Görmeyi Beklediğin Bir Rüya Warmı?
-
TorNaVida bunu yazdı:
-----------------------------
baron_27 bunu yazdı:
HZ. MUHAMMED (S.A.V.)'ı görmek isterdim.
kesinlikle.
Bende ara sıra rahmetli teyzemin oğlunu görmek isterim ne zaman cok istesem o gün rüyamda görüyodum :(
-----------------------------bunu nasıl becerebiliyosun? istegin zaman istediğin rüyayı görmek mümkün mü?
-
Peygamberimizi rüyamda görmek isterdim
-
rus bayan milli voleybol takımıyla bir gecelik beraber olmak isterdim...çok hızlı olmam lazım 7 sn yede 10 kişi:) 0,7 sn de 1 kişi ooo oooo imkansız:D
-
Olmazmıı :D görmeyi çok istedsiğim çok güzel rüyalar varda benim rüyanın receiverı hotbird frekanslarına erişemiyo,çekmiyo :D :P
-
exploit bunu yazdı:
7 yaşında kaybettiğim annemi ve daa yeni kaybettğim dedemi hergün rüyamda görmek isterdimhocam başın saolsun vefat eden annen ve dedene allah rahmet eylesin :(
walla ark konuya geçecek olursakta ben rüya görmeyi sewmiyom ya en iyii görmemek bence
----------------------------- -
rüyamda angelina jolie ile yatmak isterdim nede zevkli olurdu öyle :P:P:P
-
çok istiyorm rüya görmeyi olmuyo aq.
heralde çok geç yatınca olmuyor zaten it gibi yorgun oluyoz.
-
uçmak
-
Hz. MUHAMMEDİ (s.a.v.) görmek isterem:
onu gören bir arkadaşınız varmı. adamlar uçuyo lem. ne zaman peygamberin adını duyunca hemen çocuk gibi ağlamaya başlıyolar!! geçenlerde bizim burda biri görmüş camide cemaate yemek ziyafeti vermişti! kim bilir nasıl bişey? Allahın peygamberi? waybe!
-
tabiki gerçekte yapamayacağım yada yapacağım şeyleri rüyamda görmek istedilerim ama çok zor . Ama şuda war mesela okulla ilgili kafama bişey takılıo tabi bütün gün okuldayım nerdeyse ewe gelincede kafama bişey takılıo rüyemdada görürorum ama bu da bazen oluo heralde bütün gün o şeyi düşününce rüyanda görme ihtimalin daa yüksek oluo .