Görmek İsteyene Güzel Şeyler De Var
-
Görüyorum....
Sokakta Açlıktan ölenleri görüyorum
Ülkeyi vatanı satanları görüyorum....
Emekliyi işçiyi çiftçiyi Düşünmeyenleri görüyorum..
İşsizleri görüyorum..
Daha ne Göreyim..
Ey Yüce Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk.. Verdiğimiz Sözleri Tutamıyoruz..Elimizi Kolumuzu Bağlıyor..
Tek Dayanağımız TSK dır.. Tek Kurtulus DARBE dir.. Bunu bekliyoruz..
-
THT2005 bunu yazdı:
-----------------------------Görüyorum....
İşsizleri görüyorum..
Daha ne Göreyim..
Ey Yüce Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk.. Verdiğimiz Sözleri Tutamıyoruz..Elimizi Kolumuzu Bağlıyor..
-----------------------------Gözümsün.
10 Yıl gerilermişiz, Derler ya Gerilemenin Dibini getirdik Dahada Umut var sanmıyorum, Darbe ve sonrası, T.S.K. Etkisi altında Asla kimseye haksızlık olmayacaktır, Tam tersine kim erkektirki bir daha bu Vatandaşa Haksızlık ede Dursun, Yermi yemezmi Cezayı, Kudretli Askerimizden.
Büyük Önderimize Verilmiş Sözümüz namına Erken Zamanda Darbe İsteği Son derece Yerinde bir karar olacaktır.
Son Derece Etkili Bir Darbe olmalı bu Darbe Yer yerinden Oynamalı. Ekonomiden Tutulsun her şey didim didik edilsin, Varsa İhanet ihanetin Cezası Nispeti ile Cezalandırılsın. Kurşuna dizilsin Şerefsizler.
-
shockman bunu yazdı:
-----------------------------
THT2005 bunu yazdı:
-----------------------------Görüyorum....
İşsizleri görüyorum..
Daha ne Göreyim..
-----------------------------Gözümsün.
10 Yıl gerilermişiz, Derler ya Gerilemenin Dibini getirdik Dahada Umut var sanmıyorum, Darbe ve sonrası, T.S.K. Etkisi altında Asla kimseye haksızlık olmayacaktır, Tam tersine kim erkektirki bir daha bu Vatandaşa Haksızlık ede Dursun, Yermi yemezmi Cezayı, Kudretli Askerimizden.
Büyük Önderimize Verilmiş Sözümüz namına Erken Zamanda Darbe İsteği Son derece Yerinde bir karar olacaktır.
Son Derece Etkili Bir Darbe olmalı bu Darbe Yer yerinden Oynamalı. Ekonomiden Tutulsun her şey didim didik edilsin, Varsa İhanet ihanetin Cezası Nispeti ile Cezalandırılsın. Kurşuna dizilsin Şerefsizler.
-----------------------------uff shockman abi snei bu kadar agir bir yorum yaparken goruyorum.. haklimisin bence de haklisin.... ocalian gibi de degil .. karin tokluguna calistiricaksin bu basbakani... ve yardimcilarini..
not : bu arada flash tvde her pazar saat 22:45 de cikan bir adam var, harika konusuyor.. zamaninda basbakan yardimciligi filan yapmis. adi ergun goksel, gercek gelicek programin adi.. dinlemenizi tavsiye ederim...
-
shockman bunu yazdı:
-----------------------------
AmoR bunu yazdı:
-----------------------------Evet aslında güzel bi yazı. Ülkemiz dikensiz gül bahçelerindeyken biz hala neyin yaygarasını koparıyoruz? Ülke elden gidiyor sorusana laubali bir şekilde ; Yahu nereye gidiyor ? şeklinde cevap veren Ekonomi bakanımız var.. Küresel bir kriz yaşanırken ülkeler kendi şirketlerini korumaya alırken , Devletleştirirken biz satıyoruz daha ne yapalım Allah aşkına?
Tuskon ayağımıza getiriyor Afrikalıları.. Hoş bi çay da ikram eder değil mi ? Gerçi Ne kaldıki 3 milyar dolara satılıyor ? merak ettim dogrusu.
Fettoş amcanın pelerini Türkçe olimpiyatlarımı ülkemizi daha yaşanılır yapmakta? İronik bi şekilde zamansızca konan sigara yasağımı yaşam süremizi uzatmakta? Pkk yuvası Irak mı bizim dış ilişkilerimizde gurur kaynağımız?
Aslında yazı şöyle olmalıydı: Görmek isteyene ne kadarda durumumuz vahim :l
Her sorunun arkasında Chp varmışçasına muhalete muhalif Akp.. Çözülemeyen Pkk sorunu , Aşılamayan Ekonomik kriz ve daha sonu gelmeyen dalgalanmalar, Hergün kulağımızda çınlayan şehit haberleri , Daha önce yapılıyor diye meşrulaştırılan Kadrolaşma , Yok! muşçasına satılan devlet kurumları , Ergenekon davası ve Akp kapatma davası , Ab uyum sürecine bir türlü uyamamamız , Peşkeş çekilen Kıbrısımız.. Daha ne diyelim ki ? Görmek isteyene ülke Cennet!
Hani kol kırılır yen içinde sözü var ya. Bide ben bi örnek vereyim bakın avrupalılar nasıl bakıyor olaya. Akp ye kapatma davası açılıyor fakat Avrupalılar ayağa kalkıyorlar ee ne de olsa kol onların kol! Türk yargısı karışmasın buna yen içinde kalmalı.
Eger shockman abimiz dükkanının kapısına kilit vuruyorsa hiç kimse kusura bakmasın kralı olsa bana o ütopyaları yaşattıramaz! Bu yazıyı yazan şahıs ve perde arkasında sakladıkları gelip bir de bize anlatsınlar bu rüyaları bi de baksınlar bakalım Bizde bunları yutucak göz varmı!
-----------------------------Çok Değerli AmoR Kardeşim, Kesinlikle Bana atıfın için demiyorum, Yazını Baştan sona Dikkatle Okudum, Sanat Şaheseri bir yazı, O kadar Net ve o kadar Güzel İfade etmişsinki Taktir Etmemek elde değil. Bunu Dilekçe yapıp Meclise Yollamak Mümkün ise Mutlaka Yollamanı isterdim. Her neyse Gayet Açık bir Şekilde Konu Özetlenmiştir AmoR Kardeşimin Yazısı ile.
-----------------------------Teşekkür ederim Shockman abim fakat sende biliyorsun ki burda senin üzerinden bi genelleme yaptım. İstatistiklerden belli zaten her sene ne kadar kobi açılıyor ve ne kadar kapanıyor bütün esnaf böyle maalesef :( . Bir insanın ekmeğiyle oynamanın bu kadar kolay olabilecegi bi ülkede yaşamak zor. Hele bide cepleri dolan kalem sahiplerinin yazdıkları yazılar ile bu tabloyu cizmeleri trajikomik bir durum hasıl ediyor.
Laftan anlıcak olsalar neden göndermeyelim? Vatandaşa Ananı da al git! diyebilecek kadar Ahlaksız bir başbakana ben+ sen + 65 milyon vatandaş top yekun küfür etsek yine gocunmaz :l
Madem görmek isteyene bi yazı yazmışlar. Bizden okumak isteyene yazalım.. Görmek isteyen sokağa çıkar bakar :l
-
bardağın dibinde 3 damla su var..
ve sen gelmiş bardağın dolu tarafından bakalım diyorsun :)
tipik bir iktidar yanlısı kişi portresi..
-
polyanna oynamanin degisik versiyonu
polyana olup sonra, g.te giren semsiyenin rengine bakip en azindan sevdigim renktir demektir bu
-
HHööyyt leynnnn... bre dengesüzler yıllarır ülkeyi CHP yönetmiyor mu ne istiyonuz Tayyibimmden, çatal karm çingenemden burası kim ben neresiyim
Aleksandır..
Aleksandııır kapıları aç..
halkım benimle görüşmek istiyo
-
hayal kurmak güzel olabilir ama hayallerle yaşamaya çalışmaya hastalık gözüyle bakıyorum faydalı şeyler yapılmış olabilir yapılmak zorunda da ama doğrular yanlışları götürmüyor aksine
-
görmek istemeyen hala bakmıyor zaten.
güzel yazı.
-
darbe isteyen arkadaslar gordum...merak edıyorum kendılerını nasıl degerlendırıyorlar: saygılı? sosyal demokrat? hangısı?
hala mılletın secımlerını hazmedememıs,demokratık yollarla basa gelemeycek zıhnıyetlere sahıp ınsanlar gordum ve uzuldum...
kac yasına gelmıs ınsanların bu kadar mıllet ıradesıne saygısız, bu kadar antıdemokratık bı durumu desteklemıs ve bu kadar korkak olmasına sasırdım...
eger gercekten basarabılıyorsanız,kendı zıhnıyetınızdekı ınsanları secımlerle basa getırrsınız bız de sızın yaptıgınızdan farklı olarak saygı gostermek ve hakaret etmemek duser...