Göz Bebeği Büyümesi
-
anormal derecede göz bebeğinin büyüklüğünün sebepleri neler olabilir? konu hakkında bilgisi olan muritler varsa paylasirsa blgilerini sevinirim.
(uyusturucu maddelerin bu konuda etkili oldugunu biliyorum fakat bunlar dısındaki etkenleri ogrenmek istiyorum var ise eger)
-
Pislikten olur,
-
stres - yüksek tansiyon
anormal derecede büyütmesede bu etmenler göz bebeğini büyütür
-
hayırdır kardeş,yaramaz bi durum yok umarım.
-
Ben küçükken arkadaşım ile oynarken yerdeki kayısılardan atıyoduk birbirimize. Sonra bunlardan bi tanesi benim gözüme çarptı. O gün bu gündür göz bebeğimin bir tanesi diğerinden büyük.
Yani bir şey çarpınca büyüyo olabilir. -
Robinson_Crusoe bunu yazdı:
-----------------------------
Pislikten olur,
o kadar anormal derecede olucagını sanmıyorum ama
Demodor bunu yazdı:
hayırdır kardeş,yaramaz bi durum yok umarım.
yaramaz bi durum yokta kafama bisiler takıldı onlara cevap bulmaya calisiyorum
edit: arkadaslar cok anormal derecede bi buyuklukten bahsediyorum, ayrıca tek gözün diğerinden farklı olmasından değil 2sinde esit büyüklükte olmasını kastediyorum
-
herhangibir ilaç veya baska maddeler kullanıyormusun.
kullanmıyorsanda doktora göstermelisin kesinlikle
-
Refleks olarak karanlıkta büyür, mide kanaması geçiren (iç kanaması) kişilerde olur, sitrese girdiğinde , heyecanlandığında olur...
-
Uyarıcı Maddeler.
Bknz. Extacy
-
solstice bunu yazdı:
herhangibir ilaç veya baska maddeler kullanıyormusun.
kullanmıyorsanda doktora göstermelisin kesinlikle
-----------------------------kendim icin sormuyorum hocam ama belrittigim gibi maddeler dısında bir etken arıyorum büyümeye sebep olucak
şu resimdeki kadar büyüklükten bahsediyorum hatta birazcık daha fazla. resimdeki gerçek değil dövme fakat örnek olarak bunu bulabildim

-
2 side mi teki mi?