Gösteriş Mallığı !
-
utanmasalar seviştiklerini yazacaklar valla yaw...
-
ben de anlam veremem saçma gelir ama şunu demek istiyorum : kişisel ileti değil mi o? kişi oraya istediğini yazabilir eğer rahatsız oluyorsan kaldırabilirsin listenden..
-
Antikky bunu yazdı:
-----------------------------
Kimisi bazı şeyleri kendisi için yapar hoca,bazı şeyleri çevresi için yapan bir grup insanda çıkar sonra bu adamları gösteriş budalası olarak değerlendirir.Kimisi free takılmayı,kendini eğlendirmeyi,yazdığı yazılarda sadece kendini bulmayı sever,çevresini ve onu diğr okuyanları düşünmez/iplemez.Kimisi sandığından daha umursamazdır hoca,bi bakmışsın birilerinin iletisinde konu olmuş bu sinirin.
Sakin yavaş,hoca.Önyargılarından kurtul,herkez sandığınız gibi değildir...
-----------------------------ba$kan doğru demiş :)
-
HighNitro bunu yazdı:
Antikky bunu yazdı:
Kimisi bazı şeyleri kendisi için yapar hoca,bazı şeyleri çevresi için yapan bir grup insanda çıkar sonra bu adamları gösteriş budalası olarak değerlendirir.Kimisi free takılmayı,kendini eğlendirmeyi,yazdığı yazılarda sadece kendini bulmayı sever,çevresini ve onu diğr okuyanları düşünmez/iplemez.Kimisi sandığından daha umursamazdır hoca,bi bakmışsın birilerinin iletisinde konu olmuş bu sinirin.
Sakin yavaş,hoca.Önyargılarından kurtul,herkez sandığınız gibi değildir...
-----------------------------ba$kan doğru demiş :)
-----------------------------Elim "Like" tuşunu aradım desem, yeridir.
-
hoca daha beterleri var inan..
bizim amele bi erkek arkadaş var, face'de 2 3 tane kız isminde hesap açmış.kendisini arkadaş eklemiş o kızlardan..sonra o kızların ağzından kendi resimlerine yorum yapıyo,paylaşımları hakkında bişeyler söylüyo :D açtığı kız accounttan girip bişeyler yazıyo sonra tekrar kendi hesabına girip cvp yazıo :d neler neler yaw..
-
listen deki arkadaşlarını seçmene bağlı olay bence
-
nerdeyse osbir çekiyom gelcem yazcaklar mına ki :W
-
MitaLika bunu yazdı:
bizim amele bi erkek arkadaş var, face'de 2 3 tane kız isminde hesap açmış.kendisini arkadaş eklemiş o kızlardan..sonra o kızların ağzından kendi resimlerine yorum yapıyo,paylaşımları hakkında bişeyler söylüyo :D açtığı kız accounttan girip bişeyler yazıyo sonra tekrar kendi hesabına girip cvp yazıo :d neler neler yaw..
-----------------------------allah koruya
düşman başına , aman aman :d
-
Clostridium bunu yazdı:
MitaLika bunu yazdı:
-----------------------------allah koruya
düşman başına , aman aman :d
-----------------------------ahahaha süpermiş :D
bu ileti şeysinden bende şikayetçiyim , dışarda yada çevrimdışı varken neden oraya nerede olduğunu yazarsın adam.
"Wcdeyim" yazanı gördüm amk.Birde dk başı güncelleyenler var sanki site yönetiyo adam vede en yakın arkadaşıma yazınca sen kimsin cevabına o kadar kılım ki amk nickimde ısmım yazıo sen kımsın ? sevgılısıyım ben diyince küfürü en hakkaten insan kıvamına geliyorlar..
-
bende bu yüzden bunu icat ettim aptalları ezik salak orospu vesayre durumuna göre akıllılardan ayırıyorum
o bölümede çok bakmıyorum veya geçici engel yada engel gönderiyorum