Görmeyi Beklediğin Bir Rüya Warmı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimist_98
    pesimist_98's avatar
    Erkek
    BEN PEPSİ REKLAMINI TEKRAR ÇEKMEK İSTERİM :D AYSUN KAYACI FALAN + FİLM ÇEKERKEN YAPILAN HATALAR SONRA BİDAHA ÇEKİLEN FİLM SAHNELERİ VS. :D

İmzaya Gerek Yok Adım Yeter..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ---RudeboY---
    ---RudeboY---'s avatar
    Erkek
    gluonpower bunu yazdı:
    -----------------------------

Hz. MUHAMMEDİ (s.a.v.) görmek isterem:

onu gören bir arkadaşınız varmı. adamlar uçuyo lem. ne zaman peygamberin adını duyunca hemen çocuk gibi ağlamaya başlıyolar!! geçenlerde bizim burda biri görmüş camide cemaate yemek ziyafeti vermişti! kim bilir nasıl bişey? Allahın peygamberi? waybe!

Daha önce peygamberimizi gören olmuşmu,yada herhangi bi resmi bişeyi varmı?Nerden anlıyolar,onlar kafaya fazla takıyorlar,e rüyalardada genellikle kafaya fazla takılan bi takım şeyler doğru yada dolaylı yoldan görüldüğüne göre? Bu arada pesimist_98 senide tebrik ediyorum :D

Söz gümüşse, altın paradır...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    clinique
    clinique's avatar
    Erkek
    ---RudeboY--- bunu yazdı:
    gluonpower bunu yazdı:

onu gören bir arkadaşınız varmı. adamlar uçuyo lem. ne zaman peygamberin adını duyunca hemen çocuk gibi ağlamaya başlıyolar!! geçenlerde bizim burda biri görmüş camide cemaate yemek ziyafeti vermişti! kim bilir nasıl bişey? Allahın peygamberi? waybe!

Daha önce peygamberimizi gören olmuşmu,yada herhangi bi resmi bişeyi varmı?Nerden anlıyolar,onlar kafaya fazla takıyorlar,e rüyalardada genellikle kafaya fazla takılan bi takım şeyler doğru yada dolaylı yoldan görüldüğüne göre? Bu arada pesimist_98 senide tebrik ediyorum :D

yok bea kim görmüşki biz görücez?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    teodos
    teodos's avatar
    Erkek
    yüce atatürkü görüp ağlamak isterdim.

? z ı n ı s ı m a d n ı k r a f __ n i n e k i l h e T
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LostDream
    LostDream's avatar
    Erkek

Ben ak sakallı bi dedenin bilmediğim herşeyi rüyamda anlatmasını isterdim :))

Ve bikaç ark ile Diyarbakır, Irak arası pkklı temizlediğimi görmek isterdim.. (Bknz:Korkut Eken - Mahmut Yıldırım) gibi..

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PIROMANTANRI
    PIROMANTANRI's avatar
    Erkek
    bir aralar rüyamda hayvan oldum hep, böyle avlandım 4 ayak üstünde koştum ağaçlara zıpladım falan çok zevkliydi özgürlüğü hissettim yani. ama uzun süredir görmüyorum keşke tekrar başlasa...

Birgün yapacak fen şu siyah toprağı altın/Her şey olacak kudret-i irfan ile...inandım.(Tevfik Fikret/Haluk"un Amentüsü)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek
    rüyamda ilerde nasıl bir hayat süreceğimi görmek isterim, kiminle evleneceğim vs.

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    deluxe
    deluxe's avatar
    Dişi

Burak Ozcivit ve ben

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek

Atatürk'ü görmüştüm. Tüm şehirleri dolaşıp insanları uykudan kaldırıyodu yaklaşık 2 sene önce , aynı rüyayı tekrar görmek isterdim çok etkilenmiştim

İlerde kendim çok karizmatik olduydum kendime aşık olduydum aynı karizmatik halimi bida görmek istiyorum ona göre şekil yapıcam xD

:|
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    svs
    svs's avatar
    Erkek
    clinique bunu yazdı:
    ---RudeboY--- bunu yazdı:
    gluonpower bunu yazdı:

yok bea kim görmüşki biz görücez?
    ------------------------- 

peygamberimizi gören hissediyo  onun oldugunu

tüylerim diken diken oluyo  yazamıyorum hiçbirsey keske bende görebilseydim

o  seref bana layık olurmu

Hep kardeş olacak değiliz ya, yaşasın halkların sevgililiği...
Toplam Hit: 6525 Toplam Mesaj: 42