Görünmezlik Olsa Ne Yapardınız??
-
x11 bunu yazdı:
-----------------------------
AHA klasik türk cevapları onu bunu mikerdin
barnak atardım..
gider intihar ederdin lan ben kimse beni görmeyecek
delimisiniz lan...
-----------------------------
para vs dersen ben yokum çünkü AŞIĞIM kardeş ben parayı vs... ne yapayım -
ben ilk i$ olarak bushT'u ortadan kaldirirdim
ikinci i$ olarak da benim eski okulun mudurunu bi de tarihciyi ortadan kaldirirdim -
görünmez olsam görünmenin yolunu arardım...
harbi delismnsz a.k ya gidin uyuyun... -
tecavüz sayılmasın diye önce kağıtla yazışır sonra sex yapardım o zaman bu bi fantazidir
-
şu fransızca sınav kağıtlarını çalardım ilk olarak.Sonrasını düşünüomda aklıma gelmio bişey..
-
İşiniz gücünüz adam öldürmek a.q.. Boşverin füzelemeyi. Bissürü insan ölür bea!!
-
supermen ucarken bi apartmanın en üst katında pencerenin önünde bacaklarını açmış yatan çok güzel çıplak bi kadın görmüş ulan demiş dur şunu bi beceriim nası olsa süpermenim hemen yaparım kimse bişi anlamaz hemen fırlamış işi bitirmiş bu surada
-Kadın: nooldu görünmez adam niye durdun
-Görünmez adam: ya kıçımda bi arı hissettim birden -
ben dünyanın en zengin fortcusu olurdum
nassıl mı önce gider merkez bankasını soyardım sonra doğru iett otobüsüne sonrası fort fort fort... -
valla gece geç vakite kadar bilgisayar başındayım birde baktım karşı aprtmanın penceresinde tatlı bir hatun belirdi valla canım fena hatunu çekti keşke görünmez filan olsam gider kızı iyi ederdim ahh ahh
burda kafayı yiyecem
yakında köklenecem masanın başına -
Yapmadığım bi iş bile kalmazdı.Ama kötü tarafı kimse sizi gormicek.Arkadasınız fln olmıcak...
Pek de iyi bişi diil
Ama olmasını isterdim
Bi de bizim fizikciyi, cografyacıyı iyi ederdim.başka arkların dedii gibi havalı kızların yalnız anlarına bakardım fln.Okulun dayılarını doverdim(yeterince dayaq yiyolar gerci ama)
Boyle uzaaaar gider.Bi de kontor fln araklardım :P
Toplam Hit: 7509 Toplam Mesaj: 32