Göz İllizyonu :S
-
Alttaki bar doluncaya kadar gözlerinizi siyah noktadan ayırmıyorsunuz. Fotoğraf değişince renkliymiş gibi oluyor. ama aslında renkli felan değil. bu ne mnaski. -
ewet alttaki alaturka dolunca renkli gibi oluyo ama değil süper bişey yaaaa
-
birden renkli oluyor sonra renksiz oluyor yiyolar ::W
-
oha harbi laan :D gözümde gözlük bile vardı ne alakaysa :D
-
T01G4 bunu yazdı:
-----------------------------
Ss al renkli gördüğün zaman. Yada bar dolduktan sonra bak. Renksiz resim. -
Cradle-Of-Filth bunu yazdı:
T01G4 bunu yazdı:
Ss al renkli gördüğün zaman :/ Yada bar dolduktan sonra bak.
walla lan bu nasıl iş ::S -
göz retinasında yanılma süresi vardır filmlerin mantığı buna dayanır fallana filan bin türlü saçmalık............ boşverim ama waaaaawwwwww oha one lan öyle
-
gif içinde renkli frame yok.. güzel bi olay da o renkleri gerçekteki rengi gibi görmek? :S
+ bi anlık olay da değil siyah noktaya resim siyah beyazken bakıldığında yine renkli görülebiliyor. resimdeki siyah beyaz tonlarıyla alakalı bi olay sanırsam
-
ilk resme bakınn negatif bi resim yani renklerinn yansıtılmış hali. biz siyahbeyaza geçince direk gözümüze o renklerin normal hali geliyo buda bi anlık hataya yol açıyo ve kendisini düzeltiyo belli bir süre sonra . ama inanmadım açıkçası flash olan birisi bunu kaydedip her kareyi teker teker kontrol etsin gif sonuçta bu kareleri kontrol etsin rrenkli bi kare varmı diye :)
-
pesimistzombie bunu yazdı:
-----------------------------gif içinde renkli frame yok.. güzel bi olay da o renkleri gerçekteki rengi gibi görmek? :S
+ bi anlık olay da değil siyah noktaya resim siyah beyazken bakıldığında yine renkli görülebiliyor.
-----------------------------baktınmı fraelere hemen :D bravo aynı şeyi düşünmüştüm demekki negatif yüzünden oluşan bişey bu.
-
DoctorX ben baktım framelere göremedim renk ayrıca dediğim gibi sadece siyah beyaz kısmındaki siyah noktaya bakıldığında da renkli görülebiliyor :|
Toplam Hit: 6459 Toplam Mesaj: 50