir Durum. 

bsıey merak ettım daha once yapılan anlasmaların ımzalanan belgelerın sadece kendı donemlerını mı kapsadıgını dusunuyorsun? yanı rahmetlı ecevıtın ımzaladıgı seylerın o zamanda kaldıgını bu hukumetın onlara devam etmedıgını ve kendı kafasından mı baska ulkelere gudumdu ıs yaptıgını mı dusunuyorsun...

ben herseyın dogru yapıldıgını savunmuyorum ama gecmıste yapılan cogu hatanın bedelı sadece o donemde odenmıyor malesef, ornegın bugun IMF'ye olan bagımlılıgın bu hukumet yuzunden mı oldugunu dusunuyorsun?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    mndlna bunu yazdı:
    shockman bunu yazdı:

bsıey merak ettım daha once yapılan anlasmaların ımzalanan belgelerın sadece kendı donemlerını mı kapsadıgını dusunuyorsun? yanı rahmetlı ecevıtın ımzaladıgı seylerın o zamanda kaldıgını bu hukumetın onlara devam etmedıgını ve kendı kafasından mı baska ulkelere gudumdu ıs yaptıgını mı dusunuyorsun...

ben herseyın dogru yapıldıgını savunmuyorum ama gecmıste yapılan cogu hatanın bedelı sadece o donemde odenmıyor malesef, ornegın bugun IMF'ye olan bagımlılıgın bu hukumet yuzunden mı oldugunu dusunuyorsun?

Kesinlikle Hayır, Sadece Hükümet İyi niyetli Dahi olsa Artık Hükümet Boyutunu Aşmış bir tehlike olduğunu net olarak anlatmaktayım. Değerli Müride Kardeşim, Doğru Noktalara İşaret eden Soru Sorduğun içinde ayriyeten Teşekkür ederim. Çok Akıllıca.

Yalnız Hükümetin iyi icraatlerinin yanı sıra, Kötü icraatleride yok değil. Öncekilerden Kalma hatalar, Yüzünden Zaten Bocalama sebebidir, Özellikle O Sülo ile Tansu Denen Yöneticilerin Hatalarının haddi hesabı yoktur.

Hata Auto Modda Artık kendini yeniliyor. T.S.K.Dan başkası Durduramaz. Net olarakda şunu ifade edeyimki, Geçmiştekilerin ayıbı idi Savunmasıda Doğru olmayacaktır, Ben Şahsen Tayyibin yerinde olsam, Global Dünyanın Bu Artist Devletlerinden Yana Tavır Koymaz Halkımın Yanında tavrımı koyardım, Tüm Türkiye Halkının yanında bir lidere Canı pahasına Destek vermeye hazırdır. Ne varsa Açık Gönüllükle anlatması, ve Toplumsal Bazda Acil olan ne gerekiyorsa uygulaması gerekmektedir. Asıl bunu yapabilmek Büyük Cesaret işidir. Bu casarette malesef Tayyip efendide Yok. Hal vaziyet bu iken Kalkmış Arabesk ile Sigara ile uraşır adam. Neyse İzahatım sanırım yeterlidir.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
Toplam Hit: 4134 Toplam Mesaj: 24