Görmeyi Beklediğin Bir Rüya Warmı?
-
BEN PEPSİ REKLAMINI TEKRAR ÇEKMEK İSTERİM :D AYSUN KAYACI FALAN + FİLM ÇEKERKEN YAPILAN HATALAR SONRA BİDAHA ÇEKİLEN FİLM SAHNELERİ VS. :D
-
gluonpower bunu yazdı:
-----------------------------Hz. MUHAMMEDİ (s.a.v.) görmek isterem:
onu gören bir arkadaşınız varmı. adamlar uçuyo lem. ne zaman peygamberin adını duyunca hemen çocuk gibi ağlamaya başlıyolar!! geçenlerde bizim burda biri görmüş camide cemaate yemek ziyafeti vermişti! kim bilir nasıl bişey? Allahın peygamberi? waybe!
-----------------------------Daha önce peygamberimizi gören olmuşmu,yada herhangi bi resmi bişeyi varmı?Nerden anlıyolar,onlar kafaya fazla takıyorlar,e rüyalardada genellikle kafaya fazla takılan bi takım şeyler doğru yada dolaylı yoldan görüldüğüne göre? Bu arada pesimist_98 senide tebrik ediyorum :D
-
---RudeboY--- bunu yazdı:
-----------------------------
gluonpower bunu yazdı:
onu gören bir arkadaşınız varmı. adamlar uçuyo lem. ne zaman peygamberin adını duyunca hemen çocuk gibi ağlamaya başlıyolar!! geçenlerde bizim burda biri görmüş camide cemaate yemek ziyafeti vermişti! kim bilir nasıl bişey? Allahın peygamberi? waybe!
-----------------------------Daha önce peygamberimizi gören olmuşmu,yada herhangi bi resmi bişeyi varmı?Nerden anlıyolar,onlar kafaya fazla takıyorlar,e rüyalardada genellikle kafaya fazla takılan bi takım şeyler doğru yada dolaylı yoldan görüldüğüne göre? Bu arada pesimist_98 senide tebrik ediyorum :D
yok bea kim görmüşki biz görücez? -
yüce atatürkü görüp ağlamak isterdim.
-
Ben ak sakallı bi dedenin bilmediğim herşeyi rüyamda anlatmasını isterdim :))
Ve bikaç ark ile Diyarbakır, Irak arası pkklı temizlediğimi görmek isterdim.. (Bknz:Korkut Eken - Mahmut Yıldırım) gibi..
-
bir aralar rüyamda hayvan oldum hep, böyle avlandım 4 ayak üstünde koştum ağaçlara zıpladım falan çok zevkliydi özgürlüğü hissettim yani. ama uzun süredir görmüyorum keşke tekrar başlasa...
-
rüyamda ilerde nasıl bir hayat süreceğimi görmek isterim, kiminle evleneceğim vs.
-
Burak Ozcivit ve ben
-
Atatürk'ü görmüştüm. Tüm şehirleri dolaşıp insanları uykudan kaldırıyodu yaklaşık 2 sene önce , aynı rüyayı tekrar görmek isterdim çok etkilenmiştim
İlerde kendim çok karizmatik olduydum kendime aşık olduydum aynı karizmatik halimi bida görmek istiyorum ona göre şekil yapıcam xD
-
clinique bunu yazdı:
---RudeboY--- bunu yazdı:
gluonpower bunu yazdı:
yok bea kim görmüşki biz görücez?
-------------------------
peygamberimizi gören hissediyo onun oldugunu
tüylerim diken diken oluyo yazamıyorum hiçbirsey keske bende görebilseydim
o seref bana layık olurmu