Görünmez Adam Modlarındayım (Ledlerle Kamera Yanıltma)
-
bazı webcamlerin infaredları vardır gece kullanımında birazda aydınlık gostermesi için onları kullanabilirsiniz mesela benimkinde 4 tane var
-
mesut589 bunu yazdı:
-----------------------------
bazı webcamlerin infaredları vardır gece kullanımında birazda aydınlık gostermesi için onları kullanabilirsiniz mesela benimkinde 4 tane var
senın dediğin normal led..adfamın dediği kumandaların ön kısımlarında bulunan ledler..onları görmek için telefonunuzun camerasını acın ve kumandanızın 1 tusuna basın basarkende camera ile kumandanın ıucunu görüntüleyim =) -
HeadBanger bunu yazdı:
mesut589 bunu yazdı:
senın dediğin normal led..adfamın dediği kumandaların ön kısımlarında bulunan ledler..onları görmek için telefonunuzun camerasını acın ve kumandanızın 1 tusuna basın basarkende camera ile kumandanın ıucunu görüntüleyim =)
ben web cam le denedim bu infrared olayını ama şöyle bir durum var infrared in biraz güçlü ışık vermesi lazım bakın bi kumandada şu şekilde veriyor..yani yüzümü fln kapattığı yok

-
--- bu özellik sadece gece görüşüne etkili (yardıncı) kameralarda işe yarıyor (yani sadece gece kullanıldıgında ve veya karanlıga hassas kamera kullanıldıgında)
--- gündüz vakti kamerayı bu kadar kamaştırabilmesi için ise ışıga (led lere) çok yaklaştırılmak zorunda
-
yalnışlık oldu :S
-
aynen gece kullanmanız lazım ıso değeri ile ilgili olabilir.Kamera gece açıklıklık değeri mi diyolar onu yükseltir algılayıcıya daha fazla ışık gelmesi için lense giren ışığın süresini biraz uzatırki ışıktan yararlanabilsin.Anlatamadım işte..
bi dijital kamera alın açıklık mı poz değerimi neyse işte onu en düşüğe ayarlayın bendeki 8 sn ye kadar iniyo.Kumandayı merceğe doğru tutun tuşlardan herhangi birine basılı tutun ve deklanşöre basın 8 sn sonra beni daha iyi anlıcaksınız :D
-

mesela burda ay'ın fotosunu çekmiştim