Görünmez Adam Modlarındayım (Ledlerle Kamera Yanıltma)
-
bu ne be resme basıp basıp duruyorum nie oynamıyo diyorum:D nese güzel bişey deniycem
-
Kumandada da infrared led vardi die açtım telden cami aldım kumandayı fakat böyle parlak olmasada normalde görünmeyen
kumandanın ışığı görünüo :D deneyin
-
Mobesa Kameralar Hususunda Gizlenmeyi Sağlayan bir İcat. Ayrıca Buda var.
-
shockman bunu yazdı:
-----------------------------
Mobesa Kameralar Hususunda Gizlenmeyi Sağlayan bir İcat. Ayrıca Buda var.
-----------------------------abi uyandırmasak iyi olcaktı ama zaten sonsuza kadar gizlenemeyeceği için boşveriyorum.yanlız polisin bir anti uygulamasını bulması lazım.
-
anti yöntem filtrede gizli arkadasım...eğer kameranın önünde iyi bir ır filtre olursa bi halta yaramaz bu ama bunuda her güvenlik kamerasına uygulamak türkiye de çok uzun süre alır...hırsızlasr için çok güzel bir yöntem..
-
ricin bunu yazdı:
anti yöntem filtrede gizli arkadasım...eğer kameranın önünde iyi bir ır filtre olursa bi halta yaramaz bu ama bunuda her güvenlik kamerasına uygulamak türkiye de çok uzun süre alır...hırsızlasr için çok güzel bir yöntem..
-----------------------------Usta Bunu Denedim, Ancak O Saat Pilleri ile Işık Saçamadı, 3.6 V Luk Cep telefonu Bataryası Denedim Işık Saçtı Amma Yinede Videodaki kadar Etkili bir Işık Değildi, Nerede Hata Yapmış olabilirim. Filmde Görülen Malzemeleri Almıştım oysa. Kullandığım Enfraruj Ledlerin Kalitesi ile alakalı olabilirmi... ?
-
-
plakaya taktın mı hangi eds seni tanıyacak?
eds:elektronik denetleme sistemi
eds nedir?
ayrıntılı bilgi
http://tkm.ibb.gov.tr/its/itsEds.aspx
-
SharpShooter bunu yazdı:
-----------------------------plakaya taktın mı hangi eds seni tanıyacak?
eds:elektronik denetleme sistemi
eds nedir?
ayrıntılı bilgi
http://tkm.ibb.gov.tr/its/itsEds.aspx
bu kadar kolay olmamalı bu iş bence..bu olay kameradan kameraya değişir mi acaba ? -
Yahu Ben Araştırmayı Genişlettim, İnanmazsınız İki tane 12V. Mini Pil İle 24V Verdim 6 Seri Bağlı Led' e Parladılar ama Yinede Yüzümü Örtemediler. Bu Tv Programcıları Anlaşılan, Reyting Yapacam Diye Asparagastan Vazgeçmeyecekler.
Allah Belalarını Versin 60 Ytl Boşu Boşuna Masraf etmeme Neden Oldular. Töbe Töbe...