Tahribat.com Forumları
Geyik & Teknoloji İle İlgili Olmayan Video / Resim / Flash Paylaşım
Görünmezlik Olsa Ne Yapardınız??
Geyik & Teknoloji İle İlgili Olmayan Video / Resim / Flash Paylaşım
-
yaw sizin hiç işiniz gücünüz yokmu be bunlarla uğraşıonuz
ha neyse ben tabiiki bu konu başlıını atanı bulur bi güzel döverdim zuhahahahaaaaaaaaaaaaaaa -
görünmez olsaydım önce aynada kendime bakardım yakıştımı diye zihahahaha :D:D
-
abi ben görünmez olsaydım ilk beden hocamı uykusunda boğazlardım sonrada gıcık olduğum fazla hocam yoktr ama bide bizim okulun ingilizce hocası war onada bişiler yapardım allhın izniyle neyse hayal kurmak parayla değil
-
LiLaH bunu yazdı:
olmayacagina gore hayaL kurmayaLim
burda bi çelişki var yani biz şimdi sadece olabilecek şeyler için mi hayal kuruyoruz ?
bu arada ne yapardım muhtemelen önce sinir olduuum adamları bi güzel rezil ederdim sonra
sinir olduğum kızları bi güzel sikerdim
sinir olduğum tahribat müridlerinide ..... :)))
-
YA OLMAZ DEMEYİN TEKNOLOJİYLE OLUR AMA ÖÖLE HAPLA FALAN OLMAZ ÇÜNKÜ O ZMN SENİN CANSIZ HÜCRELERİN GÖRÜNÜR. ARTI EĞER GÖRÜNMEZ OLURSANIZ YANSIYAN IŞIK IŞINLARI GÖZÜNÜZE YANSIMADAN İÇİNDEN GEÇER YANİ KÖR OLURSUNUZ.
-
A.K bilim adamımısın nesin..Yani soyle bi hayal kuracaktık onunda icine ettin...Kurmuuom iste hayal mayal... :P
-
görünmezlik olsa görünmez olurdum napcaktım. görünür oldumda ne b.k oldu. birazda görünmez olurdum.nasıl olsa kredi kartımın borcu vardı.özgürlükmü ? kimmiş özgürlük :D
-
bin ladin ibnesini ortadan kaldırırdım:) bide kızları takip ederdim ve öperdim:)
-
eski konu oldugunu biliyorum ben ne yapardım ne yapardım patronun gıccına güzel bir ucan tekme atardım:))
-
abi görünmezlik olsaydı neler yapılmazdı ki. sex,dayak,eğlence mekanları,araba kullanma(ehliyet yokki)daha neler yapılmaz...
Toplam Hit: 8068 Toplam Mesaj: 32