Gösteriş Mallığı !
-
GokYeleliBozkurt bunu yazdı:
-----------------------------
yaşa mevkiyede bakmıyor amk.. 27 yaşında taşşaklı pilot adam iletisine " bebeğim niye pofuduk ayını üzüyosunkiiii:((" yazmı$tı :G adamın yüzölçümü birz geniş.. karısı pofuduk ayı diyormuş kendine :D kişisel iletiye bak bütün özelini aldık adamın..
-----------------------------Pofuduk ayı,
Allah belanı vermesin :)
-
onu Yapmıyalım bunu Yapmıyalım ne yapalım O zaman Kumdan kalemi İnternet Adı Üstünde saga Sla dolanmak saçmalak Örenmek hafif gercek
-
Haklısın.
Bende şimdi kişisel iletime abdest alıyorum yazdım.
-
aynenn biladr katılıyorum. tamam erkeksin belki duşa girebilirm :D yazıosn :D ama kızda gidio aynısnı yazıo :G bi garib oluo insan .DD
-
yahu hocam sen bu konuda bu şekilde takıp deli oluyorsan kendinede bakman gerek... böyle şeyleri takmakta bir problem yani. boşver onları adamın o an içinden
gelmiştir paylaşmak rahatlamak istemiştr belki.. belki sana cok sacma gelıyodur ama onun diğer 5 arkadaşına cok anlamlıdır soyledıklerı bir esprisi vardır belki
belki başka bir şey.. bukadr önyargılı davranıp bukadar kafaya takarsan az yaşarsın =) -
-
aşklarını msnde anlatmaya calışanlara kıl olurum en fenasıda o bira şeysini koymaları gerçi zamanında bi iki defa bende yaptım ama gerçekten yaşla alakalı ((:
edit: emoların mınırzını ...
-
MaTRaX bunu yazdı:
PanxeR bunu yazdı:
tweeter nerden çıktı bileniniz varmı ?
o kişisel iletilerden,, millet o senin beğenmediğin amelelikleri artık twitliyor
yemek yiyoz , zıcıoz sinamya gittim , duştayım 22:30 bira içiyorum vs vs vs
ve milyonlarca takipçisi olan insanlar var nasıl ki facebook ta şuan yaptın şey i yüzlerce insanla paylaşıp yorum yapmalarını sağlayabiliyorsan
o msn iletisinin daha çok gelişmiş halleri bunlar.
ki web siteleri var güzel kişisel ileti bulma siteleri vs vs =)
abi saçmalama benim sıçmamın kim takipçisi olur ki :|
benim bira içtiğimi takip etse ne olacak ? kaç şişede kafa yaptığımı mı öğrenecek :|
saçma şeylerden daha da saçmalıklar çıkıyor :S
-----------------------------Saçmaladığını nerden çıkardın?
Sen saçmaladığını düşünüyorsun, öyle yapanlar saçmalamadıklarını düşünüyorlar.
Yani senin gibi düşünmeyenler var kardeşim.
Bırak kendi hallerine. Sen Mutlu, onlar Mutlu : )
-
Bi de günlük tutanlar var o gün naptıysa aynen onu yazıyorlar :D
-
Antikky bunu yazdı:
-----------------------------ben de Gusül alıyom mu yazsam?
Birileri tahrik olur mu acep :|